Nikolett Evans Jelentkezési lapja

2022. 01. 30.
24
27
V2 karakter
Nikolett Evans

OOC RÉSZ

Neved:
Emil

Korod:
24

Mióta játszol az SGS szerverein?
2022.01.24 óta

Hány játszott perced van a szerveren a jelentkezés pillanatában?
81665 perc

Volt-e már jailed a szerveren, ha igen miért kaptad? (UCP kép)

Volt-e már bannod a szerveren, ha igen miért kaptad? (UCP kép)

Volt-e már névváltásod a szerveren? (UCP kép)
https://imgur.com/a/4EKBC66 mess

Mesélj magadról, legalább 5 összefüggő mondatban.
Emil vagyok 24 éves.Erdélyben élek.Foglalkozásom villanyszerelö vagyok,és még pár más munkához is értek.Ngyon kreativ vagyok bármiröl legyen szó.

Rendelkezel discord elérhetőséggel?

Igen [ICODE] Jelenleg vagy tagja más frakciónak? Ha igen, fejtsd ki, hogy melyiknek, illetve csatolj egy leader által adott engedélyt a másodfrakcióra. [ICODE]Igen,a NAVnál vagyok

IC RÉSZ

Teljes neve:

Nikolett Evans

Születési hely, idő:

Los Santos 2006.4.5

Anyja leánykori neve:

Cartel Emilly

Jelenleg vesz részt felsőoktatási képzésben, vagy már rendelkezik végzettséggel? Amennyiben igen, az ön által választott egyetemet, és szakot csatolja.

Rendelkezem rendvédelmi kézpzéssel és elsösegélynyujtási diplomával

Csatolja motivációs levelét!: ((Legalább 10 mondat, amiben a karaktered fejti ki, hogy miért választja ezt a hivatást.))

Rendvédelmis vagyok és hát sok eset történik az utakon,és szeretnék segiteni a rászorultakon,hogy ujra egészségesek legyenek és haza tudjanak menni.Illetve nagyon foglalkoztat engem ez a hivatás mert szeretem csinálni az ehez hasonlo dolgokat.

Csatoljon egy képet a jogosítványáról és a személyigazolványáról.

https://imgur.com/a/tIUk7Rr

Csatolja fényképes önéletrajzát, amiben kitér a korábbi munkatapasztalataira! ( 5-10 mondat)

Nikolett Evans vagyok 21 éves.Los Santosban élek,szeretek sportolni amit nagyon sokat szoktam is,a szüleim egy autobalesetben el hunytak és egyedül nöttem fel az árvaházban 18 éves koromig majd utána be iratkoztam rendör iskolába és el végeztem az egyetemet,majd jelentkeztem a Navra és az óta ott teljesitem kötelességeimet,és ugy döntöttem mellék munka ként csatlakozom a mentöszolgálathoz is.

Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy az általam megadott információk általam helyesek, és nem voltam büntetőeljárás alá vonva bármelyik rendvédelmi szerv által.

Aláírásommal beleegyezem, hogy jelentkezésem által megadott adatok tárolva legyenek az adatvédelmi törvény által lefoglaltak alapján.

Aláírás:

Nikolett Evans

"Készülj keményen, hogy a harcot majd könnyen vívd meg!"