Rendőrség kérelme.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 127
22 776
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Neved:
< Vito M Cortez >

Frakciód neve:
< Rendőrség >

Amit szeretnél kérni (rövid leírás):
<
Előre szeretnénk leszögezni,hogy tudjuk,hogy terheltek vagytok a nagyobb fejlesztések miatt,ezért próbáltuk összeszedni azokat amikre ténylegesen szükségünk lenne annak reményében,hogy gördülékenyebben tudjunk mozogni a mindennapokban.
Fontosabb dolgokat "#" jellel jeleztem az ötletek végén.

1.) F3 jogokba a lefoglalás / kiváltás lehetősége. Jelenleg csak leader tudja ezt kezelni,de bőven kinőtte magát a rendszerünk!
- Ha nem jogrendszer alapon menne akkor 9-es rangtól szeretnénk ha működne leader helyett az autó kiváltás és lefoglalás lehetősége. #
2.) BTK változás miatt szeretnénk,ha a Fegyház max prison parancsba irható összeg emelkedne 210.000 dollárig. #
3.) Szeretnénk berakatni három új kiegészitőt. (övjelvény,taktikai sisak,police feliratú baseball sapka) - egész rendvédelem számára.#
4.) Szeretnénk ha minden egyes sokkoló lövés után újra kellene tölteni R betűvel a sokkolót. #
5.) Szeretnénk,ha a Rendőrségi lefoglalás rendszerben ha kiváltunk egy autót akkor az 1$-ba kerüljön! #
6.) Backup színkód módosítása teljesen vörösre: #ff0000
7.) 3dblip kikapcsolása binddel. #
8.) Szeretnénk ha FK járműveknél venomot csak LEADER tudna kivenni. #
9.) Jogrendszer. Govolás,Jelvény adás,Kassza kezelés,Lefoglalás-Kiváltás,Changelock jog #
10.) Szeretnénk kérni,hogy RBS-t Civil autókból is tudjunk kivenni. Ugyanazokat mint amiket egy szolgálati gépjárműből is ki tudunk venni.
11.) Ford Explorer sebzésének csökkentését szeretnénk kérni.
12.) BMW X5, Audi A8 Villogó javitása.
13.) Shifty anno elfogadta,szeretnénk ha emelve lenne a maximális rang F3-ban. Frakcióleader tudja állítani.
14.) Villogó ha fel van rakva ne kelljen kiszállni meg beszállni, hogy feldobja a szirénapanelt.
15.) Amikor civil autóra felrakjuk a villogót akkor a P betűs kék-piros villogó is legyen használható!
16.) Raindance kérése a Rendvédelmi szervek részére. Glue-zási felülettel! #
17.) Ha biztonsági kamera tesz ki járműre/emberre körözést akkor időpontot,dátumot is írjon, ezzel megelőzve azt, hogy félre értés miatt jogtalanul kerüljön le a körözés az adott kocsiról, mert valaki másik RP-hez köti a körözést.
18.) Sziréna panel ne írja az automatikus /me-t.
19.)Ha backupot nyomsz akkor az ne sima /me-be menjen, hanem /melow -ba.
20.)Rendőrségi kiváltó NPC neve: Horatio. Szeretnénk ha Elijah nevet viselné a továbbiakban.
21.) Frakciószámla történet logolás UCP-n.
További ötletek a jövőre való tekintettel:
- Sziréna panel pozíciójának mentése
- MDC login rendszer logolása valahova FK leadereknek UCP
- Bilincsben ne lehessen animot tolni, beszéd anim offolása.
- Megnyitható műszaki adatlap készítési dátummal. Az is elég,ha az inventoryba rávisszük a kurzort az adatlapra,akkor kiirja az előállitás dátumát!
- https://forum.see-game.com/threads/rendvedelmiskent-civil-skin-mentese.188701/
- placebackup - Parancs használatával lerak egy bakcup jelet oda,ahol a karaktered áll. Indokot is kell megadni. Elég sok szituációra megfelelő lenne.
Törlésére ismét be kell irni a parancsot!
- MDC blip ne látszódjon a fejünk felett abban az egységen, amelyikben ülünk. LV-n megvalósításra került, szerintem itt is jó lenne.
- MDC fülben a BTK fület frissítés hiányában törölni.
- /me ben látszódjon mennyi item lett kidobva. (Pl. XY kidobott a kukába egy (AK-47 lőszert) [x2]
- Esetleg a cctv-k képét élesíteni,szinekkel együtt.
- Rendőrségi járművek cseréjére igény.
- Helicam fixálása, esetleg kicsit messzebbre lehessen mérni.
Összeszedettebb további lista:
- https://docs.google.com/document/d/1jrjdzLEyTzdhYddubFx__7UYr9ZozS88wVQScAm6yJ8/edit
>

Skinek (képek/videó az új skinekről):
< Cserélni szeretnénk:
- 266
- 71
- 283
Dashboard képekből csak kettő lesz,mert az egyik skin csak egy hotfixet kapott. >

263344710-302767445066186-3247996261393180667-n.png

263344381-4254747037970620-3246114234962967602-n.png
Köszi @Bakusz!

Egyéb megjegyzés:
< Köszönünk mindent,kitartást és Kellemes Ünnepeket! Természetesen a kiegészítőket az egész Rendvédelemnek szeretnénk,ha elérhető lenne. >

Letöltő link (ne data.hu):
< Patesznak elküldjük még a mai nap folyamán. Átirányító link is ide fog kerülni. Letöltő link >

Utoljára szerkesztve:

Miss Lacky

Írnok deák
2020. 06. 19.
645
2 593
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Ezt aztán jól összeraktátok, le a kalappal! Remélem, minél több minél hamarabb megvalósul belőle.

• Imádom
Reactions: Vito

L1nk

Újonc
2019. 06. 18.
44
222
V4 karakter
Daryl Ross
LV karakter
-
V2 karakter
-
Remek és összetett kérelem, csak így tovább! A 16. pont külön remek @Vito barátom. :D

• Imádom
Reactions: Sógi és Vito

TrockenSocken

BigJoe
2019. 01. 10.
233
1 652
dahoam
V4 karakter
Mario Badalamenti
LV karakter
Jonathan Azzini
Itt szintén megemlíteném a kiváltó rendszernél ha meg lehet oldani légyszi írjátok bele, hogy frakció kocsikat ne csak a kocsi tulaja tudjon kiváltani (leader), hanem aki használja (kulcsa van hozzá mondjuk). Próbálkoztunk olyannal is hogy egy kezdő playert küldtünk be, hogy egy jó magas összegért cserébe ülje le a börit, de sajnos ezekre nem ad a rendszer lehetőséget. Illetve ha csak forgalmi vagy egyéb gondok vannak. Lehetne ezt kulcshoz, rendszámhoz kötni, az illető válthassa ki rendesen a járművet.

edit: legyen lehetőség kreatívnak lenni és ne a “házhoz megyünk a lof*szért” módon ahogy most van. Végtelen ötletem lenne hogyan NE üljem le azt a jailt, erre szeretnénk, ha adnátok lehetőséget ezzel.

Utoljára szerkesztve:

Anti.

ok
2020. 10. 03.
293
1 543
V4 karakter
Domingo Bernardo Pompiliu
Az egész megvalósítás valószínűleg 1 óránál nem venne többet igénybe így csak ugyanazt tudom remélni nektek, mint a honvédeknek is: nagyon bízok benne, hogy nem csak skint kaptok, mivel egyáltalán nem kértek egetrengető dolgokat, mégis sok változást hozna és nagyban segítené a munkátokat.

Vito

SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 127
22 776
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Itt szintén megemlíteném a kiváltó rendszernél ha meg lehet oldani légyszi írjátok bele, hogy frakció kocsikat ne csak a kocsi tulaja tudjon kiváltani (leader), hanem aki használja (kulcsa van hozzá mondjuk). Próbálkoztunk olyannal is hogy egy kezdő playert küldtünk be, hogy egy jó magas összegért cserébe ülje le a börit, de sajnos ezekre nem ad a rendszer lehetőséget. Illetve ha csak forgalmi vagy egyéb gondok vannak. Lehetne ezt kulcshoz, rendszámhoz kötni, az illető válthassa ki rendesen a járművet.

edit: legyen lehetőség kreatívnak lenni és ne a “házhoz megyünk a lof*szért” módon ahogy most van. Végtelen ötletem lenne hogyan NE üljem le azt a jailt, erre szeretnénk, ha adnátok lehetőséget ezzel.

Szia.
Nem script szabályozza a rendszert. Kiváltásra gondolok.
Jelenlegi rendszerben ha olyan dolog miatt van lefoglalva ami nem bűncselekmény (tilosban parkolás,forgalmi-műszaki...satöbbi) akkor bárki akinek érvényes valamelyik okmánya --> kiválthatja.

Ha bűncselekmény miatt (gyilkosság pl) lett behozva az autó,akkor viszont nincs mit tennünk,tulajdonosnak kell odajönnie.
Ez érthető gondolom,így reális. Mindig a tulajdonos van elővéve,bármiről is legyen szó. Abba ne menjünk bele,hogy ez a valóságban nem az illegális szervezet fejét terheli,mert valszeg nem az ő nevén fut a kocsi,ingatlan.. Szerveren ez nem megoldható.
Nem tudjuk elengedni ezt,mert lehetséges,hogy TI nem éltek vissza vele,de attól függetlenül a másik 5 egyből kap az alkalmon.
Nem részletezném,de amióta van ez a rendszer,szerintem egy 200 soros táblázatot összetudtunk volna írni.
Értjük,hogy a frakcióleaderek pakolják be az autókat,hogy a tagok tudjanak mivel járni,értjük,hogy a leadereknek ez kellemetlenség.
Aláírom,beszéltünk is erről. Miért vetjük még is el? Közösségi problémák miatt.
Lehetőségek:
A.) Tulajdonosnak így bizonyítania kell,hogy nincs hozzá köze.
B.) Átverni az ügyintézőt --> ezt nem egy embernek sikerült,példákat szerintem pont neked nem kell mondanom hogyan lehetséges,mert a véredben van az illegális élet. Itt jön a kreatív rész amit írtál.
C.) Ha nincs megoldás,sérelmeztek valamit. Leadernek szólni. Előfordult már. Összeget elkértük,nem ülte le senki a jailt és kiváltottuk az autót. Elég sok platformon elértek minket,mi pedig sokat nem kérünk.

Maradjunk annyiban,hogy mint idén... jövőre is átvesszük a problémásabb részeket.
Megkérdezünk bennetek is.

Remek kérelem lett, remélem minden bekerül, frakció rangokhoz csak annyit,(szerintem) hogy minden frakcióba leader tudjon + rangot f3hoz adni, mert nekünk pl nem lenne elég a 3 darab. :D

Kérelembe később szerkesztem,hogy nektek kedvező legyen.

serafin

olyan vagyok mint ti, csak egy kicsit jobb
2019. 01. 10.
231
2 627
23
Pécs
V4 karakter
serafin.rheese
LV karakter
clevon.manning
Remélni tudom, hogy bekerülnek a kért fejlesztési elemek. Megérdemlitek teljes mértékben.
A fegyház maxbírság miatt kicsit fáj a szívem de teljesen jogos.
Sok sikert, puszi Pécsről ?

TrockenSocken

BigJoe
2019. 01. 10.
233
1 652
dahoam
V4 karakter
Mario Badalamenti
LV karakter
Jonathan Azzini
Azért is batorkodtam ide írni, mert tudom hogy figyelembe lesz véve. Én nem találok ebben visszaèlési lehetőséget. A kocsit a tulaja válthatja ki, vagy akinek mondjuk kulcsa van hozzá. Ha a frakció kocsit legoglaljátok mondjuk rem rum indokkal, és leader megy be erte akkor sem az ül, akinek kéne. Egy olyan megközelítesre gondolok, hogy ne a kocsi script szerinti tulaja legyen a kocsi tulaja. Tekintve hogy jelenleg fraki kocsik esetében olyan személy ül akinek semmi köze a kocsihoz ic, ezért a rendvédelemnek nem oszt nem szoroz kicsoda, csak üljön. Erre valamilyen módon megoldást kell találni vagy a rendszer alapjaiban, vagy a lefoglaló kiváltó rendszerben, mert jelenlegi formájában illegál frakikra nem nagyon van tekintettel, így pedig nem nagyon fogok tudni kocsit adni a frakció tagjainak.

Itt nem arrol van szó hogy “szervezet” és arról sem hogy “ nem az ő nevén van”, hanem arról hogy nem az övé semmi köze hozza. Mintha az adott tag vette volna, és használná. Karakter RP szinten az a kocsi mindig is az övé volt. Erre script nincsen es EZERT kell azt megtenni, hogy sajátként kezeljük. Hajlamos a rendvédelem úgy gondolkodni hogy van egy flotta és abból válogat az illegál mintha lenne egy illegál hangár ami tele van illegális kocsikkal es az illegális emberek onnan szemezgetnek, szoval a saját rendszerük ellentéte vagy illegálos verziója nem tudom. Ha valaki a storyja szerint vásárol egy lamborghinit akkor a leader ad neki kulcsot. De ezt a kocsit karakter szinten a tag vette. Na es a másik dolog, hogy a leader az egy ooc rang mindig is az volt. Rendvédelemben nyilván összemossák ic rangokkal de az mindegy. Én évek óta RPzek csóró karaktert. Sőt mivel fraki tulaj vagyok rpzhetnék legálban is. A jelen rendszerben siman megtörténhet az, hogy elmegyek rendvédelembe, elviszem vezerkarig és kiváltom magamnak a saját kocsimat aztán leülöm a remrum jail. Ilyen szinten abszurd ez az egész. Nyilván nem fogok rendvedelembe menni meg ilyen nem fog történni, ez csak egy sarkalatos példa, de a rendszer működése ilyen paradoxonokat szül. Véleményem szerint ezt nem szabad így hagyni.

Utoljára szerkesztve:

Vito

SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 127
22 776
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Raktunk pár pontot még a jövőre való tekintettel,
Patesz megkapta(d) a letöltőlinket.

Köszi mindenkinek.

• Tetszik
Reactions: serafin és Kiko.

aDaw

Klaviatúra gyilkos
2019. 11. 20.
794
2 426
21
Szigetszentmiklós
V4 karakter
bjorn.ekdhal ✌️
LV karakter
molnar.adam
V2 karakter
bernau.marcell
Ez olyan, mint az összes többi Rendőrségi kérelem az elmúlt másfél évben. Egyszerűen pacek. Remélem bekerül minél több minden, jó lenne viszontlátni ezeket a dolgokat a szerveren.

• Imádom

bm29

Barangoló
2020. 05. 21.
128
799
V4 karakter
kjell björklund
LV karakter
nemeth tamas
V2 karakter
skonc david
Egyszerű, de összeszedett ötletek, mind elférne a szerveren, szép topic lett. Sok sikert.

• Imádom
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.