Odett Doofenshmirtz --> Kenny McKenzy, David Wrosolow [Padre] (NE HELYEZD!)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

olajoskanna

Újonc
2019. 03. 16.
24
2
V4 karakter
Marquis Tyrone
De miert teszel pk t ha a radio veletlen volt es le ooc ztam es a see pedig angol szovicc? Ennyi erovel az osszes bandast jailbe lehetne rakni mert monjduk azt mondják hogy blood. Angol szo ennyi, mi viccet mondtunk vele. Ha magyar lett volna akkor is merges lettel volna?

BOTO05

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
132
557
Mosonmagyaróvár
www.youtube.com
V4 karakter
Loli Anisimova 🇷🇺
LV karakter
Avery Reid
V2 karakter
-
De miert teszel pk t ha a radio veletlen volt es le ooc ztam es a see pedig angol szovicc? Ennyi erovel az osszes bandast jailbe lehetne rakni mert monjduk azt mondják hogy blood. Angol szo ennyi, mi viccet mondtunk vele. Ha magyar lett volna akkor is merges lettel volna?
Azért teszek PK-t mert úgy gondolom, ha azt akarod, hogy angolul beszéljen a karaktered akkor írj angolul, vagy ahogy mondod, leírod rádióba is! DE ILYEN NINCS, HOGY "iqseent" próbáljátok magatokat még mindig kihúzni a felelőség alól! Én próbálok érthető mondatokat fogalmazni, de a ti nyelveteken sajnálom, Én nem beszélek! Haverom szeritem ugyanígy vélekedik, szóljon csak hozzá Ő is!

olajoskanna

Újonc
2019. 03. 16.
24
2
V4 karakter
Marquis Tyrone
A katakterem magyarul beszel. Egy angol szotol nem angolul fog beszelni. Es ugy beszel a karakterem hogy a SEEn van a hangsuly radioban

BOTO05

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
132
557
Mosonmagyaróvár
www.youtube.com
V4 karakter
Loli Anisimova 🇷🇺
LV karakter
Avery Reid
V2 karakter
-
Én véleményt írtam, és ITT BUKTÁL le! :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Szóval mégis úgy értetted! Szimpla pszichológia! Lehet itt megúszod, de pl rendőrségen kiszedik belőled hasonlóképen!

Lordocska

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
155
517
22
Budapest
V4 karakter
Fabian Scherbatsky
LV karakter
Fabian Scherbatsky
V2 karakter
Fabian D Russel
Sziasztok! Csak annyit írok most ide mi csak úgy hülyeségbol nem teszünk pk-t senkire előtte utána szoktunk kérdezni hogy ez szabályos e amit tesz az adót játékos , a See szóval viccelődni nem lehet főleg iqSeeted meg egyebek amit csináltok, ha nekünk nem hiszitek el kérdezzétek meg egy SGH-t nem véletlenül van a szerveren ?

botosdavid12

Újonc
2019. 05. 10.
19
1
V4 karakter
David Wrosolow
figyelj,én most nem SEEnlelek semmit,de ez azért élőbe nem így menne,ez csak egy gameszkó

botosdavid12

Újonc
2019. 05. 10.
19
1
V4 karakter
David Wrosolow
nem tudtuk hogy nem lehet ilyet csinálni,de angolul szóvicceltünk csak,nem a szerverrel kapcsolatban

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.