Realisztikus effektek a GTA:SA-ban!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Azohr

Újonc
2021. 04. 10.
3
7
V4 karakter
Tyrone Youtz
Sziasztok!
Az miért van hogy az OD, illetve ez is kicseréli az effekteket, egyedül a flash, villanás marad az eredeti amikor lövök. Pont hogy azt szeretném kicserélni azért idegesít kicsit, ha valaki esetleg tudna segíteni privátba azt megköszönném.

Olvastam egy fórumon hogy eredeti fegyvermodokkal nem igazán működik, csak ha replacelt fegyvermodok vannak, talán az zavarhat be? Szerveren még nem próbáltam, csak a kliens próbaszerverén.

Utoljára szerkesztve:
  • Szomorú
Reactions: yourlocalqsty

yourlocalqsty

Fórum Mester
2019. 01. 10.
1 440
5 943
Angeles Los
LV karakter
eric delvalle
Nemtudom srácok, én is egy vagyok a sok közül aki megcsinálta akár csak anno az overdose-t, és ezt is.
Teljesen szűz gta:sa könyvtárba helyeztem amit kellett. És működik. Több lehetőséget nem látok, nekem működik, és sok más embernek is.

egyedül a flash, villanás marad az eredeti amikor lövök.
szerintem a crashfix miatt.

Gyenes19

Újonc
Támogató
2020. 03. 20.
68
49
LV karakter
Ross Melendez
Sziasztok! Valaki esetleg tudna segíteni hogy kell betenni? Nem nagyon értek hozzá és nem akarom hogy elrontsam.

• Tetszik
Reactions: Paxyyy

yourlocalqsty

Fórum Mester
2019. 01. 10.
1 440
5 943
Angeles Los
LV karakter
eric delvalle
Remélem sikerül, elvileg mindennek faszán kell mennie. Először próbáld kis saját szerveren, kocsikat dobálj le, aztán lövöldözd őket.
Illetve ha felmész sgs szerverre akkor meg a bckfire-s kocsikat nézd meg, ha változott minden effect, akkor mindent jót csináltál és minden működik. (füst effect-eket nem kötelező maxra tenni, a mod ezt is mérsékeli, fps-t nem vesz el.)

• Imádom
Reactions: Gyenes19

Gyenes19

Újonc
Támogató
2020. 03. 20.
68
49
LV karakter
Ross Melendez
Remélem sikerül, elvileg mindennek faszán kell mennie. Először próbáld kis saját szerveren, kocsikat dobálj le, aztán lövöldözd őket.
Illetve ha felmész sgs szerverre akkor meg a bckfire-s kocsikat nézd meg, ha változott minden effect, akkor mindent jót csináltál és minden működik. (füst effect-eket nem kötelező maxra tenni, a mod ezt is mérsékeli, fps-t nem vesz el.)
Igen minden tökéletes! Köszönöm mégegyszer!!

• Tetszik
Reactions: yourlocalqsty

Janivagyok

Barangoló
2020. 12. 27.
76
263
18
Amerre a szél fúj
V4 karakter
Edgardo Marino.
LV karakter
Olivia S Zicari
V2 karakter
Olivia Zicari
Én is meg próbáltam, de nem tudom hogy mit hova kell rakni, valaiki tudna ebben segiteni?
Előre is köszi a válaszokat.

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 684
12 352
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni. Ezért minden olyan topic ami már nem érvényes a V4-es verzióra lezárásra kerül.

↳Amennyiben szeretnél új leírást készíteni valamelyik rendszerről, azt nyugodtan megteheted csak előtte ellenőrizd, hogy nem e létezik már 😊

Sok sikert kívánunk a leírások készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.