Politika

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

tonhajzer

Barangoló
2019. 12. 17.
144
399
Veszprém
LV karakter
emery_grant
Ha jól szervezett lenne és tényleg komolyan gondolnák az egészet akkor valóban jó lenne.Viszont ezt szerintem nagyon nehéz lenne kivitelezni.De @Souljapufika nak igaza van, nehéz lenne elképzelni a várost úgy, hogy egy kommunista párt kezébe kerül minden, és a falakon sarlókalapács virít.?.

Moszat

.45 in your face, have a great day
2019. 01. 12.
602
1 086
20
V4 karakter
Harrison Brook
LV karakter
Lucas Warner
Régóta gondolkodom, hogy megnyissak egy hasonló ötletet, de pár gondolat mégis mindig azt sugallta, hogy ne tegyem.. Szerintem nem lenne rá túl sok nyitott player, maximum 5-10 emberre saccolok. A másik pedig, hogy nem tudom abból az 5-10 emberből mennyire értenek az amerikai politikához, mert oké, hogy megnézel 3 magyar kormánygyűlést ahol sz@rrá beefelik Orbánt, attól még nem fogsz tudni realisztikusan egy ülést, vitát stb. lebonyolítani. A másik pedig, hogy a mandátumokat hogy oldanák meg? (elvégre demokratikus államban vagyunk) Felmerül itt még néhány alapvető kérdés, hozzáteszem én is örülnék, ha szerepet kapna ez a dolog a szerveren, színesítené a mindennapokat..Csak megfelelő embereket kell találni. Részemről ennyi, a támogatásomat adom neked!

• Tetszik
Reactions: bale

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.