Realisztikusabb balesetek

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nyomo

Újonc
2019. 09. 07.
34
36
Szóval ja. Sziasztok!
Én azzal az ötlettel rukkolnék elő, hogy a baleseteket lehetne realisztikusabbá tenni.

Ugyebár sokszor van olyan, hogy ott a baleset aztán mind a kettő fél /do beveri a fejét de nem esik komolyabb baja sablon RP után megy tovább. Nos arra gondoltam, hogy egy kicsit komolyabb sérülés rendszerrel ezt lehetne továbblendíteni. Gondolok itt személyi és vagyon sérülésre, például oldalról belemennek a kocsidba nagy sebességgel akkor az ajtó beragad és nem tudsz kiszállni, illetve komolyabb esetben eltörik a kezed. Ilyenkor jön a PD, LVMS és valahogy megoldják a mentést. Sokkal életszerűbb lenne és kevesebb lenne a 350-nel száguldozók száma a városban.

Összefoglalva:

- Egy rendszer ami komolyabb sérüléseket "Generál" baleseteknél, mert RL sem mész tovább miután beléd repült 350-nel egy kocsi.
- A kocsik jobban sérüljenek, ajtók ragadjanak be, esetleg a füsttel lehessen játszani, arra gondolok, hogy ha füstöl a kocsi, akkor az utastérbe is menjen és szépen lassan legyen rosszul a karakter.
- Komolyabb RP szituációk, nem lesz annyi sablon RP.

Köszönöm, hogy elolvastátok. Csáó.

Pari

skeletons
2019. 03. 31.
494
753
V4 karakter
isaiah galen
LV karakter
tavon capilla
Ez nagyon jó ötlet, de nem tudom, hogy mennyire lenne megvalósítható ez így ebben a formában.

Nyomo

Újonc
2019. 09. 07.
34
36
Nos igen. Tudom, hogy az MTA-ban végesek az erőforrások és a lehetőségek, de valahogy, valamilyen kisebb rendszerrel remélem megoldható.

• Tetszik
Reactions: lasley

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
Ezzel csak az a baj hogy egy nap van ezer baleset, az nem lenne jó se a sofőröknek se a mentősöknek hogyha ütközés van akkor beragad az ajtó és csak a mentősök tudnának segiteni. Értem én hogy igy realisztikusabb lenne, de ez elvenné a kedvet a játéktól.

Pari

skeletons
2019. 03. 31.
494
753
V4 karakter
isaiah galen
LV karakter
tavon capilla
Gondolj bele, ha ilyenek történnek, akkor nem száguldozna mindenki, ergó nem lenne ennyi balaeset. Való életben is van nap, mint nap sok baleset.

Pari

skeletons
2019. 03. 31.
494
753
V4 karakter
isaiah galen
LV karakter
tavon capilla
Hát, lehet jobban tudod.

Nyomo

Újonc
2019. 09. 07.
34
36
Nos, szerintem ha nem is sokkal, de egy picit mindenképp esne a száguldozások száma, mert sok embernek nem lenne türelme. Nekem a főbb célom ezzel az volt, hogy ne az a szokásos sablon RP menjen az ütközésnél. De igen, lehet jobban tudjátok.

bigmac

Írnok deák
2019. 01. 10.
633
3 527
V4 karakter
luigi palmiro
LV karakter
dwight gallagher
Szerintem jó ötlet,örülnék ha megoldható lenne.

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Nem rossz ötlet. Nekem tetszik, csak nem tudom hogy mennyire lenne ez megoldható, de szívesen látnám a szerveren. Tehát támogatom!

EDIT: Viszont az se lenne rossz, ha egy realisztikus kereteken belül lenne ez a beragadásos dolog. Csakhogy ne legyen olyan, hogy valaki véletlenül, vagy akár szórakozásból ráüt az ajtódra, és te bent ragadsz. Ezt követően jöhessenek ki akik téged 'ki tudnak menteni'. Tehát ezt valahogy a 100km/h ütközés köré kéne, vagy nem is tudom. (Lehet nagy sebességnek tűnik ez, de tekintve hogy mindenhol, mindenki a sportautókkal bőven 200km/h fölött szeret járkálni, ez még nem is lenne rossz.)

2019. 08. 09.
37
3
Pápa
V4 karakter
Jurgen Bauer
LV karakter
Phoenix Roberts
Nagyon jó ötlet! Így legalább nem lenne olyan sok baleset, mert az emberek megtanulnák, hogy nem kell száguldozni és mindenkibe belemenni. A játékélmény is nagyot ugrana.

Lukász

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
262
216
V4 karakter
Tyler Bush
LV karakter
Matthew Sanders
V2 karakter
Fernando Marshall
maga az otlet az jo, en is gondoltam erre de nem foglalkozom ilyen topicok irasaval, ha nem is scriptel akkor szerver szabalykent kene csinalni, en ugy gondolnam h lenne a szerver szabalyzatba egy olyan h “ha utkoztok akkor azt RPzni kell legalabb 10 sor rp” vagy ilyesmi es ha valaki megszegne az non rpert kapna az AJt vagy ilyesmi

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 730
5 430
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
Szépen megfogalmaztad ezt a téméd, de én azon a Ponton állok, hogy emberfüggö. Én például ha karambolozok leRPzem az ütközést és odamegyek beszélni a másik taggal és a többi jön magától. Csupán az effajta "rohanunk pénzt keresni" sietést kellene leküzdenie egyeseknek. Sokszor olyan jó RP Volt hogy OOC meg is köszöntem.

A kocsik jobban sérüljenek, ajtók ragadjanak be, esetleg a füsttel lehessen játszani, arra gondolok, hogy ha füstöl a kocsi, akkor az utastérbe is menjen és szépen lassan legyen rosszul a karakter.
- Komolyabb RP szituációk, nem lesz annyi sablon RP.
Ez a része szerintem nagyon nehezen magvalósítható de RP-vel sokkal egyszerübb. Nem kell bojgatni azt ami jó és nem kell mindenhez ilyesfajta script. Az RP szituációt maga az embert határozza meg. LeRPzi hogy füst megy a kocsiba vagy elfolyt a hütöviz, rendört mentöt hívsz és kész :D

Sokkal jobb lenne ha az emberek jobban megeröltetnék magukat a játékosok egy ütközésnél ami az RP-t illeti, mert ez a sablonos /do beveri a fejét de nem esett baja már nagyon vérszegény és unalmas.

Részemröl ennyi, Pacsi

• Tetszik
Reactions: Pari

Nyomo

Újonc
2019. 09. 07.
34
36
Nos igen, bőven kifejtetted a véleményedet. Egy részével egyetértek, viszont amint mondtad tényleg emberfüggő. Sajnos hiába RPzem, hogy ez meg ez van, amennyiben a másik fél egy /do beüti a fejét de nem sérül meg sablon RP-vel letudja és megy tovább. Komolyabb eseteknél amikor eszméletét veszti a karaktered akkor nem tudsz segítséget hívni és a többi játékosra vagy utalva. Nos igen. Természetes tisztelet a kivételnek, mert van aki hajlandó belemenni a szituációba illetve több soros RP-t nyomni veled, viszont van a keménymag akik csak továbbmennek.

Mindenesetre köszi a véleményed és a válaszod!

• Tetszik
Reactions: Predi és Custer

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 730
5 430
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
Nagyon remélem, hogy eljön még az a korszak, hogy az ember kiszáll a kocsiból és esetleg megfizeti a kárt mint annó V1ben. Ehhez azt kell mutatni mindannyiónknak hogy igenis tudunk IGAZI RP-t űzni. Mint mondtad, hogy a masik fel lenyomott egy sablon /do parancsot és továbbállt nos hát igen ez igen gyakran előfordul. Én nagyon törekszem a részletes és élvezetes RPre ami mégjobban meghozza a kedvem a játékhoz.

AAdam

Barangoló
2019. 01. 28.
81
121
Miskolc
V4 karakter
Martin Korlentino
LV karakter
Ayten Eris
Jó lenne mindenképp, az biztos, hogy kevesebben száguldoznának, és kevesebb is lenne a baleset, itt már csak az a kérdés, hogy mennyire megvalósítható, illetve, hogy meg akarják e valósítani.
Szerintem mindenképp jó lenne!

Mateh

Klaviatúra gyilkos
2019. 07. 10.
717
5 409
V4 karakter
Gyorgy Sztojka
LV karakter
Kadyr Nuradilov
Nem hinném, hogy a játékosok többsége, olyan odafigyeléssel szabályosan vezet, mint ahogy IRL tennék/teszik.
Az ötlet nem olyan rossz, de amennyi baleset van az utakon, nem lenne elég rendőr, mentős, hogy minden esethez jusson egy egység.
IRL sokkal nagyobb következményei lehetnek egy balesetnek, egy esetleges halál után nem tudsz respawnolni. Ha ez az ötlet megvalósulna akkor is lennének száguldó emberek. A mostani ütközéseket is lehet normálisan rpzni, csak mindig mindenki rohan valahova, és letudja egy 1 soros /do-val.

• Tetszik
Reactions: AAdam és Termi

.martin

hobbihajó törött az élet tengerén
2019. 01. 10.
745
1 700
V4 karakter
Shiro Shimuzu
Nem rossz ötlet, de annyi a baj vele, hogyha pl. beragad az ajtód hajnali 2-kor, akkor nem tudsz reggel, vagy akár délutánig kiszállni, mert nincs mentős/rendőr a szerveren? Túlságosan player függő lenne, ami nem annyira megoldható.

• Tetszik
Reactions: AAdam
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.