patrik55 -> justcody

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

patrik55

Újonc
Támogató
2019. 01. 29.
62
81
Székesfehérvár
V4 karakter
Scott Lackwood
LV karakter
Scott Lackwood

b29e2f655014f42083dcf56ab051b09b.png

Neved:
patrik55

Panaszra tett moderátor neve:
justcody

Panasz oka:
Más fórum felhasználókkal való kivételezés.

Bizonyíték(kép, log, videó stb...):
https://forum.see-game.com/threads/ic-szankciok-csoekkentese-toerlese.397514/page-12#post-2117684

Egyéb megjegyzés:
Volt két ember akivel eltérő véleményünk volt egy Szerver ötlettel kapcsolatban (IC szankciók csökkentése), és egymás hozzászólásait vicces reakcióztuk, erre kaptam a kitiltást, Ők meg nem.
Illetve volt volt két hozzászólás amire már nem is reagáltam, elengedtem az egészet velük kapcsolatban és figyelmen kívül hagytam Őket, és utána jött egy olyan hozzászólás amivel szívvel reakcióztam, és hozzászóltam ahhoz, hogy "Nagyon szépen megfogalmaztad, teljesen egyet értek veled, Én is ezt próbálom elmagyarázni..." valami ilyesmi volt, és az a hozzászólásom eltűnt valamilyen indoknál fogva, és utána kaptam a kitiltást.
Nekem ez úgy jön le, hogy justcody az Ő pártjukat fogja, Ő velük ért egyet, és inkább emiatt engem tesz el láb alól.

justcody

be the one who laughs last
2021. 08. 19.
1 003
2 598
V4 karakter
Mentis_Lleshi 🦆
Egy napon belül 10 vicces reakciót nyomtál, többségében feszültségkeltés gyanánt. Ez az a mennyiség amit már moderálunk. A többieknél is volt haha reacc, de azt kiprovokáltad magadnak a viselkedéseddel. Továbbá nem ilyen mennyiségű volt.

A hozzászólásaiddal provokáltad a társaidat, majd mikor válaszoltak akkor törölted a saját HSZ-ed arra hivatkozva, hogy előled is törölték a HSZ-t. Ez nem így volt. Majd újra és újra hozzászoltál és törölted.

Az ünnepekre való tekintettel csak 2 hetet kaptál, miközben többet szoktam osztani erre. Felkerestél azzal, hogy ennek PK lesz a vége, örülj hogy nem kaptál arra is plusz szankciót.

Felkerested Ölembét, aki beszélt velem rólad, de mégse bírálta felül a döntésem. Akkor miért vagyunk most itt egy héttel a lejárta után?

Van rajtad egy olyan feltétel hogy 50 pontot érő szabálysértés után mehet rád vissza a perma. Szerintem jól jártál azzal, hogy még itt lehetsz.

Azzal ne fáradj, hogy a haha reakciókat leszeded, mert mentettem le képet.

telo

Utoljára szerkesztve:

Zane

General Cortez ™
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 01. 10.
1 248
6 803
Budapest
V4 karakter
Zane Cortez
Sziasztok, átolvastam Ölembével a panaszt, viszont ő már kifejtette a véleményét DC üzenetben neked @patrik55 amivel én is egyetértek.

A moderátor jogosan osztotta a szankciót, próbálj meg vele beszélni az esetleges enyhítés végett.

A panasz egyébként jogtalan.

Kellemes ünnepeket 😉

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.