Rádió 1 vissza tétele!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
A mondandódnak legyen értelme, ha nincs és nem kapcsolódik a témához OFF-nak fogjuk tekinteni! @dzsony
Szerintem nem szereti a reggeli Balázsékat, vagy nem tudom

Slim

Írnok deák
2019. 01. 11.
661
1 013
Fort Carson
V4 karakter
Stan Webb
LV karakter
Rustin Wallace
Hehehe 😐😐😐

Btw, egyszerűen nem illik bele a környezetbe. Számos alakalommal tapasztaltam olyat, hogy az RP közben megjöna tic-tacos M3 és szól benne a rádió 1. Amerikai rádiók sokkal jobban beleillenének a szerver életébe no kommentátoros, csak zene.

StreeTBoY681

Aktív fórumozó
Támogató
2021. 01. 05.
240
269
Nyíregyháza
V4 karakter
Carlo Berezov
LV karakter
Carlo Berezov
V2 karakter
x
Hehehe 😐😐😐

Btw, egyszerűen nem illik bele a környezetbe. Számos alakalommal tapasztaltam olyat, hogy az RP közben megjöna tic-tacos M3 és szól benne a rádió 1. Amerikai rádiók sokkal jobban beleillenének a szerver életébe no kommentátoros, csak zene.
nem kötelező hallgatni . Van miből választani . De ha esetleg szeretnél egy tic-tacos m3 at szólj nyugodtan és szerzek neked . én pl a fantás sprinterembe szerettem volna hallgatni most ez olyan nagy baj ? :cry::cry:

Fr0sT

Barangoló
2020. 04. 29.
102
72
-
V4 karakter
Rick Frost
LV karakter
Chris Frost
V2 karakter
-
Kötelező az egy szónál hosszabb hozzászólás! @dzsony
Támogatom!

moonrise

Lelkes fórumhasználó
2020. 01. 03.
341
1 120
waitzen.
LV karakter
neda.simic
V2 karakter
nara.umi
Megváltozott a stream linkje, ha valaki szeretné hallgatni úgy hogy nem fut közben a yt, akkor katt ide, ezt a linket kéne betenni a szeróra is egyébként.

• Tetszik
Reactions: Körte és Nomis

Scrim

MVP
Támogató
2019. 01. 26.
354
417
24
V4 karakter
Oscar P Delgado
Én is támogatom, de még ehhez annyit hogy rengeteg adó van ami egy és ugyanaz/nem működik... Ezeket kiselejtezni meg a linkeket javítani tényleg nem lenne nagy dolog viszont sokaknak dobna az élményre. Amúgy ha engem kérdeztek vissza az öreg Discovot :D

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.