Ötlet

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Csoka

Zöldfülű
2019. 01. 10.
171
179
21
LV karakter
Bowen Hobbs
Ott van a versenypálya tuningolónál. Légyszi ilyet ne, mint amilyet elküldtél. Ez nem roleplay szerverre, főleg nem ide való.

stan

túlélő
2019. 01. 10.
1 090
4 301
LV karakter
Nick Estrada
"Ezzel a roncsderbit vissza lehet szorítani minimálisan."
Ha bekerülne, akkor az egész szerver ott lenne és abból lenne roncsderbi...
1 héttel később meg ugyan az lenne, szerinted ha valaki siet valahova, vagy bármi... Akkor majd lassabban megy, illetve odafigyel jobban, mivel van egy versenypálya ahol mehet 250-el? Nem...

Trevon

karcok a felhőkön
2019. 04. 02.
501
2 107
V4 karakter
Donnie Montagne
LV karakter
Yasam Zorlu
Ott a versenypálya(?)

KanseiDorifto

Újonc
2019. 04. 06.
21
15
Bayside PL teljesen kihasználatlan oda simán lehetne tenni valami hasonlót. V3n volt régebben időmérő rendszerel rendes pálya szerintem elférne ott.

stan

túlélő
2019. 01. 10.
1 090
4 301
LV karakter
Nick Estrada
Baysidera? Gondolkodj már légyszives. Oda hova férne el? Rákászhajók vannak mindenhol, meg minden más.
Eddig is megvolt a szerver ez nélkül, szerintem a továbbiakban is meglesz.
Nem fognak a a játékosok emiatt semmivel sem többet RP-zni annál, hogy /do beveri a fejet, de nem van komojabb balya.

KanseiDorifto

Újonc
2019. 04. 06.
21
15
V3-on is konkrétan a tengerre lett téve és abból van baysidenal is elég. Egyébként meg akik hajlandóak az RP-re azoknak nem csak annyi +t ad hogy /do beveri a fejét.
Most lehet hogy te nem érted mit lehetne kihozni belőle mert mondjuk PD-s vagy vagy épp maffia tag,bandás de azért lenne létjogosultsága nem csak a bind /do-s emberek körében.

2019. 01. 10.
62
215
V4 karakter
Mauro Bartognoli
LV karakter
Moe Andrews
A száguldozásra szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha a trafik sokkal több helyen véletlenszerűen megjelenhetnének bárhol, akár pár óránként helyzetet váltva. Vagy legyen súlya a halálnak: hosszabb, akár több órás halálidő, ami viszont offline is telik, vagy a hullák kirabolatóságának bevezetése, esetleg itemvesztés.

• Tetszik
Reactions: Trevon

KanseiDorifto

Újonc
2019. 04. 06.
21
15
A milliomosokat nem érdekli a trafi,+ ott a traffiradar meg ne menjünk át magyar rendőrségbe :D Itthon ráfogják hogy a traffik megoldják csak épp az utak ugyan olyan szarok,versenypálya hungaroringen kivül nincs is kb.A hullással meg csak annyi a baj hogy mindenki hullafosztogató lenne hirtelen :D

stan

túlélő
2019. 01. 10.
1 090
4 301
LV karakter
Nick Estrada
Item vesztés?
Van példáúl egy pp-s fegyvered, és az eltűnne akkor meg menne a sírás SA vagy FA topicba.
Több órás halálidő, meg változó helyzetű traffipaxok?
Most ugye csak viccelsz. XDDD

Ez még mindig csak egy roleplay szerver, ami a valóságra ALAPUL. Inkább megkellene tanulnia a playereknek vezetni, nem a VH keresztbe rakni a driftes 750-jét.

lottga

Zöldfülű
2019. 01. 10.
211
289
Budapest
V4 karakter
Jack A Drury
LV karakter
Paddy Gilmore
Igen.A meg kellene tanulni vezetni dologgal nagyon egyetértek. Röhej, hogy pl a vh-tól, a Stripig tartó kis kétsávos úton, a kanyarokba úgy kell beosonni, mert az esetek nagy többségében biztosan jön valaki, aki úgy megy mint egy eszement. Nem is tudom ilyenkor mire gondolnak. Sajnos az a véleményem, hogy ezeknek a játékosoknak hiába is lenne külön terület, az utakat ugyanúgy versenypályának gondolnák.

KanseiDorifto

Újonc
2019. 04. 06.
21
15
Van benne valami de azért az értelmes rétegnek jól jönne. Én pl nem városon belül veretem 800al hanem max kint vidéken a hegyeknél meg a gyorsulási pályán.

Angel.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
201
641
V4 karakter
Asa Yasumu
LV karakter
Sokratis Hoplita
Ja mondjuk epikus lenne meg minden, csak miért pont Akina? ÉN jobban preferálnák más hegyet például Myogi vagy Ibaraki

De visszatérve a dolgokhoz sok kereskedő aki BMW-t vezet és azthiszi az a drift, hogy jobbra-balra kanyarogsz egy egyenes úton sok balesetet okozna imo

• Vicces
Reactions: Csoka és stan

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
szóval az rp lehetőség hogy versenyzel? rl is mindenki profi autóversenyző, illetve tuningoló..

KanseiDorifto

Újonc
2019. 04. 06.
21
15
Akinek fingja sincs az autókról annak nyilván nem RP lehetőség de aki többet tud annál hogy nyócvenomos tud mit kezdeni vele.

• Hűha
Reactions: Csoka

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Egy GTA-ban nemhinném hogy annyi hozzáértés kell az autókhoz, inkább normális szerepeket kéne betölteni a szerveren, lehet autók nélkül is szerepjátékozni.

KanseiDorifto

Újonc
2019. 04. 06.
21
15
Miért ne lehetne normális szerep egy értelmesebb autobuzi? Nem kell mindenkinek maffia tagnak lennie. Mindenki maga választja meg a szerepet amit játszik a szerveren.Egyik sem rosszabb mint a másik ha normálisan csinálja valaki.

Csoka

Zöldfülű
2019. 01. 10.
171
179
21
LV karakter
Bowen Hobbs
Ha annyira autószerető karaktert akarsz megtestesíteni, azt versenypálya nélkül is megteheted, fantázia kérdése.

• Imádom
Reactions: Sityu
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.