Névváltási probléma.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

NemBonez

Zöldfülű
2022. 09. 12.
171
281
Szalmaváros
V4 karakter
Elias Ofer
Szervusztok.

Ezen kérdésemet a mélyen tisztelt AdminTeam felé szegezném:
Miért van, hogy 3/3 névváltásomat elutasították?

Tudtommal a szerverszabályzatban nincs megszabva, hogy ne RP-zhetnék magyar névvel.
Továbbá azt sem értem ha Borbély Barnabás RP-zhet magyar faszit, aki ráadásul még egy francia maffiának is egy mélyen megbízott szövetségese, akkor hogy tudom kiérdemelni ezt a titulust, hogy én is folytathassak RP-t magyar karakterrel.

Válaszotokat előre is köszönöm! :)

davyssh

one day it will all be over
Támogató
2021. 03. 18.
228
324
V4 karakter
Nicolas Hertzberg
Szia! A magyar nevekkel sokan szoktak visszaélni, ezért egy karaktertörténetet kell kialakítanod neki itt. Amennyiben hülyeséget mondtam, egy adminisztrátor alászól és kijavít.

NemBonez

Zöldfülű
2022. 09. 12.
171
281
Szalmaváros
V4 karakter
Elias Ofer
sose voltak megtiltva a magyar nevek. a legutóbbi névváltásodat pont én utasítattam el azért, mert pont borbely barnabas neve szerepelt kb naponta a killogban és ő volt az úgynevezett "referenciád" - azóta már nem ez a neve. esetleg nem ártana leírnod h mi a pontos szándékod a magyar névvel, java része az embereknek szórakozni veszi fel az ilyesmi neveket. írj egy normális névváltást és el lesz fogadva.
Ez már megfelelő indoklás szerinted?

Dzsek

most már nevethetsz😉
2019. 01. 24.
861
3 825
Nagykanizsa
V4 karakter
Jan Flis
LV karakter
-
V2 karakter
-
Akkor van elfogadva magyar névváltás ha komoly célok vannak vele, nem pedig rabolsz,darálsz,funolsz. Ha ezért akarsz magyar nevet gyorsan felejtsd el. Ha pedig komoly célod van akkor dobd át mit szeretnél, rpk stb és én még most átírom a neved.

Ezt zárom, ezek után remélem sikerült megérteni mindent is.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.