Palomino Creek

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kryst0f

Pötyögtető
2019. 01. 10.
520
529
20
Toponár
V4 karakter
Oscar Hood
LV karakter
Quinn Holland
V2 karakter
Teodoro Peres Hamada
Arra gondoltam, hogy ha Blueberry és Montgomery is bekerült már, mint új területek, akkor szerintem Palomino sem maradhat ki. :D

Jelenlegi map:

wBh3cnr.png

Palominoval együtt: (Nem ez lenne a véglegesített változat, csak egy minta).

5FSW8xg.jpg

Így lenne teljes, ez az alsó kis terület. Ráadásul szép házak is vannak ott, ki lehetne használni a lehetőségeket bőven ingatlanok szempontjából.
Lehet lesz akinek nem tetszik, de én bízok benne, hogy azért lesznek olyanok is, akik adnák ezt az ötletet. :)

Bandenek

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 12.
488
358
Palotás
V4 karakter
Brendon Blackwell
LV karakter
Davis Buck
Szerintem egész jó ötlet ha már bekerült Montgomery és Bluebarry miért ne kerülhetne be Palomino is. TÁMOGATOM!

Morozno

Klaviatúra gyilkos
2020. 01. 03.
680
2 917
Zalaegerszeg
LV karakter
Jarell Moore
Szép és jó, de hogyan lenne leválasztva Los Santos-tól?
Szerintem bőven elég, ami most van.

• Tetszik
Reactions: glusy

Marci15

Barangoló
Támogató
2020. 12. 20.
75
76
18
Szombathely
V4 karakter
Alfonso Ricci
LV karakter
Oliver Bonucci
V2 karakter
-
Nem rossz gondolat, ha szépen ki lehet vitelezni egész jó lehet. Szerintem király lenne ha bekerülne.

• Imádom
Reactions: kryst0f

Morozno

Klaviatúra gyilkos
2020. 01. 03.
680
2 917
Zalaegerszeg
LV karakter
Jarell Moore
Fejlesztőink a legjobbak!! Sima ügy nekik lekerekíteni szépen LS mapról, mintahogy tették nemrég Blueberry-vel és Montgomery-vel. :D
Igen, de Blueberry, Montgomery egy külön szigeten van. És azért Palo és LS között nem egy kis domborzat van.
195jki63k44v2vwhnkfh.jpg

Ahogyan a képen is látszik Palo konkrétan hozzá van csatolva LS szigetéhez, míg BB és Montgomery nincsen.
De ha a megvalósításán gondolkoznak, akkor sok sikert!

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: KwEiN

kryst0f

Pötyögtető
2019. 01. 10.
520
529
20
Toponár
V4 karakter
Oscar Hood
LV karakter
Quinn Holland
V2 karakter
Teodoro Peres Hamada
Van ez a probléma igen, de én bízok benne, hogy megtudnák oldani, és sokan mások is! :)

• Tetszik
Reactions: Bandenek

Sense

Sententiam fert
Támogató
2019. 05. 31.
650
1 431
LV karakter
Prince Bennett
Személyes kedvenc "településem" az egész mappon a Palomino Creek, de ezt kifejezetten nem támogatom.

Mégpedig azért, mert a srácok viszonylag sokat dolgoztak a Recovery idején bejött frissítéssel. Ha ezt most újra kéne csinálni, egyrészt sok idő és energia lenne, másrészt vannak fontosabb dolgok amiket előtérbe kéne helyezni vagy nagyobb hangsúlyt kéne fektetni rá. Akármennyire lenne egyesek számára jó, nem lenne kihasználva.
A fentebb leírtakkal is egyet tudok érteni. Egyre drágábbak az ingatlanok is, az autókról nem is beszélek. Sok RP lehetőség lenne, de kinek? Aki több milliókat tudna szórni az ingatlanokra? :D
Java részt kereskedők csapnak le az ilyen lehetőségekre, illetve azok akik elsőbbséget élveznek az ilyen ingatlanok megszerzésére. Ezt szerintem írnom se kell, hisz nagyon kevés olyan ember tudna ott ingatlant vásárolni aki minőségi RP-t tudna ott végbe vinni. Ezért nem érne meg a fejlesztők eddigi nagy munkáját a kukába dobni és újra neki kezdeniük.
A mostani helyek sincsenek teljes egészében kihasználva, addig még csak szerintem gondolkodni se kéne új map részen. (Las Barrancas, Bayside stb..)

Az esetleges helyesírási hibákért bocsi, telefonról írtam.

AWalner

Barangoló
2019. 02. 01.
92
137
LV karakter
Arnold Walner
Az a probléma, hogy igaz iszonyatosan sok játékos van fent egyszerre, ami remek, de a játékosok túl nagy része csak farmozik vagy kereskedik/áruszállítózik/kocsikázik céltalanul, a játékosok számához képest aránylag nagyon kevés RP szituáció alakul ki.(Nem, az ütközés nem számít annak). Szerintem nem a pálya további szélesítésére lenne szükség, hanem a játékosokat kéne ösztönözni több interakcióra. Nyilván most nagyon általánosítottam.

Körte

Fórum betyár
Modeller
v4
LV
2019. 01. 10.
1 057
6 530
21
Budapest
twitch.tv
V4 karakter
donny cline
LV karakter
avery campbell
V2 karakter
bruce iacocca
Személyes kedvenc "településem" az egész mappon a Palomino Creek, de ezt kifejezetten nem támogatom.

Mégpedig azért, mert a srácok viszonylag sokat dolgoztak a Recovery idején bejött frissítéssel. Ha ezt most újra kéne csinálni, egyrészt sok idő és energia lenne, másrészt vannak fontosabb dolgok amiket előtérbe kéne helyezni vagy nagyobb hangsúlyt kéne fektetni rá. Akármennyire lenne egyesek számára jó, nem lenne kihasználva.
A fentebb leírtakkal is egyet tudok érteni. Egyre drágábbak az ingatlanok is, az autókról nem is beszélek. Sok RP lehetőség lenne, de kinek? Aki több milliókat tudna szórni az ingatlanokra? :D
Java részt kereskedők csapnak le az ilyen lehetőségekre, illetve azok akik elsőbbséget élveznek az ilyen ingatlanok megszerzésére. Ezt szerintem írnom se kell, hisz nagyon kevés olyan ember tudna ott ingatlant vásárolni aki minőségi RP-t tudna ott végbe vinni. Ezért nem érne meg a fejlesztők eddigi nagy munkáját a kukába dobni és újra neki kezdeniük.
A mostani helyek sincsenek teljes egészében kihasználva, addig még csak szerintem gondolkodni se kéne új map részen. (Las Barrancas, Bayside stb..)

Az esetleges helyesírási hibákért bocsi, telefonról írtam.

Ott meg már 20.000.000$-ért árulnák az alap interioros házakat is. Felesleges, elég ami most van.

Kettő kiváló indoklás is van, miért nem kéne, miért fölösleges!

Nincs olyan RP lehetőség se, ami máshol nem lenne kényelmesen kivitelezhető.

azöreg

Aktív fórumozó
2019. 09. 15.
255
509
LV karakter
joseph baley
Ha már ezt behozták akkor jöjjön LS és SF is elvégre, így lenne teljes a kép.

Szerintem azzal érd be ami van, és ne akarj mindig többet és többet.

• Tetszik
Reactions: Marci15 és 1saac
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.