Queen Elisabeth St. Crew

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

russzo

The Real Yugoboss
2019. 01. 10.
581
3 063
Budapest
LV karakter
Ezequiel Parades
Az ír mob eredete:

Az Ír bandák egy olyan szervezett bűnözői csoport az Egyesült Államokban, aki 19. század eleje óta léteznek. Herbert Asbury 1928-as New York-i bandák című könyvében már ábrázolt egy ír-amerikai utcai bandát. Az Egyesült Államok legtöbb nagyvárosában létezik, ideértve Bostont, New York-t, Philadelphiát és Chicagot.

Queen Elisabeh St. Crew

A kis ír-amerikai közösségének hivatalos vezetője nincs. Az egész egy hierarchikus rendszeren alapszik. A banda olyan ír férfiak csoportja, akik általában együtt lógnak, és különféle tevékenységeket végeznek, beleértve bűncselekményeket is. A tagok nem viselkednek feltűnően, főleg olyan bűncselekményekről ismertek, mint például gyilkosság, autólopás, betörés, kábítószer-kereskedelem és még illegális szerencsejáték. Az utcában található tömbházat, amit egykoron az afró-amerikai bandák uraltak mára, az ír közösség teljesen kiszorította őket és elhelyezkedett egész Idlewood nyugati részén. Az írek egy Motellé alakították az egykori tömbházat és bérbeadással kedveskednek a közeledni vágyó személyeknek. A környék teljesen kifordult magából az amióta az írek beköltöztek és naponta kell együttélni a hangoskodásukkal illetve a hajnali énekléseikkel és alkoholfogyasztásaikkal.

Pénz - olyan számukra, mint egy elengedhetetlen élet a tagok számára, bármit elkövetnek pénzért, még az anyjukat is eladnák pár extra dollárért. Részmunkaidős foglalkoztatásban dolgoznak, és bűncselekményeket követnek más nagyra becsült emberek miatt, zsíros pénzért. Számukra a pénz hatalom, a pénz beszél. Úgy vélik, hogy hatalommal bírnak más emberek felett.

Hogyan alapították a Queen Elisabeth St. Crew-t?

A Queen Elisabeth St. Crew-t 2018-ban alapította egy olyan embercsoport, akik szomszédságban éltek. A kormány miután felszámolta helyi afró-amerikai lakosságot egy másik nemzetiség felé nyitott, akik tudtak élni lehetőséggel. Ezek voltak az írek. Az írek a kormánnyal remek kapcsolatot ápolnak, minden kötelezettségüket időben befizetik, így kialakult egy bizalmi kapcsolat a kormánnyal. Minden zökkenőmentesen alakult több mint egy fél évig azóta a bűncselekmények száma drasztikusan megnőttek a lopások, betörések száma, de az ország vezetése fittyet hány-e felett, mivel a közösség fizeti rendszeresen a kötelezettségeit és így számukra le van tudva. A helyi banda így zavarrtalanul tud nőni és mára hat minimum módszerrel keresik meg a kenyerüket.

Untitled-1.png

By: Donald Zulhan
Published: May 5, 2019

A rendőrség kettős gyilkosság miatt indított eljárást, mivel tegnap a hajnali háromnegyed négy és négy között érkezett egy ismeretlen bejelentés, hogy Idlewoodon a Bosk streeten késelés támadás történt. Az áldozat két színesbőrű személy, akik egy éjszakai szórakozóhelyről tartottak hazafelé, de sosem értek haza. Több elkövetőt is gyanúsít az LSPD, az egyik lehetőség a hispán-néger konfliktusnak tehető fel a másik, hogy a frissen beköltözött ír éjszakai személyek terjeszkedésnek indultak és egy viszályt szeretnének kialakítani. Egyelőre a kamerabizonyíték alapján nem lehet megmondani, hogy az elkövetők mely rasszt képviselik, de azt mindenképpen le lehetett szűrni, hogy profi előkészület és munka követte egymást a gyilkosság elvégzésében.

daniv

Újonc
2019. 04. 19.
58
221
26
Pécs
V4 karakter
Casper Banks
LV karakter
Albert Yates
3-1.png

3-2.png
3-3.png

3-4.png
3-5.png

"A család az család. Tartja a mondás. És itt, az államokban ha ugyan azt a kultúrát képviselitek, hát egy családból valóak vagytok, ennyi kész, nincs szarkodás. Keif Tobin bátyám - na már nem a testvérem, csak így hívtam mindigis - nagy szerepet játszott abban, hogy boldogulni tudjak ebben a kurva helyzetben, amibe belekényszerítettem magamat. Tisztában voltak vele hogy futárkodom, mindenki tudta, hisz említettem nekik, de egyikőjük sem akart beszállni soha sem az üzletbe. Túl kockázatos. Hozzátenném, hogy tényleg az, de az ügyet éltetni kell. Sokszor történt már hogy éjszakánként párszáz dollárért, ezek képesek voltak vándor cigány módjára bepattanni egy furgonba, és régi lepukkant autókat szétkapni, a zsúfolt gettók közepén. Több ízben beugrottam már ilyenbe, volt tapasztalatom. A mai este is egy ilyennel indult."
2020.07.31.
Ganton sugárút
Minden ami ezekben a posztokban zajlik, akár kép, vagy leírt történet formájában KIZÁRÓLAG a valóságot tükrözi, megtörtént eseményekről számol be, és nem ferdít el semmilyen rp szituáción. Az itt megszerzett információkat OOC felhasználni egyrészt szabálysértő, másrészt szemét dolog. Megkérlek rá, hogy ne tedd.

daniv

Újonc
2019. 04. 19.
58
221
26
Pécs
V4 karakter
Casper Banks
LV karakter
Albert Yates
4-1.png

"A hadsereg. Az egyetlen dolog, amiben mindig is láttam rációt. Na nem a nemzeti gárda, vagy akár az a kúrva tengerészgyalogság, hanem az igazi hadsereg. Az IRA. Éppen egy gyűlésre siettem hajnalban, egy tömött, dohos kocsmában történt az egész, a Kagylóban. Szokásos, kéthetente történő összeülés volt ez, csupán három ember, meg én. Kifizették a jussunkat, ha már csak egy jelképes összeg is volt, és megbeszéltük a következő helyet. Ezután mindig hazasiettem, és próbáltam a családi összejöveteleknél úgy tűnni, mintha nem csináltam volna semmit az nap este. De mindig tudták, ők is, meg én is, hogy hol töltöm az éjszakákat."
2020.08.01.
Kelet Los Santos
Minden ami ezekben a posztokban zajlik, akár kép, vagy leírt történet formájában KIZÁRÓLAG a valóságot tükrözi, megtörtént eseményekről számol be, és nem ferdít el semmilyen rp szituáción. Az itt megszerzett információkat OOC felhasználni egyrészt szabálysértő, másrészt szemét dolog. Megkérlek rá, hogy ne tedd.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.