Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság - Parkolás Felügyelet

Arnold_Montgomery

Pletykafészek
Támogató
2019. 01. 10.
884
791
V4 karakter
Arnold Montgomery
okflogod7spt.png



Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Hatósági Osztály - Tűzvédelmi engedély
E-mail: okf@seemail.hu

Ez a Tűzvédelmi Szabályzat a [Parkolás Felügyelet] Szervezetének tűzvédelmi intézkedéseit és eljárásait határozza meg, a tűzvédelem területén történő biztonság és védelem érdekében. A szabályzat célja a szervezet dolgozóinak és a látogatóknak a tűzesetek megelőzése, a helyes reagálás és a hatékony tűzoltás megtanítása.

A tűzvédelem kiemelt fontosságú minden tevékenységünk során, hiszen a tűzveszély nemcsak anyagi károkat okozhat, hanem veszélyeztetheti az életeket és a környezetet is. Ezért elengedhetetlen, hogy minden dolgozó ismerje és betartsa a szabályzat előírásait, és aktívan részt vegyen a tűzvédelmi intézkedésekben.

A Tűzvédelmi Szabályzat a hatályos tűzvédelmi jogszabályok, rendeletek és előírások alapján készült, figyelembe véve a [Parkolás Felügyelet] Szervezetének specifikus tevékenységét és infrastruktúráját. A szabályzat rendszeresen felülvizsgálva és frissítve lesz, hogy megfeleljen az új jogszabályi előírásoknak és a [Parkolás Felügyelet] Szervezetének változó körülményeinek.

A szabályzat részletesen bemutatja a tűzvédelemmel kapcsolatos feladatokat, felelősségeket, intézkedéseket és eljárásokat. Részletes utasításokat nyújt a tűzvédelmi berendezések használatával, a tűzveszélyes anyagok kezelésével, a tűzriadó rendszerrel, a tűzoltás és a munkahelyi evakuáció folyamatával kapcsolatban.

Minden dolgozónak kötelessége megismerni és betartani a Tűzvédelmi Szabályzatot, és részt venni a tűzvédelmi oktatásokon és gyakorlatokon. A [Parkolás Felügyelet] Szervezet vezetősége támogatja és biztosítja a szükséges erőforrásokat a tűzvédelmi intézkedések végrehajtásához, és mindenki számára elérhetővé teszi a szükséges információkat és eszközöket a tűzvédelem terén.

A Tűzvédelmi Szabályzat célja a tűzveszély csökkentése, a dolgozók és a vagyon védelme, valamint a zavartalan működés biztosítása. Csak közös erőfeszítéssel és a szabályzat előírásainak szigorú betartásával érhetjük el a maximális tűzbiztonságot.

A szabályzat egyszerűségére és hatékonyságára törekedtünk, hogy mindenki számára érthető legyen. Azonban bármilyen kérdés vagy észrevétel esetén forduljon a tűzvédelmi felelősünkhöz vagy a vezetőséghez.

A Tűzvédelmi Szabályzat minden érintett számára kötelező, és azonnal életbe lép. Kérjük, hogy mindannyian tartsuk be a szabályokat és tegyük lehetővé a biztonságos és tűzmentes környezetet a [Parkolás Felügyelet] Szervezetben.




Hatósági Osztály - Előírás

image.png



image.png


image.png



image.png



image.png



4.000 négyzetméter


Szükséges oltási egység: 24



Hatósági Osztály - Tűzvédelmi ellenőrzés jegyzőkönyv


Ellenőrzést végző személyek:
Arnold Montgomery
Aiden Cruz

Ellenőrzést végző parancsnok:
Arnold Montgomery

Vizsgálat helyszíne:
Parkolás Felügyelet

Vizsgálat eredménye:
Az ellenőrzés során a Parkolás Felügyelet megfelel az előírt tűzvédelmi követelményeknek.

Az ellenőrzésen készült felvételek:



mta-screen_2023-11-23_19-40-52.png

mta-screen_2023-11-23_19-19-33.png

mta-screen_2023-11-23_19-04-08.png

mta-screen_2023-11-23_19-19-36.png

mta-screen_2023-11-23_19-04-08.png


Az ellenőrzés pontos leírása:[5-10 mondat]

2023.11.23. 19:10 perckor 2 fővel megkezdtük a Parkolás Felügyelet tűzvédelmi ellenőrzését. Az adatok felvétele során a tűzvédelmi bejárás során ellenőriztük az előírt feltételek alapján a tűzoltókészülékeket, a menekülési terveket, illetve az objektumokban kihelyezett füstérzékelőket. A készülékek ellenőrzése során.
Az ellenőrzött készülékek tömege 10 kg, Oltásteljesítmény: 55A, 233B, C; melyből 9 darab található a telephelyen, ez megfelel az előírt oltóegységnek. Az ellenőrzés során hiányosságokat nem tapasztaltunk.

Érvényességi idő:
2023.12.23.




Kelt: 2023.11.23.
Katasztrófavédelem részéről: Arnold Montgomery
Kapcsolattartó részéről: Ben Muzbi
 
Utoljára szerkesztve:

Ryan Tanher

Veterán
2019. 01. 10.
2 578
578
V4 karakter
Ryan Tanher
okflogod7spt.png



Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Hatósági Osztály - tűzvédelmi engedély 2024
E-mail: okf@seemail.hu

Tűzvédelmi engedély

Erőt, egészséget! Ryan Tanher Ezredes Hatósági osztály - Osztályvezető vagyok!

Megjegyzés:
A mai nappal meghosszabításra került négy hónappal a Parkolás felügyelet tűzvédelmi engedélye, 2024.06.09-ig.