[NVIDIA] GRAPHICS SETTINGS [by: Ervin.]

RickLV

🦕
2019. 01. 10.
175
189
23
Medgyesegyháza
V4 karakter
Montero Pows
LV karakter
Erik D Harison
V2 karakter
Zafrani R Milborrow
valaki esetleg tud segiteni? eredeti sa-m van, mindent megcsináltam, és mégsem működik. ablakos módban inditom sem müködik.

• Tetszik
Reactions: makszi

zabizilla

Újonc
2019. 02. 04.
22
16
V4 karakter
melona bulder
Hatha valakinek meg mindig problemaja van vele.
Probaltam en is mindent amit irtak, ablakosba inditani, grafikat felhuzni, satobbi egyik se valt be, csak samp-ban volt jo, ott egybol. nvidia inspectorban kivalasztottam a grand theft auto san andreas-t, kitoroltem mindent ami benne volt(gta_sa, proxy_sa, mta) majd ujra beraktam oket, nekem igy megoldodott es vegre mukodik.

• Tetszik

Guszti.

Barangoló
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 15.
104
329
28
Debrecen
V4 karakter
Gustaf Olofson
Nekem valamiért nem akar összejönni, mindent a leírtak alapján csináltam. Valaki esetleg teamvieweren rátudna nézni?

parkin lot pimpin

Fórum Mester
2019. 01. 10.
1 426
5 832
LV karakter
miles carson
Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik

makszi

Lelkes fórumhasználó
2020. 06. 22.
388
815
Erdély
V4 karakter
Bruno Crane
LV karakter
Connor Graves
ReShade-ben viszont az MXAO tartalmazza, de nem akar bekapcsolni MTA-n. GTA SA-ba működik. Valaki tudja miért?

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 759
10 291
20
V4 karakter
Killian Burns
ReShade-ben viszont az MXAO tartalmazza, de nem akar bekapcsolni MTA-n. GTA SA-ba működik. Valaki tudja miért?
Nálam megoldotta az, hogy újratelepítettem a GTA-t, és nem módosítottam semmilyen formában a játékot. Hogyha CLEO-t, vagy bármi modloadert beraktam, akkor már proxy_sa.exe indult el, és azzal valóban nem működik sem a reshade, sempedig a profile inspector, amiről a topic szól. Próbáld meg Te is újrarakni a GTA-t, hátha megoldja.

makszi

Lelkes fórumhasználó
2020. 06. 22.
388
815
Erdély
V4 karakter
Bruno Crane
LV karakter
Connor Graves
Régóta ugyan azt a GTA:SA-t használom. Honnan tudnám leszedni, tisztán?

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 759
10 291
20
V4 karakter
Killian Burns
Én mindig egy 1337x.to nevű oldalról töltöttem le, ha rákeresel arra, hogy san andreas hoodlum, akkor megtalálod. Nekem ezzel működik minden, beleértve a reshade-t, NVIDIA-s game filtert, és a profile inspectoros témát, amiről a topic szól. Adnék linket nagyon szívesen, de nem hiszem, hogy kirakhatom ide.
Nem biztos, hogy Neked jó lesz, de nekem így király, hátha Neked is jó lesz. Ne csinálj a játékkal semmit, csak a HOODLUM mappában lévő gta_sa.exe-t húzd át majd telepítés után a telepítési helyre, és utána reshade, satöbbi, és jónak kell lennie.

makszi

Lelkes fórumhasználó
2020. 06. 22.
388
815
Erdély
V4 karakter
Bruno Crane
LV karakter
Connor Graves
Nem tudom, az MXAO még mindig nem megy a ReShade-n belül. Nem tudom mi lehet az oka. (most sima San Andreasba sem megy)

Krissike04

Zöldfülű
2020. 07. 07.
155
207
V4 karakter
Rayen D Willson☠🥀
LV karakter
Vincent A Musso☠🥀
V2 karakter
-
Szia! Köszi a segitséget! (1060 3gb)

Utoljára szerkesztve:

dasur

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 12.
394
410
V4 karakter
Egil Gullberg
Nekem az lenne a probléma, hogy a Driver Version mellett nem adja ki az ikont. Régebben hibátlanul működött.

lqs4a5Z.png

• Tetszik

wallah

?
Very Important Person
2019. 01. 10.
231
188
LV karakter
Gustav_Vondrasek
Ezért díjat kellene osztani. Köszi.

wxier

Újonc
2022. 04. 21.
62
129
18
Pápa
V4 karakter
kiante dillard
LV karakter
feo.celio
V2 karakter
-
Sziasztok, nekem az lenne a problémám, hogy nincs olyan fájl a gta san andreas fájljai között, hogy proxy_sa. Mindenhol kerestem, de sehol sem találom.

• Tetszik
Reactions: BReal és makszi

Jay Serrano

Újonc
2019. 12. 10.
17
24
Nagyvenyim
V4 karakter
Jay Serrano
Sziasztok, valaki nem tudja hogy lehet megcsinálni dedikált videokártyával , laptopra , egyszerüen nem megy, pedig teljesen ugyanazt csináltam. Már próbáltam át állitani hogy az elsődleges az nvidia videókártya legyen, de hiába. Szóval már tényleg nem tudom mit probáljak meg. De biztosan meglehet csinálni valahogy, előre is köszi annak aki segit ebbe.

Utoljára szerkesztve: