Teljes mértékben támogatom .A BRZ helyére simán bejöhetne . Ha már az Evo is szóba jött akkor ha nem is kivenni de helyette a 7 bekerülhetne az legalább nem ilyen ocsmány.Nem értem kinek tetszik jobban a 10 .
Nem véletlenül lettek ezek kivéve mert kb v1 óta bent volt mindegyik a szerveren nemmellesleg ezek közül is mindegyikre ráférne valami átdolgozás mert ahogy ezek kinéznek nem igazán illenek egy ilyen szerverre
Ahogy tartja a mondás járt utat a járatlanért .... Amúgy felesleges belekezdeni ,hogy mi nem illik a szerverre mert elég hosszú ideig tartani a lista. Fiktív világ .Értem én hogy változatosabb hogy nem v1 óta van bent ugyan az meg ,hogy v2-n is bent van akkor ide minek és társai .De ha egy hulladék fos akkor mivel jobb hogy kicserélték ?
Kedves témaindító, ↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra.
↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.
↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.
↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani