Palomino Creek

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

sliding 119

Pötyögtető
2019. 01. 10.
468
3 471
V4 karakter
Lazar Stec
Továbbra is Las Venturasról beszélünk, szerintem bőven elég Blueberry és Montgomery is, mivel sok RPnek nyitott kaput, de Palominoban mit szeretnél? Nonszensz az egész, több hátránya lenne, mint előnye.

• Szomorú
Reactions: kryst0f

Wexen

every second counts
2019. 03. 24.
1 268
1 567
V4 karakter
Gregory D Watson
LV karakter
Garrett Cantrell
Bőven elég ez a rész is, aki Palominoban szeretne házat az v3on keresheti.

• Tetszik
Reactions: Morozno

aludanyi

Újonc
Támogató
2020. 11. 14.
72
119
21
Maglód
V4 karakter
Daniel Montgomery
LV karakter
Ian Montgomery
Szerintem jó ötlet lenne, ha bent lenne palomino! Támogatom!

ezittanikoo

Barangoló
Támogató
2021. 03. 18.
101
190
LV karakter
Maxwell Cook
Sziasztok! Alap SA mappon elég sokat járkáltam Palomino-ban,mert egy hangulatos hely.
Én személy szerint szeretem ezt a részt,de attól függetlenül Nem támogatom.

Ennek pontosabb indoka hogy inkább LS-hez kapcsolódik,mint többen írták nehéz is lenne megcsinálni elfogadhatóra a mappolóknak,természetesen nincs lehetetlen,ez is megoldható lenne. Csak annyi idő alatt rengeteg hasznosabb fejlesztés kerülhetne be,mint egy újabb kicsi map rész,ahol a házak még drágábbak lennének,
Egyre drágábbak az ingatlanok is, az autókról nem is beszélek. Sok RP lehetőség lenne, de kinek? Aki több milliókat tudna szórni az ingatlanokra? :D
Ott meg már 20.000.000$-ért árulnák az alap interioros házakat is. Felesleges, elég ami most van.
...

Illetve a most kapott részek sincsenek még teljesen kihasználva,sőt,többségben csak a Four Dragons körül van RP,az pedig nem az a színvonal,amit azok a játékosok használnak akik 20.000.000$-ért venénnek interiort,mert mondjuk annyit nem PP-znék :'D
Egyértelműen ezt egy kicsi túlzásnak tekinthetjük,de a jelenlegi árak is az egekben vannak. Egy közepes garázst 1M,1.5M környékén lehet venni,bár most pontosan nem vagyok tisztában az árakkal.

-- Nikoo
Esetleges helyesírási hibákért elnézést,éjszaka írtam.

• Tetszik
Reactions: farhaat

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.