Realisztikusabb balesetek

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Scrim

MVP
Támogató
2019. 01. 26.
354
417
24
V4 karakter
Oscar P Delgado
Tegyük fel hogy te ütközöl egy késői órában amikor nincs fennt olyan aki ki tud szedni. Akkor ott leszel az örökkévalóságig vagy mi? Az elgondolás alapból nem rossz, de csak probléma lenne belőle.. Az anim rendszer bőven elég, nem hiányzik hogy akkor még kiszedni se tudjanak a kocsidból.​

• Tetszik
Reactions: Termi és Lukász
2019. 01. 10.
62
215
V4 karakter
Mauro Bartognoli
LV karakter
Moe Andrews
Szerintem itt is megoldható egy /msegít-hez hasonló megoldás online mentős hiánya esetén...

• Tetszik
Reactions: Steel

Pari

skeletons
2019. 03. 31.
494
753
V4 karakter
isaiah galen
LV karakter
tavon capilla
Tegyük fel hogy te ütközöl egy késői órában amikor nincs fennt olyan aki ki tud szedni. Akkor ott leszel az örökkévalóságig vagy mi? Az elgondolás alapból nem rossz, de csak probléma lenne belőle.. Az anim rendszer bőven elég, nem hiányzik hogy akkor még kiszedni se tudjanak a kocsidból.​
Egyértelműen erre is lenne egy parancs, mint az animra a /mesgit.

• Tetszik
Reactions: Scrim

KLMR

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
497
438
Budapest
LV karakter
Omar Hicks
Ez jó topic lett,valóban ezen is kéne változtatni.
Az a gond,hogy sokan úgy vannak vele,hogy ha egy nagyobb baleset történik de a karakterének nincs semmi baja ami hatással lenne esetleg a vezetésére vagy bármi másra akkor elég csak egy /do nem esik komolyabb baja. Mikor már rég kirepülnél a szélvédőn,szóval ja jó ötlet lett!

• Tetszik
Reactions: Pari és bigmac

KiKi20

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 12.
190
88
LV karakter
Christopher [R]iley Howard
Maga az ötlet nem rossz , de szerintem ez nem nagyon megvalósítható

aChester

Remélem egyszer még látjuk egymást!
2019. 04. 12.
763
1 426
18
V4 karakter
Moshe_Montefiore
LV karakter
Lun_Greer
V2 karakter
Chester_Binder
Az ötletet támogatom. Egy baj lenne ezzel a rend szerel még pedig nagyon vinné az FPS-t.

MODIE

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
327
454
23
XVI
V4 karakter
Deshuarius Woodard
LV karakter
Quandrell Dowse
V2 karakter
Dimitri Zajcev
Az ötlet maga tetszik, DE! Szerintem nem így kéne ezt megoldani, hanem egyszerűen szabályzatba bele foglalni azt, hogyha nincs semmi okod arra, hogy ütközés után ott hagyj bárkit is akkor nem lehet otthagyni, mert szerintem teljesen NON! Mivel IRL se hagyod ott az embert ha ütköztél vele. (Indoknak fel lehetne hozni pl ha üldöznek, vagy ha egyébb IC dolgod van, asszonyod szűl, vagy valakiért sietsz mert bajban van.) Egyébként az ötlettet támogatom!

Bati

ɴᴏᴛʜɪɴɢ ɪs ᴇᴠᴇʀ ᴄᴇʀᴛᴀɪɴ
2019. 01. 10.
1 374
1 230
24
Miskolc ←→ Eger
V4 karakter
Kade Webster
LV karakter
Chaz Foley
V2 karakter
Nina Ilves
Felesleges ez, amíg a szerver 90% kereskedik és egy /do koccal megoljda addig nem látni értelmét.
Igaza van Angelnek.

"Sokkal életszerűbb lenne és kevesebb lenne a 350-nel száguldozók száma a városban."
- Itt a handling probléma megint. Nyitottam ezzel kapcsolatosan egy topicot, eredménytelenül. (LINK)

"mert RL sem mész tovább miután beléd repült 350-nel egy kocsi."
- Ott már valószínüleg sehova sem mész tovább IRL.

"Nos arra gondoltam, hogy egy kicsit komolyabb sérülés rendszerrel ezt lehetne továbblendíteni. Gondolok itt személyi és vagyon sérülésre, például oldalról belemennek a kocsidba nagy sebességgel akkor az ajtó beragad és nem tudsz kiszállni, illetve komolyabb esetben eltörik a kezed. Ilyenkor jön a PD, LVMS és valahogy megoldják a mentést."
- Aki RP-zni akar, az egy ilyen balesetet is le fog RP-zni normálisan. (Lásd: én is!)
- Az a probléma az egész ötlettel, hogy csekély azon játékosok száma, mely a szerepjátékot fogja meg a szerveren, ezáltal fölösleges is ez az ötlet. Nem fogod tudni úgy sem belekényszeríteni azokat a játékosokat olyan RP szituációkba, melybe nem akarnak részt venni, mert nem ezért játszanak a szerveren.

Szecsöl

Írnok deák
2019. 01. 12.
545
225
22
LV karakter
Carlos Saitchel
Én nem nagyon tudnám elképzelni ezt a dolgot... pl. Tegyük fel azt ha egy kezdő játékos ütközik valamivel/valakivel és gőze se lesz arról hogy most mit kéne csinálni, vagy miért nemtud tovább menni, és ezesetben játékélményét is elveheti (persze ha nemszól adminnak). Az ötlet magában nemrosz, jól leírtad a dolgokat de ezt sajnos NEM TÁMOGATOM

Nyomo

Újonc
2019. 09. 07.
34
36
Nos igen, a válaszokat elnézve kicsit megingott bennem a dolog, viszont valamilyen módon lehetne/kellene kezelni a dolgokat mint például egy szabálymódosítással. Köszönöm mindenkinek aki visszajelzett!

Tobi

tóbiás
2019. 01. 11.
644
787
V4 karakter
Evon Kirsby
LV karakter
David Harrelson
Régebben én is írtam egy ötletet a sérülésekkel kapcsolatban de sajna elveszett. Amúgy meg, Lucii elmondta az egyik legnagyobb negatívumot. az ötletedet nem tudom támogatni sajna. aki beragad a kocsiba levárja még meghal, mert szarabb lenne ugye a pár ezres csekk, mint hogy várna 1 órát mire szomjan/éhen hal.

?????.

Újonc
2020. 07. 04.
40
9
V4 karakter
shai mihümsi
LV karakter
sigkore kobre
V2 karakter
anders love
nekemjönnek 400al és megy tovább minha semmi sem történt volna, támogatom!

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.