Ötlet

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

KanseiDorifto

Újonc
2019. 04. 06.
21
15
Lehet illegálozni fegyverek,drogok nélkül.Csak fantázia kérdése. Egyébként meg tényleg nem értem ezt az elutasítást. Mi hátránya lenne 1 pályának kint valahol elkülönítve azokra nézve akik nem használnák mondjuk ? Mert szerintem semmi,nagy meló nem lenne azzal hogy ctrlc ctrlv v3ról így nem igazán venne el még a fejlesztesektol sem időt. Most ennyi erővel vegyük ki a fegyvereket mert én nem lövöldözök civilként vagy vegyük ki a házakat mert nincs és nem használom.

Ohnedich

Újonc
Támogató
2019. 04. 23.
28
27
LV karakter
Freidreich Miller
Akinek ez a vezetési stílusa a szerveren az úgy is így fog közlekedni, ha van pálya ha nincs, szerintem felesleges

Robbie

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
72
48
UK Bitches 😈🔪
V4 karakter
✖️
LV karakter
🥷 Jayden Stacks
V2 karakter
✖️
Most komolyan, mindent V3-hoz kell hasonlítani? Azért mert ott volt, ide nem kell. Két külön szerver nem kell másolgatni egymást. Versenypálya minek kell? Ott van tuningoló mellett használd azt. Felesleges.

Edit: Minden második hozzászólásod V3-ról beszélsz. Amint elmondtam felül is, két külön szerver.

OctaneLV

Zöldfülű
2019. 01. 12.
212
205
Szlovákia
LV karakter
Aleena Octane
1-2 hétig működne, mindenki kihasználná utánna meg semmi értelme nem lenne, tovább versenyeznének a városban.

Slim

Írnok deák
2019. 01. 11.
661
1 013
Fort Carson
V4 karakter
Stan Webb
LV karakter
Rustin Wallace
V3-on is alig használják.. Itt meg ott van a tuningnál egy gyorsulási.Ígyis-úgyis száguldozni fognak a városban,ha bent lenne,ha nem.

blez

Aktív fórumozó
2019. 01. 13.
285
914
V4 karakter
Sylvia Ayala
LV karakter
Raymond Melton
Teljesen felesleges. Pár nap után senki nem használná.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.