Rebeca C Sousa --> Luis Berry [Arzen]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ercé

Újonc
2020. 01. 18.
8
21
Budapest
forum.see-game.com
V4 karakter
IXI
LV karakter
Ramiz Cunaj
V2 karakter
IXI
zoldlogo.png

Neved:
< Rebeca C Sousa >

Panaszra tett játékos neve:
< Luis Berry >

Panasz oka:
< Farm "munkával" való átverés. >

Bizonyíték: ( Kép, Videó, Log ):
< https://imgur.com/a/LWekhII + LOG bármiről kérésre. >

Megjegyzés:

< Mai nap folyamán kihirdettem, hogy Farmra munkást keresek. Jött is a hívás...beszélgettünk. Még a telefonban megkérdeztem, hogy meg-e tudja csinálni ráér-e biztosan stb, aztán IC meg is beszéltünk mindent, napi 2x locsolás, vetés és újra-újra , akkor is ha kiszedem az elkészült növényt. Szóval mindent megbeszéltünk le IC-ztük még OOC is megbeszéltük, hogy biztosan ráér, biztosan ért-e hozzá , de ő mindig azt felelte hogy igen érti meg ő ráér. Adtam neki jogokat. Ezzel eddig semmi probléma nem lett volna, csak 10 perc sem telt el hívott a srác telefonon, hogy neki kell kanna. Hát mondom semmi probléma viszek, át is adtam neki a kannát és folytatta a munkát eddig minden okés volt. Aztán eltelt ismét egy olyan 10 perc, gondoltam ránézek a srácra mit csinál. Ott állt a farm előtt és hívogatott embereket, hogy ő kocsit akar venni meg nekem is mondta, hogy szerezzek be neki egy kocsit. Odamentem hozzá, és ő azt mondta kész van. Bementem megnézni (utolsó kép az imguron) és hát nem valami szép munkát láttam. Kimentem megkérdeztem tőle, hogy ez mégis micsoda, megkérdeztem miért locsolja meg a szétszáradt növényeket, nem értettem hiszen ő azt mondta nekem ért hozzá stb. Aztán leakartam fújni az egészet, mert nem láttam értelmét hogy a srác OOC is mondta, hogy ő ért hozzá holott semmi köze sincs hozzá. Megkértem először OOC, hogy adja vissza a pénzemet mert ez így egy nagy 0. Erre azt mondta OOC, hogy ő biztos nem adja vissza, aztán elfutott elkezdett bujkálni a farmokba, írtam neki végig OOC hogy beszéljük meg mert ez neked se nekem nem jó, de mindig csak annyit írt, hogy én rontottam el az egészet. Aztán elfutott. >

• Szomorú
Reactions: Leen és Ivan
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.