PP Item vásárlás

tomeszLV

Írnok deák
2020. 06. 10.
587
1 272
Eger
LV karakter
Sebastian Nordammer
Nem tudom, hogy mennyi idő elindítani az OBS-t vagy bármilyen 30 másodperces videót, hogy felvedd. De nem sok... Fölös ez ide főnök!

• Vicces
Reactions: Danikaaaa

Norma

Barangoló
2019. 07. 08.
141
98
19
V4 karakter
Arkell Dean
LV karakter
Cole Rees
Ez egy kitűnő ötlet, csak Támogatni tudom!

• Tetszik
Reactions: Baron

Benz

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 05. 04.
397
1 018
Győr ⭐ Stuttgard
V4 karakter
⭐ Mason Benz
LV karakter
⭐ Mason Benz
V2 karakter
⭐ Mason Benz
Volt már rá példa hogy nem tudtam bizonyítani szóval én mindenképpen támogatom, ha más nem a V3 formáját mindenképpen.

KriSu

Zöldfülű
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 20.
158
167
V4 karakter
Sergio da Fonoyosa
LV karakter
Gerrit Wijnants
Szerintem ez bejöhetne, igen hasznos! Támogatom!

Tilhoff

Újonc
Támogató
2019. 02. 05.
66
85
20
Pécs
V4 karakter
erayon skender
LV karakter
morgan crane
Teljes mértékben támogatom, főleg azt a verziót amely az UCP -n displayeli, akár visszamenőleg is a PP-s vásárlásokat.

JajjJajjSMS

Újonc
2020. 10. 29.
68
56
20
Mi Sazón, Albania, La Guajira
LV karakter
Mauricio_Berganza
PL amikor megveszel egy pps itemet akkor valami email hogy te ezt megvásároltad mert ha nem készitesz videot vagy sct róla akkor olyan mintha nem is ppből vetted volna és a rendvédelem elveheti azt tőled.
Hasznos lenne szerintem.
Tetszik az Ötlet Kifejezetten Támogatom viszont lehetne olyan hogy home panelban lenne külön pp-s vásárlásaim opció ahol muatná amikor pp-ztél és illetve hogy mit mikor mennyiért.

Danikaaaa

Zöldfülű
2021. 05. 17.
153
262
LV karakter
ben cortez
viszont lehetne olyan hogy home panelban lenne külön pp-s vásárlásaim opció ahol muatná amikor pp-ztél és illetve hogy mit mikor mennyiért.
Egyre jobb ötletek, mi lenne ha a fejem fölé írná egy kis ablakba Ingame? Inkább ha ennyire fontos akkor küldjön a rendszer egy email értesítőt.. Bár nem értem aki eljut arra a szintre, hogy PP-zzen és ez álltal hozzon ki akár egy M4-et példának okáért nem hiszem, hogy nem fogja screenelni, ettől függetlenül az Emailesnek látom a legtöbb értelmét.

JajjJajjSMS

Újonc
2020. 10. 29.
68
56
20
Mi Sazón, Albania, La Guajira
LV karakter
Mauricio_Berganza
Egyre jobb ötletek, mi lenne ha a fejem fölé írná egy kis ablakba Ingame? Inkább ha ennyire fontos akkor küldjön a rendszer egy email értesítőt.. Bár nem értem aki eljut arra a szintre, hogy PP-zzen és ez álltal hozzon ki akár egy M4-et példának okáért nem hiszem, hogy nem fogja screenelni, ettől függetlenül az Emailesnek látom a legtöbb értelmét.
Én megértem az álláspontod de nyilván vannak olyan helyzetek mint ((pl: a vásárlás hevében nem arra figyelsz hogy screenelj/clippelj vagy esetleg a géped nem képes rá...)) nyilván meg lehetne oldani másképp is én nyilván csak egy ötletet irtam nem azt hogy most azonnal be is kell kerülnie meg hogy ez fix jó ötlet ;)

Törpe

Barangoló
Támogató
2019. 01. 12.
85
140
Vác 📍
V4 karakter
🤍 Abi_Mocco 🤍
LV karakter
-
V2 karakter
-
Ez szerintem is egy hasznos dolog lenne, TÁMOGATOM!

aMarc

éhgyomorra mentos
2019. 09. 17.
357
2 028
22
Győr
LV karakter
Collin_Tanner
V4-ig nem hiszem hogy foglalkoznának ezzel, viszont az új modnál biztosan gondoltak rá

• Tetszik
Reactions: szabooka

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség