Sziasztok! Alap SA mappon elég sokat járkáltam Palomino-ban,mert egy hangulatos hely.
Én személy szerint szeretem ezt a részt,de attól függetlenül
Nem támogatom.
Ennek pontosabb indoka hogy inkább LS-hez kapcsolódik,mint többen írták nehéz is lenne megcsinálni elfogadhatóra a mappolóknak,természetesen nincs lehetetlen,ez is megoldható lenne. Csak annyi idő alatt rengeteg hasznosabb fejlesztés kerülhetne be,mint egy újabb kicsi map rész,ahol a házak még drágábbak lennének,
Egyre drágábbak az ingatlanok is, az autókról nem is beszélek. Sok RP lehetőség lenne, de kinek? Aki több milliókat tudna szórni az ingatlanokra?
Ott meg már 20.000.000$-ért árulnák az alap interioros házakat is. Felesleges, elég ami most van.
...
Illetve a most kapott részek sincsenek még teljesen kihasználva,sőt,többségben csak a Four Dragons körül van RP,az pedig nem az a színvonal,amit azok a játékosok használnak akik 20.000.000$-ért venénnek interiort,mert mondjuk annyit nem PP-znék :'D
Egyértelműen ezt egy kicsi túlzásnak tekinthetjük,de a jelenlegi árak is az egekben vannak. Egy közepes garázst 1M,1.5M környékén lehet venni,bár most pontosan nem vagyok tisztában az árakkal.
-- Nikoo
Esetleges helyesírási hibákért elnézést,éjszaka írtam.