Pár ötlet ( cigi állítása, Jármű alkatrészek kopása )

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

westmode

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
374
358
23
V4 karakter
Abraxas Shahrivar
LV karakter
Wyees Ware
Cigi állítása
  • Lehessen állítani, hogy a karakterünk melyik kezében fogja a cigit, ezzel több animot is lehetne használni, és nem az ujját fogja szívni a karakterünk. Pluszt nem ad hozzá a szerverhez, azonban kicsit dobna a látványosságán ezeknek az animoknak.

Járművek motor, fékek, gumik kopása
  • Ezt egy másik szerveren láttam, szerintem elég ötletes. Lényege annyi, hogy minél többet használjuk az autót, az alkatrészek úgy kopnának benne. Pl a motor. minél több kilómétert teszünk meg vele, a motor annyival "kopottabb" lenne. Ugyan ez lenne a többi alkatrésszel is. Ezzel tulajdonképpen nem lenne két egyforma autó a szerveren, valamint több pénzt vinne ki a szerverről, ugyanis ezeket az alkatrészeket cserélni kellene, ha nem akarunk csúszkálni jobbra balra a kopott gumik miatt, valamint ha szeretnénk, ha a fékek normálisan fognának, a motor több teljesítményt adjon le.

Ha eszembe jut még valami, bővítem a topicot.

Matteo698

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
15
9
24
V4 karakter
Matteo Kennedy
LV karakter
Matteo Kennedy
V2 karakter
Matteo Kennedy
A cigishez nem tudok hozzászólni, de az alkatrészkopás ötlete az kifejezetten tetszik! Kíváncsi leszek, bekerül -e!

SlMl

Zöldfülű
2019. 01. 10.
211
148
V4 karakter
Owen Kuse
LV karakter
Zed Brusch
V2 karakter
Tien Phan
Tényleg stabil az alaktrész kopós ötlet, +1.

wata

Írnok deák
2019. 01. 10.
574
1 581
pangea
V4 karakter
cassey_xaevan
LV karakter
ida_nieves
Semmi szükség a kopásra, ha jól rémlik akkor ez régi fórumon is meg lett nyitva, a sorsát nem tudom de nem támogatom.
(EDIT: Kicsit bővebben kifejtve csak idegesítő lenne rengeteg player számára, így is figyelni kell hogy óránként szomjan meg éhen akar halni a szerencsétlen karakter, most mellé a kocsinak az épségére figyelni csak plusz lenne, valamit tenne a játékhoz csak én fölöslegesnek érzem.)
A cigarettás témát megcsinálhatnák, bár nagy szükség erre sincs.

Utoljára szerkesztve:
2019. 01. 10.
22
2
V4 karakter
James O Connor
LV karakter
Jessica O Connor
A cigis ötletnek szerintem annyira nem lenne értelme, az alkatrészesnek viszont annál inkább.

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
jobbnál jobb ötletek várnak megvalósításra, ne ilyen kocsis dolog legyen már a fő szempont, rp terén semmit nem adna vissza

• Tetszik
Reactions: Csempe és wata

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Szerintem ez az alkatrész kopós ötlet nem jó nekem nem tetszik, mert mondjuk a rendőrautónál eléggé érdekes lenne egy üldözés közben ha "elkopna" benne valami. A cigis ötlet viszont tetszik mert soka anim van aminél pont a másik kézben kéne lennie. + még azt is meg kéne csinálni, ha bemegyek/kijövök interiorból akkor ne tünjön el.

piglerpeter03

Újonc
Támogató
2019. 01. 13.
63
27
21
Fejérmegye.
V4 karakter
Carlos_Velasco
LV karakter
Carlos_Bjorn
V2 karakter
Carlos_Razor
Nem kopna el üldözés közben, mivel folyamatosan karban lenne tartva az autó, a szerelőknek is több RP lehetőséget ad, és nem csak egy köszönés bind, számla bindből állna az egész. Támogatom az ötletet.

Hoople

Újonc
2019. 01. 10.
28
102
LV karakter
Casey Levante
Eléggé megoszlanak itt a vélemények, de úgy gondolom, hogy a ciginek alap, hogy jönnie kell. Viszont ennek a kopásos témának nem gondolnám, hogy igazán lenne haszna. Meglátjuk mi válik ki belőle.

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 729
5 426
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
A cigis ötlet nagyon tetszik, ha jól emlékszem még talán V1en lehetett a /smokeleft /smokeright paranccsal váltogatni.

A kopás sem rossz elképzelés, nyilván realisztikusabb lenne hisz IRL os elkopik a gumi. Nem tudom :D tetszik is meg nem is.

Snyder

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
354
228
V4 karakter
arno_mandelbaum
V2 karakter
snyder_nabryce
Alkatrészes ötlet nem is hangzik rosszul :D

Robbie

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
72
48
UK Bitches 😈🔪
V4 karakter
✖️
LV karakter
🥷 Jayden Stacks
V2 karakter
✖️
LSRP-s szerintem az egész, ottis kell alkatrészeket cserélni, de persze a cigis ötlet hasznos lenne pár embernek aki használja.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.