Politika

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Janosz

Újonc
2019. 03. 08.
36
26
LV karakter
Jacob Barbaro
Milyen király lenne ha a kormány frakció nagyobb szerepet kapna (hasonlóan mint V3-on). Lehetne Las Venturasban miniszterelnök, alelnök. Bárki csinálhatna egy pártot amivel a gyűléseken vitatkozhatna a kormánnyal. Az elnök behozhatna változásokat Las Venturas életébe pl.növelné a béreket, az adókat hogy több pénz jöjjön be a kasszába stb. Én imádok a politikával foglalkozni és szerintem tök jó lenne ha szerveren is lenne politika ha nem is így ahogy leírtam de hasonló formában valahogyan megvalósítani mert nagyon érdekes és egy csomó rp lehetőséget hozna
Pl.
Tüntetések a kormány ellen amit egy másik párt szervezett hogy leváltsák a kormányt.
Szavazások hogy melyik pártból kerüljön ki a miniszterelnök.
Gyűlések ahol a pártok vitatkoznak hogy milyen változásokat szeretnének behozni a város életébe.
Meg még nagyon sok dolog van, érdemes rajta elgondolkozni szerintem.

benylv

Barangoló
2020. 01. 26.
94
111
V4 karakter
🚫
LV karakter
Kendall Pearson
V2 karakter
🚫
Szerintem jó ötlet! Támogatom!

notoriousdancso

Teflon Don
2019. 01. 10.
1 050
4 303
V4 karakter
John DiBello
LV karakter
Jude Bonner
Működni működhetne. Elnök helyett Governor azaz Kormányzó. De időt kéne belefektetni ezért sosem fog normálisan megvalósülni másrészt egy normális, tájékozott csapatnak kéne oda adni. Szép is lenne, ha LV-ben valami kommunista vagy náci párt működne, és mindenféle önkényuralmi jeleket festegetnének mindenhova. Tehát ilyesféle frakció csak akkor lesz ha fizetsz száezreket, akkor is csak TALÁN.

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Moszat és Royal

Dave

Klaviatúra gyilkos
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
819
420
24
V4 karakter
Roland Harless
LV karakter
David Westwood
V2 karakter
Roland Harless
Igazából bekerülhetne,ha egy olyan ember kezére kerülne aki tényleg az RP-re menne,mert egy Önkormányzat frakcióban szerintem ez a fontos.
Amerikában Elnök és Alelnök van illetve Kormányzó stb. szóval a Miniszterelnök történetet itt annyira nem kellene erőltetni.
Viszont én egy kis önkormányzatot is adnék,Fort Carsonba akár non-scriptként néha egy kis RP-vel.

@Souljapufika Még pénzért se lehetne kommunista vagy náci kormányt alakitani én úgy gondolom.

notoriousdancso

Teflon Don
2019. 01. 10.
1 050
4 303
V4 karakter
John DiBello
LV karakter
Jude Bonner
Nem a kormányzó pártról beszélek, hanem a létrehozható pártokról, mint V3-on. Másrészt megfelelő embert nem nagyon lehet találni erre a pozícióra itt LV-n.

• Tetszik
Reactions: jaki

Dave

Klaviatúra gyilkos
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
819
420
24
V4 karakter
Roland Harless
LV karakter
David Westwood
V2 karakter
Roland Harless
Az nem biztos,hogy nem lenne,de biztos oda kellene figyelni rá erősen,hogy hogy menne a frakció..
Jaa,értem mire gondolsz,akkor én értelmeztem félre.

Janosz

Újonc
2019. 03. 08.
36
26
LV karakter
Jacob Barbaro
Akkor kormányzó de ha kicsit komolyabban vennénk szerintem elég fasza lenne.

Merebiz

Újonc
2019. 01. 10.
43
16
LV karakter
Danez Rodgers
V2 karakter
Ryan Buckner
Én támogatom, de viszont ezzel én is egyet értek:
A szerver fele esz ervekkel nem tud vitazni (nem vitatkozni, nem veszekedni), politizalni meg vegkepp

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Ez egy nagyon érzékeny téma, mert rengeteg ember így is kerüli sőt utálja a politikát.
Maga az ötlet jó és tényleg sok RP szituáció van benne, és Országos Diákparlamenti és Szekszárdi Ifjúsági Önkormányzati tagként még normálisan is tudnék benne részt venni, de....
A szerver többsége még nincs olyan szinten hogy érdembe bele tudjon szólni. Egy rendes vitába is csak a hiszti megy meg az OC szidás.
Ameddig a szerver többsége 10-15 éves lehetetlen egy működő képes dolgot összehozni és ha pont egy olyan ember kerül hatalomra aki nem ért a gazdaság politikához még akár világ vége méretű inflációt is képes lenne összehozni.

Vagyis fájó szível, de én ezt nem támogatom

Patesz

Fejlesztő
Fejlesztő
Modeller
2019. 01. 10.
308
1 995
21
V4 karakter
Marco Miller
LV karakter
Robert Cherro
Itt nem azzal van a gond, hogy valaki 15 éves. Igen, valószínűleg nem ért a politikához. Azzal van a gond, hogy a szerver kajakra 80%-a nem képes reálisan szerepjátékozni. Hát a közösségi rp szituációk arról szólnak, hogy magyar youtube trashek szövegeit ordítják IC. Jó szituációk lehetnének belőle, meg nyilván jobb lenne, mint egy polgármester egész Las Venturasra. Pályázható frakcióként még meglehetne valósítani, azokra azért rászokott menni az értelmes réteg is.

.martin

hobbihajó törött az élet tengerén
2019. 01. 10.
745
1 700
V4 karakter
Shiro Shimuzu
Megvan már a mi Polgink, nem kell ide senki más!

Rager

Barangoló
2019. 01. 27.
122
113
Győr
LV karakter
Drake R Blackwood
Mint ahogy @Zacrow mondta.Szerintem sokan már unják és nem akarják hallani a politikát.Manapság már minden a politikáról szól és sokan már nem akarják hallani a politikával kapcsolatos dolgokat.Ezért nem támogatom

• Tetszik
Reactions: Zacrow
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.