- 2019. 01. 10.
- 3 408
- 7 938
- 21
- V4 karakter
- Patrick Steele
- LV karakter
- Patrick Mendoza
Az eredeti leírást @Eddie készítette,
én csak áthoztam ide és átírtam a kódokat az itteni fórumnak megfelelően!
-----------------------------------------------------------------------------------
Sziasztok.
Ezt a topicot azért nyitom mert nagyon sokan nem tudják hogy a szerveren milyen prémium itemek elérhetőek.
-----------------------------------------------------------------------------------
Figyelem : A támogatás - vásárlás teljesen önkényes jellegű, csak lehetőség. A támogatás - vásárlás nem jogosítja fel a játékost más viselkedésre, a szabályok ugyanúgy vonatkoznak rá is, amennyiben szabályt szeg a játékos nem részesül külön elbírálásban, ugyanolyan súlyú ítéletet kap mint bárki más.
én csak áthoztam ide és átírtam a kódokat az itteni fórumnak megfelelően!
Sziasztok.
Ezt a topicot azért nyitom mert nagyon sokan nem tudják hogy a szerveren milyen prémium itemek elérhetőek.
Figyelem : A támogatás - vásárlás teljesen önkényes jellegű, csak lehetőség. A támogatás - vásárlás nem jogosítja fel a játékost más viselkedésre, a szabályok ugyanúgy vonatkoznak rá is, amennyiben szabályt szeg a játékos nem részesül külön elbírálásban, ugyanolyan súlyú ítéletet kap mint bárki más.
- F7 Gomb : Az F7 gomb megnyomásával egy item lista kerül elénk ahol az összes elérhető itemet prémium pontért meg lehet vásárolni.
- /itemlist parancs : Az itemlist parancs beírásával előhozhatunk egy panelt ahol szintén meg találjuk az összes itemet ID-kel társítva.
- Folyamatosan bővíteni fogom.
- Ha van valami észrevételetek akkor jelezzétek!
Fegyverek / Töltények.-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Egyedi Prémium fegyverek ( Skinesek )
Speciális itemek / kártyák
Mester könyvek
Drogok
Pénz
Blueprint-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-----------------------------------------------------------------------------------Leírást készítette : Eddie
Gyűjtötte-formázta-szerkesztette : Eddie & Mower & Smoky
-
-
Moderátor által szerkesztve, ekkor: