Elfogadva Nikolasz - Bence

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nikolasz

Újonc
2019. 09. 21.
36
18
Kunszentmárton
V2 karakter
Murphy Rodriguez
SModer_tor.png

TeamSpeak 3 neved:
< Nikolasz. >

UID-d:
< vRTNzjgsHR9IGkaGxrWrN521msk= >

Bann pontos időpontja:
< Ez a bann tavaly, volt csak már nem emlékszem sajnos hogy mikkor! >

Bann pontos indoka:
< Adminok folyamatos zaklatása, Kamuzás -Smexy, Bence. >

Aki bannolt:
< Smexy,Bence.>

Amiért unbant szeretnél kapni:
< Nagyon régen történt ez a bann és tényleg, már megváltozttam azért szeretnék UB-t kapni mert már nagyon vágyom a szerverhez tudjak beszélgetni! És tényleg régóta szeretnék már a TeamSpeak 3 szerveren tartozkodni barátokkal játszani beszélgetni! Megváltozztam és szeretnék kérni önnöktől, egy UTOLSÓ esélyt őszíntén elmondom Bencét zaklattam azaz mindig kerestem hogy kaphattok-e UB-t a szerveről stb de hosszú volt a dolog. És tényleg megváltozztam már. És szeretnék kérni bocsánatot, azoktól a személyektől akiket zaklattam vagy bármiféle modón megbánttotam!>

Megjegyzés:
< Köszönöm szépen, hogy elolvastad! Remélem egy utolsó esélyt kaphattok, önnöktől. További szép napot! >

Nikolasz

Újonc
2019. 09. 21.
36
18
Kunszentmárton
V2 karakter
Murphy Rodriguez
Mi volt a zaklatás? Miben hazudtál?
Annyi volt hogy folyamatosan, Bence várójában várakoztam és Smexy-re rá írtam hogy Bence akkor nem ad, UB-t szerveről? +Másnap megkérdezztem Discordon Smexy-t hogy elérhető-e Bence TS-n mert úgye Discordon kérdezztem meg. Hazudni meg igazából Semxy, annak vette a hazudást hogy én mondtam hogy megváltozztam stb meg régebben sokat Kamuztam Bencének stb-stb de már nagyon régi story. Köszönöm hogy, elolvastad!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.