Korpas Bendeguz
Újonc
1 magot használ a gta sa, szóval soha senkinek nem lesz 100+fps, max ha csodás módon, valahogy megoldásra kerül, de úgy olvastam, ahhoz újra kell írni rengeteg mindent.
Amúgy, elég neki
min 4gb ram(de akkor picit akadhat, és win10-t akkor nem javaslok, inkább win7, vagy 8.1)
legalább 2 magos processzor,
legalább 1gb-s videokártya.
mta-ra való gépet használtam jelenlegi árakkal összelehet rakni kb 50 ezer forintból.
Jo regi topic,de azert erre reflektalnek.Nem ,nem eleg az a rendszerigeny amit kiirtal.Nem mindegy milyen procid van,lehet 8 magos procid is ha alacsony az orajel nem fog jol mukodni. Ugy mint az en helyzetemben is mig szinte majdnem minden mostani jatekkal nyugodtan eljatszogatok a SeeMta V3-on 9-25 fps-ig mozgok
A configom nem valami hires de hasznalhatonak velem
CPU
AMD Athlon(tm) II X4 651 Quad-Core Processor
4 Cores
GPU
Radeon RX 560 Series VRAM 4096 MB
Primary/Discrete GDDR5 1500 MHz
RAM
32 GB
Azt a rengetek munkat amit mar a keszitok beleoltek ebbe szinte egy uj jatekot keszitettek .Sajnos mar mi is kiprobaltuk par haverral ugymond at importalni a mappot egy Cry enginere meg az Unityvel is probalkoztunk de nem mukodokepes.Meg a Mafia 1 LS3D enginjet is megprobaltak azzal sem mukodott.Egyeduli engine ami kicsit is hasznalhato volt a Crystal Space amit a regi Project IGI is hasznalt,a GTA San Andreas futott vele de szerintem nem lehetett volna modolni,kijavitani. En egyaltalan nem ertek az ilyesmihez igy csak azt tudom mondani amit a haverok mondtak. ,,Nem fog mukodni´´ Pedig az egyik csavo most is az CSS Softvarenel dolgozik mig a masik Daniel Vavra Kingdom comejan dolgozott(talan csak teszter,gyakran lodit)
Bar nem orulok,de el kell szenvednunk nekunk gyengebb gepekkel rendelkezoeknek hogy nem fogunk 40-60 fpsel jatszani.
Lehet egyszer a V4 teljesen mast hoz addig elegedjunk meg azzal ami van
edit:Ne kerdezze senki mit hogyan csinaltak,vagy hogyan probaltak enginet cserelni,nem ertek hozza egy kukkot sem,neha,sot,csak az utolsonal,mikor mukodott is a SA akkor is csak kiprobaltam,hosszu betoltes utan par fpssel elindult a jatek es altalaban 2-3 perc mulva osszeomlott.Kesobb mar jobban futott de faladtak,azt mondak sose lessz belole semmi,inkabb uj jatekot csinaljunk amire toke nem volt termeszetesen