Pullozás kocsiból.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Pite

Zöldfülű
2019. 01. 10.
224
371
V4 karakter
Brian Kennedy
LV karakter
Leo Abeyta
Megoldható, hogy 70 km/h fölött, és álló helyzetben ne lehessen pullozni.

SoZzz

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
384
2 101
V4 karakter
Lara Berry
LV karakter
-
V2 karakter
-
A bug akkor is fentáll sajnos. :( Kilövöd a sofőrt, tk-ra lövöd a kocsit...

Pite

Zöldfülű
2019. 01. 10.
224
371
V4 karakter
Brian Kennedy
LV karakter
Leo Abeyta
Ez érdekes, mert elvileg ez alap GTA SA bug, de egyetlen SAMP szerveren nem találkoztam ezzel a hibával, sőt MTA szervereken is normálisan működött.

Zachary_Edwin

Újonc
2019. 04. 20.
24
15
LV karakter
Zachary_Edwin
V2 karakter
Tiziano_Matteo
Szerintem király lenne, viszont egyetértek a hitboxos témával is. De viszont akkor is ki lehet lőni a Pullozó embert. Én úgy tudom úgy kell lőni, mintha simán benne ülne a járműbe, viszont ezt akkor mindenkinek el kéne mondani(értem frakció tagoknak). Szerintem ez most egy érdekes téma. Remélem ide bekerül. :)

charlee

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 03. 25.
338
512
21
Szombathely
LV karakter
Frederik Durmishi
A fent írtak után én is azt írom, hogy ezt nem tudom támogatni. Nagyon sok admin ügy és veszekedés lenne belőle.

renshin

Barangoló
2019. 01. 29.
133
489
V4 karakter
Ryunosuke Ochida
kicsit az elméteket bővitsem elmagyarázom miért is "szar" a hitbox pullozás közben.
-3 év alatt megtapasztalt MTA: DayZ szervereken való lövöldözés alapján tudom ezeket elmondani.

-mivel az MTA-nak nincs normális "sync"-je ezért tűnik, hogy a hitbox a hibás, de igazából semmi köze annak.
-a playerek közti ping / fps különbség, illetve a kocsi módok és egyéb lag források a szerveren akadályozzák a hit regisztrációt.
-ezért van az, ha egy sa-mp szerón tolod semmi baj nincs. (kivéve ha az ellenfeled nem 1k-s pingekkel járkál)
-egy olyan szerveren pl: modolatlan DayZ (amiben kb van 30mb letöltendő mod) semmi ilyen probléma nem áll fel, még helikopáterből is olyan fejest tudsz neki vágni, hogy a szemei összefolynak.

-ahogy az előttem kommentelők (nem pont felettem mert az hsz hunt) mondták, amíg egy normális sync update, vagy esetlegesen, olyan MTA update amivel kivetelezhető a fullos proci használat, nem jön be addig buggos lesz. Ez van, vagy buggal, vagy sehogy. (Sas - Network szerverén is ugyan ez a gond áll fel, hiába kevesebb a mod.)

peko

Pötyögtető
2019. 01. 10.
419
1 390
V4 karakter
Enrico Pierpaolo
Szerintem fasza ötlet, szivesen látnám a szerveren.

Pite

Zöldfülű
2019. 01. 10.
224
371
V4 karakter
Brian Kennedy
LV karakter
Leo Abeyta
Darára ott a dm szerver... Felesleges, csak az adminügyeket generálná.
oké, akkor ne is rpzz, mert abból is lehet adminügy, ok? egyébként telemoddolt szerveren anno teszteltem, és semmi baj sem volt a szinkronizációval.

DARON

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
89
57
KECSKEMÉT
V4 karakter
George Philip
LV karakter
Gregory M Mayhall
Jó dolog jó dolog de szerintem nem véletlen lett kivéve.

Zolcsi

Fórum betyár
2019. 01. 10.
1 029
702
21
Szombathely
V4 karakter
Kyle Martinez
LV karakter
Kyle Martinez
V2 karakter
Joey Wayne
Jó dolog lenne de szigoru szabályokkal.

dmp

Brutal50
2019. 03. 31.
724
2 608
V4 karakter
Malo Bokeo
LV karakter
Mavuto Katota
Be kéne tenni, ugyan úgy mint V3-on, ott sincs vele semmi probléma. Fura mód, ott nem hisztiznek az emberek ezen.

Milus

?????? ??
2019. 01. 10.
314
679
Nyíregy
V4 karakter
roy_canali
LV karakter
kash_olson
Ha a kocsi felé vagy fordulva és úgy lősz hátra, persze hogy a kocsit kapja, szerintem ez még logikus is, hogy nem engedi át a golyót, nem 360 fokba kell pullozni és nem lesz baj.

Paki

Ex- Fórum Moderátor
2019. 01. 10.
2 557
2 753
V4 karakter
Robert Duckers
LV karakter
Luke Duckers
Legújabb frissítésben meg lett valósítva.
Javított pullozás rendszer: bugfixek, valamint mostmár csak 5-70 km/h sebesség között lehetséges a pullozás.​

Szóval ezt zárom / helyezem!​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.