Odett Doofenshmirtz --> Kenny McKenzy, David Wrosolow [Padre] (NE HELYEZD!)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

BOTO05

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
132
557
Mosonmagyaróvár
www.youtube.com
V4 karakter
Loli Anisimova 🇷🇺
LV karakter
Avery Reid
V2 karakter
-
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Odett Doofenshmirtz

Panaszra tett személyek InGame neve:
Kenny McKenzy, David Wrosolow

Panasz oka, leírása, kifejtése:
OOC rádiózás, IC SEE zés

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/TQRPBTQ ; https://imgur.com/a/8jMUXjF

Megjegyzés:

[SeeMTA - Börtöninfó]: Idő: 60 perc
[SeeMTA - Börtöninfó]: Oka: OOC rádiózás
[SeeMTA - Börtöninfó]: Adta: Freeman

[SeeMTA - Börtöninfó]: Típus: adminjail
Először is, fellépünk eggyik nap a szerverre, irogattunk rádión, Ők meg hogy mit keresünk a frekijükön, holott már majdnem egy éve rajta voltunk.
Tudom nonra nem non a válasz, de kihozták belőlem, tegnap kezdték, először fejbelőtt BMS be, Wolf intézte, majd ma megint kezdték a see -s szóviccnek szánt (szerintem) dolgaikat IC-n, Én meg annyit rá, hogy ic n nincs see, aztán már kaptam is a jailt.... Haver képeivel kiegészítve panasztételt teszek.

botosdavid12

Újonc
2019. 05. 10.
19
1
V4 karakter
David Wrosolow
Sziasztok! az ic seezés nem tudom miért baj,mivel ez csak egy angol szóvicc,nem a seemta-ra gondoltam,hanem random,kb 1 eve ezt mondjuk suliba is,akkor még nem is mta-ztam szóval ezt nem értem... az ooc rádiózást az "Olajoskanna" felhasználó(kenny) írt adminnak,ebből hagyjatok ki. Amugy is, azért kaptál jailt,mert kb 20x spamelted az S betűt rádióba.

BOTO05

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
132
557
Mosonmagyaróvár
www.youtube.com
V4 karakter
Loli Anisimova 🇷🇺
LV karakter
Avery Reid
V2 karakter
-
Na meg a rádió. Hányszor kértünk szépen / csúnyán hogy menjetek át másikra, mi ezt használjuk vagy 1 éve. De nem, és még fel vagytok háborodva! Ennyit a tiszteletről! ;)

olajoskanna

Újonc
2019. 03. 16.
24
2
V4 karakter
Marquis Tyrone
Botos david a volt IG neve. Az az OOC ráadiózás le le OOC jelezve, mivel nem direkt oda irtam. ha kell log küldöm pm be.

BOTO05

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
132
557
Mosonmagyaróvár
www.youtube.com
V4 karakter
Loli Anisimova 🇷🇺
LV karakter
Avery Reid
V2 karakter
-
Ilyenkor egyből ic ügy! Fejbe lősz BMS nél, mert megvertelek XD Az is ic ügy volt, amig admin oda nem jött, utána megbeszéljük meg minden, ne kapjon jailt pls ! Mindenre ráfogtok mindent, csak ne legyél hibás, nem úgy volt stb. Látom nevelés megvan :D Ennyit rólatok!

• Tetszik
Reactions: Lordocska

botosdavid12

Újonc
2019. 05. 10.
19
1
V4 karakter
David Wrosolow
miért,azért mert te ooc-rádióztál,mi meg see-vel viccelődtünk(khm ami egy angol szóvicc,szóval nem a seemtara vonatkozik), te meg irsz egy PK-t? nem értem.

olajoskanna

Újonc
2019. 03. 16.
24
2
V4 karakter
Marquis Tyrone
Na de perzse hogy magyaraztunk hat mondta hogy varja a valaszunkat. Nem jogos a pk d mert le volt ooc zva a radio es a see az van ic is

BOTO05

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
132
557
Mosonmagyaróvár
www.youtube.com
V4 karakter
Loli Anisimova 🇷🇺
LV karakter
Avery Reid
V2 karakter
-
Ne kezd megint ezt az angol szóvicces kifogást, játékba még egész máshogy vélekedtél. Persze, most én vagyok a hibás, mert meg vagy sértődve, és ki akarsz bújni a felelősség alól, ami itt lehet sikerülni fog, de pl egy munkahelyen nem :) Én megkaptam érte a jailom

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.