Rákászat fellendítése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Zotya1

Barangoló
2019. 04. 09.
119
439
See City utcáin
V4 karakter
Fiarre de Rosa
Rákászat fellendítése!
Nem tudom, hogy ki mennyire szeretne megint egy kis rákászatot vagy esetleg a kezdő játékosoknak mennyire érné meg ez az egész, de LV-n nagyon is jól megy a rákászat téma. Itt is meglehetne csinálni, nagyon egyszerű ötlettel állok most elő. Ide is bekerülhetne egy nagyobb rákász hajó amire 30-40 ketrec férne fel. Ezek mellet nagyon kihasználatlannak tartom a sokak által ismert "Horgász sziget". Szerintem nagyon jó ötlet lenne az, hogy egy utas szállító hajó járna a sziget és Santa Maria beach között, mondjuk a kilátónál lenne a kikötési helye. Ez a hajó szállítaná az emberek a két pont között. A horgász szigeten meg lenne egy nagy kikötő, sok stéggel ami mellé / közé a hajók betudnak állni. Ezek mellet egy kicsit át kéne dolgozni a fizetését is a rákászatnak, mivel a pénz inflációjával ez az összeg nem emelkedett.
Nagyon köszönöm, hogy elolvastad, szeretnék minél több visszajelzést ezzel kapcsolatban, jöhet Hideg Meleg
UI: elnézést az miatt, hogy nem szerkesztettem meg a posztot, remélem azért így is fogyasztható a tartalom, és átlátható ez az egész, kivehető belőle a mondani valóm.

devil557

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
286
657
26
V4 karakter
Zion_Santana
LV karakter
Miles_M_Russel
V2 karakter
Chiara_Lucia
Én személy szerint régen sokat rákásztam valahogy jobban lekötött mint az áruszállítóval való rohangálás mivel abból csak a gond volt, mindig belém jöttek de ez mellékes. A rákászat sokkal jobb egy nyugodtabb környezetben vagy akár egy társsal is lehet csinálni.
Viszont van amikor többe kerül maga a ketrec illetve a csali mint a kifogott mennyiség értéke.

Támogatom az ötletet sokkal jobb kikapcsolódás mint például a busszal járni a köröket.

bajnok10

Barangoló
Támogató
2019. 10. 06.
112
1 321
V4 karakter
Adonis Robustelli
Az ötlet jó, viszont a béremelés nem kell ide szerintem.
Így is sok pénz jön be a szerverre, ha még több jönne, még nagyobb infláció lenne.

bajnok10

Barangoló
Támogató
2019. 10. 06.
112
1 321
V4 karakter
Adonis Robustelli
Értelemszerűen azért van infláció, mert sok pénz ömlik be a szerverre, és kevés megy ki, ezért egyre értéktelenebb.
Anno az alapmunkák bérének emélésével kezdődött. Például ez az egyik oka.

Zaziazállat

Barangoló
2021. 01. 17.
81
381
Etelköz vármegye
V4 karakter
Timo Pihlaja
LV karakter
Arthur Calabrese
V2 karakter
Marco De Lorenzo
Régen kevesebb volt a fizetés és kevesebb volt a kocsi, most több a fizetés több a kocsi. Lényeg a lényeg, hogy a kezdő játékosoknak ugyan úgy annyi esélye van venni egy kocsit, házat stb... mint régen.

• Tetszik
Reactions: Stephen

Zotya1

Barangoló
2019. 04. 09.
119
439
See City utcáin
V4 karakter
Fiarre de Rosa
Értelemszerűen azért van infláció, mert sok pénz ömlik be a szerverre, és kevés megy ki, ezért egyre értéktelenebb.
Anno az alapmunkák bérének emélésével kezdődött. Például ez az egyik oka.
Hát a legnagyobb gond az a kamat, nem mondom azt hogy baj hogy van, semmi ilyen nincs, de amikor napi 1 milliot lehet csupán afkolással szerezni akkor nem hiszem, hogy ezt az ötletet a rákászat rontaná tovább

ervinka2002

Zöldfülű
Támogató
2019. 11. 17.
159
477
22
V4 karakter
Ervin Kaufmann
LV karakter
Ervin Kaufmann
Imádom ezt a felfogást.A gazdagok írják mindig hogy nem kell több pénz a szerverre, mert úgy is áramlik befele.Aztán aki nincstelen az meg dolgozzon 0-24 a semmiért.Ha ennyire zavarja a megtelt társadalmat az infláció,akkor lehetne jótékonykodni is, nem csak afkolgatni :))

kmgr

Barangoló
Támogató
2019. 08. 16.
130
883
𝙃𝙚𝙫𝙚𝙨 𝙢𝙚𝙜𝙮𝙚
V4 karakter
𝗚𝗶𝗼 𝗤𝘂𝗶𝗻𝗰𝗲
LV karakter
Zhovna Shkraba
V2 karakter
-nincsen-
Most az ötletről van szó, nem a pénzről. Ne térjünk bele az afk, és társaiba, mert arról oldalakat írhatunk,kinek miből jön a pénz. Még mindig egy RP szerver,amin szívesen látnám a rákászat fellendítését. /sajátos vélemény/ . Ez egy "munka"//időtöltés.

devil557

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
286
657
26
V4 karakter
Zion_Santana
LV karakter
Miles_M_Russel
V2 karakter
Chiara_Lucia
Imádom ezt a felfogást.A gazdagok írják mindig hogy nem kell több pénz a szerverre, mert úgy is áramlik befele.Aztán aki nincstelen az meg dolgozzon 0-24 a semmiért.Ha ennyire zavarja a megtelt társadalmat az infláció,akkor lehetne jótékonykodni is, nem csak afkolgatni :))
Hidd el én például szoktam adni kezdőknek nem keveset természetesen normális keretek között ugyanis 1 milliót adnék valakinek egyből kapnám a bant.

Mokus197

Újonc
2019. 02. 26.
53
32
V4 karakter
Dom Joe
Jól hangzik nekem be jön a rákász, gond jelenleg semmi hasszón. így csak támogatni tudom, jó lenne ha az élelem és a hall nem romlana bene...

MONSTER

Pötyögtető
2019. 01. 10.
412
1 641
19
Erdőkertes, Pest, Hungary
youtube.com
V4 karakter
𝘤𝘩𝘳𝘪𝘴𝘵𝘰𝘱𝘩𝘦𝘳 𝘱𝘢𝘭𝘮𝘴𝘵𝘰𝘯𝘦
LV karakter
𝘶𝘻𝘻𝘪𝘢 𝘤𝘢𝘺
Nem olvastam el, de biztos több rákász lenne a szerveren. Legalább adna egy kis LV flesht.

• Tetszik
Reactions: Odin3

rhymes

Pötyögtető
2019. 10. 17.
521
5 661
Miskolc
V4 karakter
kwamie.burch
LV karakter
adelina.greek
Az ötlet jó, viszont a béremelés nem kell ide szerintem.
Így is sok pénz jön be a szerverre, ha még több jönne, még nagyobb infláció lenne.

Márpedig szerintem az, hogy 20-30 perceket "dolgozol" 500$ profitért nem éppen a legjobb a dologban, tehát kell hozzá hogy több lóvét tudjanak vele szerezni az emberek, infláció ide vagy oda.

Alapvetően azt hiszem volt hasonló topic amihez hozzászóltam már, de valóban kellene egy kis újragondolás a dologgal kapcsolatban, mert így körülbelül "van, de minek?" alapon van bent és senki sem foglalkozik vele.

Odin3

Újonc
2021. 07. 14.
23
10
V4 karakter
Zurab Nagazi
Márpedig szerintem az, hogy 20-30 perceket "dolgozol" 500$ profitért nem éppen a legjobb a dologban, tehát kell hozzá hogy több lóvét tudjanak vele szerezni az emberek, infláció ide vagy oda.

Alapvetően azt hiszem volt hasonló topic amihez hozzászóltam már, de valóban kellene egy kis újragondolás a dologgal kapcsolatban, mert így körülbelül "van, de minek?" alapon van bent és senki sem foglalkozik vele.
Egyetértek veled, semmi értelme csinálni ha nincs benne haszon, meglehet nézni a többi alapmunkát postás buszsofőr vagy gyártósori munkás. Egyiket sem csinálják mert az árúszállító fizet a legjobban. Így a többit akár ki is lehetne venni ha nem arányos a fizetésük.

• Tetszik
Reactions: tommen.

Berim

Barangoló
Támogató
2019. 04. 16.
123
1 003
Erlau
V4 karakter
Nils Fritjof
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Cső!
Szerintem az lenne a megoldás, hogyha a munkák bérét egy szintre hoznák körülbelül és akkor nem lenne ez a monotonitás a munkák terén, ugyanis mindenki azt a munkát csinálja ami a legjobban fizet de közben a háta közepére kivánja azt… Ezzel a megoldással meglenne a lehetőség mindenki előtt, hogy azt csinálja ami a legjobban leköti és lehet, hogy az utakon se lenne annyi száguldozó árufeltöltő vagy vidéki buszos.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.