Megfelelő taktikával és nem csak folyamatos rohangászással könnyen ki lehet játszani a rampaget.
Valamilyen szinten igaz de az atm furas pl online rendvedelmisekhez van kotve, a rendvedelmi fkknak mi van online illegalosokhoz kotve??Illegál nélkül nincs legál, azt ugye tudjuk?
El lett mondva, hogy bárkit meglátnak akció közben/elött drogozni, az repülni fog a szerverről, szóval ne bíztass ilyenre senkit a saját érdekében.Egyébként, sok kommandós számolt be arról, hogy akció előtt kis mértékben, de drogot fogyasztottak.
Akkor innentől gondolom mondanom sem kell, hogy szerintem belefér ha egy tekes sunyiba eltolja a drogot.
Ha ezért valaki szereptévesztést kap, akkor magamrahúzom a kenyérpirítót a kádban.
Valamilyen szinten igaz de az atm furas pl online rendvedelmisekhez van kotve, a rendvedelmi fkknak mi van online illegalosokhoz kotve??
Nyílván, az illegál kap egy előnyt így pár év után, de azt is vegyük el azzal, hogy a másik fél is használja, ergó nem előny. Balidzs leírta, ha ezt csinálod repülsz. Kirívó esetekkel példálózni meg kissé értelmetlen. Vicces szitu lenne TEK HQ-n közös belövés vagy pár utca felrántása, támogatom, jó ötlet!Egyébként, sok kommandós számolt be arról, hogy akció előtt kis mértékben, de drogot fogyasztottak.
Akkor innentől gondolom mondanom sem kell, hogy szerintem belefér ha egy tekes sunyiba eltolja a drogot.
Ha ezért valaki szereptévesztést kap, akkor magamrahúzom a kenyérpirítót a kádban.
Így akkor ha már elég sok "szinkronhiba" a fejlövéseknél a másik oldalon értelmet nyer, jó ezt tudni.Egyébként, sok kommandós számolt be arról, hogy akció előtt kis mértékben, de drogot fogyasztottak.
Sose lesz ilyen system behozva. A legál már ott függ az illegáltól hogy ha nincs illegál oldal, fölösleges a rendvédelmi oldal a szerveren és mehetnének a 187. Skodát meg Ladát és egyebeket igazoltatgatni, meg trafizni 0-24 a bokrok mögül. Az pedig mindenki nagyon jól tudja, hogy az első óra után unalmas.Valamilyen szinten igaz de az atm furas pl online rendvedelmisekhez van kotve, a rendvedelmi fkknak mi van online illegalosokhoz kotve??
Ez még igaz is lehet, csak akkor pedig el kéne gondolkodni hogy az illegál oldal miért van ilyen csekély számban jelen ha átlagosan 3000 cserélődő játékosunk van napi rendszerességgel.Abbol a napi 3000 playerbol aki megfordul a szerveren szerintem maximum 100 illegalos
Az illegált, NEM CSAK illegális frakciókra értettem, hanem illegál tevékenységre is.Valamilyen szinten igaz de az atm furas pl online rendvedelmisekhez van kotve, a rendvedelmi fkknak mi van online illegalosokhoz kotve??
Abbol a napi 3000 playerbol aki megfordul a szerveren szerintem maximum 100 illegalos de lehet sokat mondok hidd el h elfoglalna magat mindenki, nem mindenki zsong be egy akcio miatt