OH SHIT IT'S LALO!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

daniv

Újonc
2019. 04. 19.
58
221
25
Pécs
V4 karakter
Casper Banks
LV karakter
Albert Yates
16-1.png

((IC ELÉRHETŐ FÉNYKÉP - Biztonsági kamera felvétele, 2020.06.21))
A képen balról jobbra: Lalo Marvera, Casimiro Velazquez, Alexandra Harding, Raul Ponac, valamint Hector Ordonez található, amint egy idegennel beszél.

daniv

Újonc
2019. 04. 19.
58
221
25
Pécs
V4 karakter
Casper Banks
LV karakter
Albert Yates
17-1.png

17-2.png

((IC ELÉRHETŐ FÉNYKÉP - Térfigyelő kamera felvétele, 2020.06.22))
A képen Leonel Marvera látható, amint gyilkosságot követ el, azóta körözés van érvénybe ellene. A részletek nem ismertek, a kép nyilvános.

daniv

Újonc
2019. 04. 19.
58
221
25
Pécs
V4 karakter
Casper Banks
LV karakter
Albert Yates
2020.06.23 - Jefferson.
18-1.png

18-3.png

Juan Ponce de Leon, a tábornok. Fontos szerepet játszott az életemben, csak akkor még nem tudtam róla. Ekkor Hector napok óta el volt tűnve, én pedig éppen kifogyóban voltam a pénzemből, próbáltam másokon keresztül elérni, de nagyon úgy tűnik hogy nem sikerült. Ezzel a fazonna legy este találkoztam, Felipe társaságában volt, telefonszámot cseréltünk, gondoltam hogy hátha ismeri akit én keresek.

18-2.png

daniv

Újonc
2019. 04. 19.
58
221
25
Pécs
V4 karakter
Casper Banks
LV karakter
Albert Yates
2020.06.23 - *****.
19-1.png

A Hector Ordonez utáni keresésem mindhiába történt. Nem akadtam nyomára a főnökömnek, az utolsó dollárjaimat is arra költöttem hogy valahogy felkutassam a számát, elnyerte a föld. Aznap este találkoztam Raul Ponac-cal, kikértem a véleményét egy klub mosdójában. Hát igen, az is egy eléggé furcsa este volt.

19-2.png

Utoljára szerkesztve:

daniv

Újonc
2019. 04. 19.
58
221
25
Pécs
V4 karakter
Casper Banks
LV karakter
Albert Yates
Természetesen, csak időszakosan szoktam kirakni jó sok képet! Holnap jön egy újabb adag.

• Tetszik
Reactions: Teknős

daniv

Újonc
2019. 04. 19.
58
221
25
Pécs
V4 karakter
Casper Banks
LV karakter
Albert Yates
c221acbedab11fa3dfddba866a018eb8.png

Brutális (feltehetően kettős) gyilkosság a Jefferson Motelben
Jefferson Motel Biztonsági Szolgálat | 07. 13., 2020.

Július 13.-án, hajnalban, megrázó látvány tárult azok elé, akik beléptek Los Santos leghíresebb szállodájába. Bal kéz felől, a porta egy vértócsává változott, saját vérébe fagyva M. Clarance, az éjszakai ügyeletes kisasszony, a lépcsőn, a folyosó padlóján pedig alvadt vérfolyam vezetett el egészen a négyes szobáig. A tettesek megsemmisítettek minden olyan könyvet és adatbázist, számlát, amiből kiderülhet, ki vette ki akkor éjszaka ezt a szobát. A szobában vértócsák sokasága, szanaszét heverő ruhák és rongyok. Érdekes, hogy a motel lakói semmi érdekeset nem véltek felfedezni előző éjszaka egészen addig, míg ki nem léptek saját szobájukból. Miss Clarance-szel a helyszíni takarítók szerint 3 célzott, mellkasi, és egy fejlövéssel végeztek az elkövetők.

jeff.png

c221acbedab11fa3dfddba866a018eb8.png

Holttestre bukkantak ma hajnalban a túrázók

Los Santos Turisztikai Egyesület | 07. 12., 2020.

Július 13.-án, hajnalban gimnazista túrázók egy csoportja szokatlan, mondhatni gyanús jelenségre lett figyelmes az Északi Szikla környékén. Döglegyek sokasága, és bűz áramlott egy fa mellől. A kísérő közelebb lépett a fához, és meglátta egy felnőtt, fehér férfi holttestét, láthatólag lőtt sebbel végeztek vele a támadók. A csemete környékén kerék- és féknyomok, megszáradt testfolyadékok, bár bejelentésre a hatóságok meg sem kezdték az intézkedést. Hol van ilyenkor a rendőrség? Hol vannak a nyomozók?

2.png

daniv

Újonc
2019. 04. 19.
58
221
25
Pécs
V4 karakter
Casper Banks
LV karakter
Albert Yates
Lesz még, csak nagyon lusta vagyok megvágni a képeket :(

daniv

Újonc
2019. 04. 19.
58
221
25
Pécs
V4 karakter
Casper Banks
LV karakter
Albert Yates
Cáfolnám saját magam, Lalo sztorija véget ért, mivel a társaság átalakul. Hamarosan új karakterbe kezdek, köszi annak aki követte, láthat még ugyan ebben a stílusban hasonlót a jövőben, tessék majd követni. Helyezhető, köszi.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.