Rákászat fellendítése!
Nem tudom, hogy ki mennyire szeretne megint egy kis rákászatot vagy esetleg a kezdő játékosoknak mennyire érné meg ez az egész, de LV-n nagyon is jól megy a rákászat téma. Itt is meglehetne csinálni, nagyon egyszerű ötlettel állok most elő. Ide is bekerülhetne egy nagyobb rákász hajó amire 30-40 ketrec férne fel. Ezek mellet nagyon kihasználatlannak tartom a sokak által ismert "Horgász sziget". Szerintem nagyon jó ötlet lenne az, hogy egy utas szállító hajó járna a sziget és Santa Maria beach között, mondjuk a kilátónál lenne a kikötési helye. Ez a hajó szállítaná az emberek a két pont között. A horgász szigeten meg lenne egy nagy kikötő, sok stéggel ami mellé / közé a hajók betudnak állni. Ezek mellet egy kicsit át kéne dolgozni a fizetését is a rákászatnak, mivel a pénz inflációjával ez az összeg nem emelkedett. Nagyon köszönöm, hogy elolvastad, szeretnék minél több visszajelzést ezzel kapcsolatban, jöhet Hideg Meleg
UI: elnézést az miatt, hogy nem szerkesztettem meg a posztot, remélem azért így is fogyasztható a tartalom, és átlátható ez az egész, kivehető belőle a mondani valóm.