Neved, életkorod, Account ID:
Viktor, 17, 20662
Jelenlegi játszott perced:
21,476
Fénykép csatolása az UCP-ről, ahol látszódnak a korábbi szankcióid:
Link
Véleményed szerint mi az SGH feladata?
Játékosok kérdéseinek megválaszolása- segítése. Adminisztrátorok munkájának megkönnyítése. Felsőbb utasítások teljesítése.
Miért pont téged válasszunk? Mennyi időt tudnál erre szánni?
Aktivitásom kiemelkedőnek mondanám, naponta 6-7 órát töltök el a szerveren, számítógép előtt van, hogy többet. Megbízható vagyok, ha kiadnak egy feladatot én azt teljesítem. Jól ismerem a szervert, jó a probléma megoldó készségem. Főszerveren megfordultam már, mint HelpDesk tag, így tapasztaltnak is mondanám magam.
Írj magadról 3 darab pozitív, illetve negatív tulajdonságot.
Kreatív, Tapasztalt, Kitartó
Maximalista, Makacs, Érzékeny
Mutasd be részletesen a szerinted 3 legfontosabb helyszínt a szerveren:
Városháza:
Talán mind közül a legfontosabb helyszín.
Itt van lehetőséged irataid kiváltani, hosszabbítani. (Horgász - Fegyver - Jogosítvány - Személyi - Bányász)
Műszaki adatlapot is itt tudjuk kiváltani érvényes forgalmi engedélyre.
Illetve ingatlanjaink kéthavonta itt lehet bejelenteni.
Kórház(ak):
A játékszerveren több kórház is megtalálható szétszórva: El Quebrados, Montgomery, Fort Carson, Las Venturas.
Ha esetlegesen meghalnál egy szituációban ezek közül az egyik kórházhoz éledsz újra 15 perces halálidő után és innen folytathatod tevékenységeidet.
Ha a szerveren nem található meg elegendő mentős, akkor 20,000$-ért a Gyógyító NPC-nél megtalálható CP-be meggyógyíthatód magadat könnyítve helyzeteden.
Szerelőtelep(ek):
A játékszerveren három darab szerelőtelep található meg, Jesse Car Service, Redline Auto Service és SeeRing.
Ha esetlegesen a járműved totálkár/kifogyott az üzemanyag, ez esetben a 1818-as telefonszámot tudod csörgetni autómentő iránt, ilyenkor kijönnek érted egy szerelőteleptől és elszállítanak az adott helyszínre, amire szükséged van.
A vontatósok nem csak vontatnak, de bikázni is bebikáznak, ha arra van szükséged.
A telepeken különböző alkatrész típusok vannak jelen: felújított, utángyártott, gyári és profi.
Illetve műszaki vizsgát is a telepeken lehet elvégezni.
Utoljára szerkesztve: