Tetszik az Ötlet Kifejezetten Támogatom viszont lehetne olyan hogy home panelban lenne külön pp-s vásárlásaim opció ahol muatná amikor pp-ztél és illetve hogy mit mikor mennyiért.PL amikor megveszel egy pps itemet akkor valami email hogy te ezt megvásároltad mert ha nem készitesz videot vagy sct róla akkor olyan mintha nem is ppből vetted volna és a rendvédelem elveheti azt tőled.
Hasznos lenne szerintem.
Egyre jobb ötletek, mi lenne ha a fejem fölé írná egy kis ablakba Ingame? Inkább ha ennyire fontos akkor küldjön a rendszer egy email értesítőt.. Bár nem értem aki eljut arra a szintre, hogy PP-zzen és ez álltal hozzon ki akár egy M4-et példának okáért nem hiszem, hogy nem fogja screenelni, ettől függetlenül az Emailesnek látom a legtöbb értelmét.viszont lehetne olyan hogy home panelban lenne külön pp-s vásárlásaim opció ahol muatná amikor pp-ztél és illetve hogy mit mikor mennyiért.
Én megértem az álláspontod de nyilván vannak olyan helyzetek mint ((pl: a vásárlás hevében nem arra figyelsz hogy screenelj/clippelj vagy esetleg a géped nem képes rá...)) nyilván meg lehetne oldani másképp is én nyilván csak egy ötletet irtam nem azt hogy most azonnal be is kell kerülnie meg hogy ez fix jó ötletEgyre jobb ötletek, mi lenne ha a fejem fölé írná egy kis ablakba Ingame? Inkább ha ennyire fontos akkor küldjön a rendszer egy email értesítőt.. Bár nem értem aki eljut arra a szintre, hogy PP-zzen és ez álltal hozzon ki akár egy M4-et példának okáért nem hiszem, hogy nem fogja screenelni, ettől függetlenül az Emailesnek látom a legtöbb értelmét.