Rendőrség - A Főkapitány helyettesének a megválasztása.[ARCHIVE]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Matt

FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 141
4 598
V4 karakter
Jamie de Martel
82b55a3469999d671502ffae4bbdda82.png

A FŐKAPITÁNY HELYETTESÉNEK A MEGVÁLASZTÁSA
76b27310bfa1b37992dad338e61409c3.jpg
2021. 09. 18., szombat - 15:34 Los Santos-i Rendőr-főkapitányság

A Főkapitány szeptember tizenkettedikén hivatalosan is bejelentette ,hogy megválasztja a szolgálatba lépése óta az első helyettesét. A Rendőrségi ceremónián rengeteg kitüntetés, illetve előléptetés lett kiosztva, közöttük a Főkapitány helyettesi beosztás is. A beosztás mellé, a Vezérezredesi rendfokozat társult, amit szintén a beosztásával együtt vehetett át a ceremónián. A kinevezés értelmében Ray Owens rendőr Altábornagyot azonnali hatállyal Vezérezredesi rendfokozatra léptette elő, illetve a Főkapitány a legelső helyettesének nevezte ki. A következő pár mondatban azokat a pillanatokat olvashatják, amiben Vito M Cortez Főkapitány hivatalosan is kinevezi az első helyettesét:

"És most jön számomra az egyik legnagyobb döntés,ami megváltoztatja kicsit a belső működésünket is. Sokáig gondolkoztam,hogy ki volt az a személy,aki a kezdetektől fogva mellettem állt,aki a kezdetektől fogva családként tekintett az állományra és aki éveken át koptatja már ugyanezt a fegyvert,ugyanezt az asztalt. Igy hivatalosan is meghoztam a döntést,hogy a Rendőrség életében megválasztottam az első jobb kezemet,az első helyettesemet. Megkérem Ray Owens immáron Vezérezredest,hogy vegye át az előléptetését. "

A képen a Főkapitány látható, illetve az újdonsült helyettese Ray Owens Vezérezredes, amint átveszi az előléptetését.

a096ff42f323f29b67a2f3a8c5a08899.md.jpg
7ac82efd8bd1f6b3c154f0f19e217bdb.md.jpg

A Rendőrség állományának a nevében szeretnék sok sikert kivánni a Főkapitány helyettesének.

Jamie de Martel
r. Százados
Sajtóreferens

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 664
24 299
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel

Adminisztrációs ügyintéző által ? ARCHIVÁLVA ✅

archive.png

• Tetszik
Reactions: Gabi
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.