Rákászat fellendítése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Skylot

Qualis vir, talis oratio
2019. 01. 10.
1 079
1 831
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Érdemes lenne megemelni a fizetését, réggebben én is sokat rákásztam, amikor megérte. Összeszedtem haverral annyi pénzt, hogy vehessünk egy reefert meg csalit és ketrecet, aztán kihajóztunk. Sokkal jobb, mint az alap minkák, mivel azt se hanyagoljuk el, hogy a tengeren több FPS van, mint a városban, és gyengébb gépen élvezhetőbb a rákászat ez miatt, mint egy alap munka.

2019. 05. 30.
57
232
Szlovakia
V4 karakter
KorpasBendeguz
Tamogatom az otletet!
Ma direkt kiprobaltam.16 ketreccel kimentem rakaszni
16 ketrec x 50 Đ= 800 Đ
1 ketrecbe 4 doglott hal megy igy 16 x 4x50 =3200 Đ
Szoval ha osszeadom 800+ 3200 = 4000 dolcsi,kimegy a vizre,kozkaztatod a serulest(ugye gyakori a serules a ketrecektol) egy csomo idot elpazarolsz ( nagyon sokaig tart megvenni a halakat mert nincsennek stackok csak egyesevel lehet ami kesobb nem fer el nalad igy folyamatosan at kell pakolgatni a hajoba)azutan leadom a rakot es kaptam erte 4120 dollart.120 dollarert dolgoztam,kockaztattam mondjuk ra 40 percet amit busszal 1-2 megallon beszedek.
Jo a munka,jol megvan csinalva de egyszeruen nem erdemes csinalni(kevesen is jarnak) es azert ne mondjuk hogy majd pont a rakaszat segit az inflacio megfekezeseben.Ha csak 2-3000-et lehetne vele keresni is jobb mint ez a 200-300 dolcsi amit lehet megkeresel de regebben mar minusszal is jottem el a rakaszattol.
Valamit kellene vele csinalni mert kar ezert a munkaert.Az inflacion mar szerintem nem igazan lehet segiteni,nagyon drasztikusan kellene belenyulni az egesz jatekmechanizmusba,szabalyokba aminek nincs ertelme es a jatekosok 70% -a erezne karat.

• Tetszik
Reactions: kplr

Nursultan

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 02. 11.
396
1 057
32
Budapest
V4 karakter
Nursultan Murtazayev
Én azt nem értem, hogy a munkadíjak növelésével ez miért nem lett optimalizálva... Olyan, mintha a készítők el is feledkeztek volna a létezéséről, mintha nem is volna. Pedig nagyon hangulatos munka lehetne, pláne haverokkal. Arról nem is beszélve, hogy mennyi embert leszedne az útról egy időre. És nem lenne egy nagy munka átírni az árakat, szóval tényleg értetlenül állok az előtt, hogy miért nem lett még ezen változtatva.

tommen.

2+2=5
2019. 01. 10.
1 083
3 926
18
Győr
a.te.ervelesi.hibad.hu
V4 karakter
Maximilian Leitner
Értelemszerűen azért van infláció, mert sok pénz ömlik be a szerverre, és kevés megy ki, ezért egyre értéktelenebb.
Anno az alapmunkák bérének emélésével kezdődött. Például ez az egyik oka.
Az hogy valaminek végre versenyképessé tennék a bérezését, az nem fog dobni az infláción. Szimplán meglehet, hogy Gipsz Jakab nem áruszállítózna, hanem rákászna. A kettő együtt nem megy, tehát ugyan annyi pénz jönne be a szerverre.

ricky91

Zöldfülű
Támogató
2020. 12. 08.
180
372
Liverpool
V4 karakter
Richard Oneill
LV karakter
🚫
Tamogatom az otletet!
Ma direkt kiprobaltam.16 ketreccel kimentem rakaszni
16 ketrec x 50 Đ= 800 Đ
1 ketrecbe 4 doglott hal megy igy 16 x 4x50 =3200 Đ
Szoval ha osszeadom 800+ 3200 = 4000 dolcsi,kimegy a vizre,kozkaztatod a serulest(ugye gyakori a serules a ketrecektol) egy csomo idot elpazarolsz ( nagyon sokaig tart megvenni a halakat mert nincsennek stackok csak egyesevel lehet ami kesobb nem fer el nalad igy folyamatosan at kell pakolgatni a hajoba)azutan leadom a rakot es kaptam erte 4120 dollart.120 dollarert dolgoztam,kockaztattam mondjuk ra 40 percet amit busszal 1-2 megallon beszedek.
Jo a munka,jol megvan csinalva de egyszeruen nem erdemes csinalni(kevesen is jarnak) es azert ne mondjuk hogy majd pont a rakaszat segit az inflacio megfekezeseben.Ha csak 2-3000-et lehetne vele keresni is jobb mint ez a 200-300 dolcsi amit lehet megkeresel de regebben mar minusszal is jottem el a rakaszattol.
Valamit kellene vele csinalni mert kar ezert a munkaert.Az inflacion mar szerintem nem igazan lehet segiteni,nagyon drasztikusan kellene belenyulni az egesz jatekmechanizmusba,szabalyokba aminek nincs ertelme es a jatekosok 70% -a erezne karat.

Én is imádok rákászni és támogatom az eredeti ötletet és a fent említetteket és kiegészíteném azzal, hogy LV-n a döglötthal stack-elhető és itt is az kéne mert egyszerűen nem fér el nálad és a Reefer-ben annyi döglötthal hogy az összes rekeszbe 4db-ot tudj tenni.

Az ár emeléshez annyit fűznék hozzá hogy igen is kell mert ma is voltam rákászni és kerestem vele 4300$-t ami nem éri meg a belefektetett időt aki azt kérte rajtam kívül hogy emeljék az árat nem arra gondolt hogy ebből lehessen meg gazdagodni de ha már ennyi időt vesz igénybe az egész folyamat akkor ne 5000$-ért csináljuk hanem legalább 15-20.000$ ért annyiért már megérné részemről

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.