NonScriptelt frakciók "támogatása".

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

szmate2003

Zöldfülű
Támogató
2020. 03. 08.
190
241
Szombathely
V4 karakter
Boris Rawlings
LV karakter
Josh Rawlings
V2 karakter
Josh Rawlings
Helo!
Bár félek,hogy a sok mappolás esetleg az fps számon rontani fog,de mégis szívesen látnám ezt az ötletet a szerveren.Örülnék ha az NS-ek is kapnának egy kis támogatást.
Támogatom!

makaveli

puma, ferrari kardigán
2019. 08. 17.
420
1 849
19
V4 karakter
brais sangüesa
V2 karakter
Birol_Ozkul
Helo!
Bár félek,hogy a sok mappolás esetleg az fps számon rontani fog,de mégis szívesen látnám ezt az ötletet a szerveren.Örülnék ha az NS-ek is kapnának egy kis támogatást.
Támogatom!
20-30 objectel több lesz a szerveren, attól te nem fogsz nagyon jobban laggolni, sőt lehet meg se érzi a géped.
Mint a felettem lévő is emlitette, hogy csak az kapjon mappolást aki idézőjelesen megküzdött érte, és akkor az FPS-el sem lesz probléma.

Gellértke

Barangoló
2019. 01. 13.
113
266
LV karakter
Sacha Blaise
Egyet értek az előttem hozzászólóval, keretek közé kéne tenni a mappolás témát. Egyékbént maga az ötlet ellen nem lehet beszélni, támogatom.

• Tetszik
Reactions: Lucy és Krikszti

Lucy

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 13.
682
1 452
Dubai
V4 karakter
Bella Valerio
LV karakter
Lucy Reed
V2 karakter
Ceria Pietrina
Legális NS frakit még nem igazán láttam, az nem "menő", sajna.
Mi is itt vagyunk. :) (Szomorú, hogy nem emlékszel... pedig nálunk kezdted a pályafutásodat)

Teljes mértékben támogatom az ötletet! Több, mint 1 éve vezetjük az NS frakciónkat és nem ártana egy kis változás a szervezetünk körében.
Szerintem megvalósítható az ötlet.

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 778
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
Nagyon jó ötlet, teljes mértékben támogatom. Így az NS frakciók sem kell "lopakodjanak" scriptelt frakciók Hq-án, hogy csinálhassanak egy élményképet.

KwEiN

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 31.
813
2 171
V4 karakter
Osian Kidd
LV karakter
Sean Collins
V2 karakter
Daniel Frewen
Szerintem ez egy nagyon jó ötlet, én mindenféleképpen TÁMOGATOM!

• Tetszik
Reactions: Krikszti

Reszelii

Zöldfülű
Támogató
2019. 12. 20.
224
134
V4 karakter
Dreehem_Krasniqi
LV karakter
Lola Wayer
Szia Krikszti barátom! Elég jó kis ötlet , bár a 2 hónaposat jobban adom , mert mindenki elkezdene irni egyett csak funbol hogy kapjon interiort. És minimum hetente egy adott mennyiségü élményképet kellene gyártsanak , ha nem gyártottak egy héten akkor beszélgetnek vele az adott emberek , ha utána sem akkor megvonják a mappolástol , és inkább aktivabb NSnek adják oda. Ebböl sok kihasználtságot lehet látni/nézni. Adom , csak figyelni kell hogy ne legyen kihasználva hogy mindenki ingyen birtokokkal/házakkal rendelkezzen. Na pacsi!

• Tetszik
Reactions: Krikszti

badzsics

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
686
2 926
19
Budapest
LV karakter
rowan morrow
Nagyon jól jönne, amikor mi kerestünk használatlan helyet akkor rengeteg időbe is telt ez, meg azért tényleg jobb lenne ha a saját ízlésünk szerint alakíthatnánk a dolgainkat, nem pedig olyan helyeken telepednénk le, ahova lehet más FK mappol például, vagy egy régi FK HQ, tényleg nem jó érzés. Persze, mint Körte is említette szabályozva lehetne, mint például úgy, hogy engedélyt kell az adott leadernek kérnie, bemutatnia az egész NS frakciója hatáskörét, lényegét és ha minőségi a dolog, akkor élhetnének ezzel a lehetőséggel. Mindenesetre remélem lesz egy ilyen opció, sokat segítene.

• Tetszik
Reactions: Krikszti és fizzy

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Nagyon nagy segítség lenne az összes NS fraki számára.
Mikor még nekem volt NS frakcióm akkor ha nincs lakásom a szerveren akkor nem is tudtunk volna hol RP-ni (HQ se lett volna), de így így is nagyon be voltunk zárva rp szitukat illetően.
PL: Ha egy grill-t le tudsz rakni a HQ-hoz már abban rengeteg potenciáli RP lehetőség van, és ez még csak 1 item.
Nyilván szabályozni kell hogy mennyi idő után lehet kérni, meg hogy max hány objeckt lehet lent.

Én ezt az ötletet támogatom!

razypain

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
248
1 379
LV karakter
Damarco Alston
Már bocsi a kérdésért, de miért kellene nem hogy egy Frakcióhoz, egy NS frakcióhoz mappolás? Szerintem anélkül is lehet jó helyeket találni, mivel alapból valljuk be, a GTA:SA sem egy ügyvéd szimulátor, így a map sem ehhez lett társítva, szerintem legalábbis.
Igazából igen, skinek is feleslegesek, minek? Nem erre lett kitalálva ez a játék!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Legális NS frakit még nem igazán láttam, az nem "menő", sajna.
Hát igen, gondolom ezért nem volt neked se egy sem.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.