NonScriptelt frakciók "támogatása".

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Krikszti

overseas
2019. 01. 10.
1 111
9 548
V4 karakter
noah galan
LV karakter
adonis renshu
Az lenne az ötletem, hogy különfajta helyeken lehetne készíteni kisebb mappolásokat(20-30 object),
ezzel búzdítani az embereket hogy NS frakciókat indítsanak.
Sajnálatos módon, kevés hely van ahol egy normális NS HQ-t lehet alkotni, mappolás nélkül..

Vagy akár lelehetne tenni random házakhoz interiorokat, ezzel is segítve az NS-ek "munkáját".

Hogy miért is lenne jobb?
Sok szempontból segítené az NS frakciókat ezek a dolgok, akár élménykép szempontból, vagy simán csak RP szempontból IS.
Sok RP-t nem lehet kivetelezni, ha nincs hozzá meg a kellő mappolás, vagy interior. A város/map kinézetét is jóval feldobnák.

Ha esetleg ezek a dolgok nem kivitelezhetőek, akkor van egy olyan ötletem is, hogy az NS frakciók 1-2 hónap után tudjanak igényelni egyedi mappolást, ez alatt is maximum 40-50 object-et értek.

Körte

Fórum betyár
Modeller
v4
LV
2019. 01. 10.
1 057
6 530
21
Budapest
twitch.tv
V4 karakter
donny cline
LV karakter
avery campbell
V2 karakter
bruce iacocca
Nem egy rossz gondolat, ez egyfajta célt jelentene az NS frakcióknak, csak a pakliban benne van az is, hogy kevés igényes NS van, és valami holmi csapatnak nem kéne adni mappolást... (Szubjektív vélemény)
Ha kivitelezés szempontjából szabályozva lenne, és lenne igény rá, végül is miért ne.

dagika

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
738
4 429
Las Venturas.
LV karakter
cruz_ireneo
Ez egy retentően jó ötlet ! Most mi is egy NS frakciót csinálunk és mappolás / interiorok nélkül nagyon nehéz lenne kivitelezni. Hála a jó Istennek nekünk sikerült egy viszonylag mappolt területet találni de intit pl nekem kellett vennem ami igen csak zsebbenyúlós történet volt, sőt..
támogatni tudom csak <3

.martin

hobbihajó törött az élet tengerén
2019. 01. 10.
745
1 700
V4 karakter
Shiro Shimuzu
Már bocsi a kérdésért, de miért kellene nem hogy egy Frakcióhoz, egy NS frakcióhoz mappolás? Szerintem anélkül is lehet jó helyeket találni, mivel alapból valljuk be, a GTA:SA sem egy ügyvéd szimulátor, így a map sem ehhez lett társítva, szerintem legalábbis.

Krikszti

overseas
2019. 01. 10.
1 111
9 548
V4 karakter
noah galan
LV karakter
adonis renshu
Már volt NS frakcióm, és tudom milyen rossz érzés, mikor például egy régi frakció mappolását kell használják az emberek, mivel nem találnak jobbat.
Az alap GTA SA-s dolgok, mégse ma jöttek be, azzal a sok évvel az emberek "ízlése" is változott. Meg az ötlet lényege az, hogy ezzel a dologgal lehessen buzdítani az embereket, hogy NS-hez kezdjenek. A mappolás lényegét az ötletben indokoltam.

boti

。・:*:・゚’
2019. 01. 10.
1 214
8 069
V4 karakter
Frido Mare
LV karakter
Tomas Lama
Én @Lucii -hoz szólnék, én is elnézést kérek a kérdésért, viszont szeretném tőled megkérdezni, hogy egy szerelő frakciót hogyan oldanál meg mappolás nélkül?
A scriptelt frakciók nem véletlenül scripteltek, jár nekik a mappolás és skin is.

.martin

hobbihajó törött az élet tengerén
2019. 01. 10.
745
1 700
V4 karakter
Shiro Shimuzu
Én @Lucii -hoz szólnék, én is elnézést kérek a kérdésért, viszont szeretném tőled megkérdezni, hogy egy szerelő frakciót hogyan oldanál meg mappolás nélkül?
A scriptelt frakciók nem véletlenül scripteltek, jár nekik a mappolás és skin is.
Legális NS frakit még nem igazán láttam, az nem "menő", sajna.

ACsóka

Barangoló
2019. 08. 14.
147
1 203
LV karakter
Aldo Sereni
Legális NS frakit még nem igazán láttam, az nem "menő", sajna.
Ezt sajnálattal látom.

Az ötletet teljes mértékben támogatom!
Mint tagja egy NS-nek, eléggé sok negatívumot tartalmaz, hogy egy elhagyatott Crips HQ-n kell Olasz "banda" RP-t tolni. Ha már pár interiort kapnánk, akkor máris több lehetőségünk lenne.

Solvie

Barangoló
2019. 08. 03.
78
164
V4 karakter
James Jochan
LV karakter
Giorgo Mancini
V2 karakter
Musi Kristóf
Teljes mértékben egyet értek. Szükség van ilyen mértékű fejlesztésekre a szerveren. Támogatom!

• Tetszik
Reactions: Krikszti
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.