Nissan 350Z Z33

darage

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 30.
311
211
22
Uganda
LV karakter
Gracia Dei
Teljes mértékben támogatom .A BRZ helyére simán bejöhetne . Ha már az Evo is szóba jött akkor ha nem is kivenni de helyette a 7 bekerülhetne az legalább nem ilyen ocsmány.Nem értem kinek tetszik jobban a 10 .

• Tetszik
Reactions: azöreg

Ernő

Lelkes fórumhasználó
2019. 07. 10.
329
724
26
Kenya
LV karakter
Doug Chase
Nem véletlenül lettek ezek kivéve mert kb v1 óta bent volt mindegyik a szerveren nemmellesleg ezek közül is mindegyikre ráférne valami átdolgozás mert ahogy ezek kinéznek nem igazán illenek egy ilyen szerverre

darage

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 30.
311
211
22
Uganda
LV karakter
Gracia Dei
Ahogy tartja a mondás járt utat a járatlanért .... Amúgy felesleges belekezdeni ,hogy mi nem illik a szerverre mert elég hosszú ideig tartani a lista. Fiktív világ .Értem én hogy változatosabb hogy nem v1 óta van bent ugyan az meg ,hogy v2-n is bent van akkor ide minek és társai .De ha egy hulladék fos akkor mivel jobb hogy kicserélték ?

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 477
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség