"Partners with the Community"

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

agoston!

trendsetter
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 431
12 261
V4 karakter
Allan_Richmond
LV karakter
Tobias_Rodemaker
16/02/2024 Az első nap az új állományban.

Shai az elmúlt két napban továbbra is folytatta a beköltözést új házába, amely kihívásokkal teli, de egyben izgalmakkal is tarkított folyamatnak bizonyult. A bútorokat és személyes tárgyakat gondosan rendezgette, hogy az új otthona igazán otthonossá váljon. Emellett, a költözés és az új környezetbe való beilleszkedés mellett, Shai fontos lépést tett előre hivatalos ügyeinek rendezésében is. 16-án jelentkezett Sergeant Eric Zavalanál, hogy elintézze a szükséges papírokat áthelyezésével kapcsolatban az új állományba. Shai-t kellemesen érintette Eric segítőkészsége és az, hogy mennyire gördülékenyen zajlottak az eljárások. Eric professzionalizmusa és barátságos hozzáállása hozzájárult ahhoz, hogy Shai pozitívan tekintsen az előtte álló új kihívásokra és lehetőségekre az új helyen.
PD.jpg

Az officer vizsga közben Shai, Eric javaslatára, elhatározta, hogy "terepszemlét" fog tartani az új helyén, hogy jobban megismerje a területet és az ott élő közösséget. A terepszemle alatt Shai alaposan végigjárta a kijelölt területet, megfigyelve a környezetet, az infrastruktúrát. A terepszemle végével, Shai következett a soron a "meghallgatásán".

PD2.jpg

PD3.jpg
 
Utoljára szerkesztve:

Bolcsi

Barangoló
2019. 01. 25.
75
642
LV karakter
Vincent Ning
Officer Tommy Colson, hosszú várakozás után, végre sikeresen teljesítette a Patrol vizsgát a Metro Policenál. Hónapokig tartó kemény felkészülése és állandó gyakorlása meghozta gyümölcsét. A vizsga alatt Colson meggyőzően demonstrálta tudását és jártasságát a protokollokban és eljárásokban. Legyen Traffic Stopról vagy Felony Stopról, minden helyzetben magabiztosan és hatékonyan lépett fel. A kommunikációs képességei és döntéshozatali készségei is kiválóan teljesítettek. Miután végigment mind a gyakorlati, mind az elméleti részeken, Colson úgy érezte, hogy mindent megtett a siker érdekében. Officer Attebey, a vizsgáztató, elismeréssel szólt Colson fegyelmezett hozzáállásáról és kiváló munkájáról.
patrol-exam.jpg
 
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.