Neuigkeiten aus San Fierro

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Okolpotus

lázad a vérem
2021. 08. 12.
60
376
V4 karakter
Sterling Daniel
fejl-c.png


Lövöldözés Los Santos központjában! Vanessa Jager | Szeptember 14. 2023

2023.09.11-én 19:00 körül lezárásra került az autóiskola melleti útszakasz. A helyszínre érkezve a rendőrök már is biztonságos helyre küldték csapatunkat. Kezdetben nem is értettük a miértjét, de hamar lövésekre lettünk figyelmesek. Míg a munkatársaimmal fedezékből fedezékbe bújkálva próbáltunk messzebbre kerülni, a rendörök megfékezték a tűzharcot. Majd Emily Haldwig r. főhadnagy lépett hozzánk tájékoztatást nyújtani számunkra.

Emily Haldwig szavai:
Nos, úgy megközelítőleg két órával ezelőtt a kolegák megtaláltak egy körözött járművet. A sofőr amint meglátta a kolegákat, azonnal menekülni kezdett előlünk, ennek végett követni kezdtük. Majd, amikor ideérkeztünk, a menekülö járműben utazó személyek bemenekültek az ingatlanba. Eközben társaik fedező tüzet nyújtottak számukra. Ennek végett, a környéket lezártuk, illetve, a bemenekült személyek, mivel nem volt más megoldás, ártalmatlanítva lettek.


Sajnos amilyen könyűnek hangzik ez a müvelet, annyira veszélyes is volt. Sajnos sérültek meg rendőrök a tűzharcban. Viszont a Főhadnagy asszony megnyugtatott minket, hogy minden sérültjüket a helyszínen tartózkodó szanitécek ellátak és korházba szállították őket. Számukra mielöbbi felépülést kívánunk!
Mint mindig most is biztonságban aludhatunk a Rendőrség kollégáinak munkája végett! És engedjék meg, hogy a Főhadnagy asszony szavaival zárjam a cikkünket!

,,Ez a hivatásunk, az életünk. Ez természetes. Azért dolgozunk, hogy az ország napról napra biztonságosabb legyen."




 

Okolpotus

lázad a vérem
2021. 08. 12.
60
376
V4 karakter
Sterling Daniel
fejl-c.png

Jóga oktatás a városunkban Vanessa Jager | Szeptember 16. 2023

A minap ellátogattunk Chihiro Tatsumoto-hoz. Egy nagyon kedves és aranyos ázsiai hölgy aki jóga foglalkozást vezet. Meglepően rugalmas volt a hölgy a sztereotípiákkal ellentétben. Időpont és minden féle egyeztetés nélkül érkeztünk hozzá, még is azonnal fogadni tudott minket! A helyiség ahová bevezette csapatunkat meglehetősen nyugodt és kellemes aurával rendelkezett, ezt még jó magam is éreztem. Kellemes nyugtató zene szólt végig, hogy még sikeresebben tudjunk ellazulni.
Mi akik nem vagyunk túl jártasok a jógában, kaptunk egy ingyenes oktató órát. Chihiro -bár töri a nyelvet- mindent a legjobban és legegyszerűbben magyarázott el. Légző és nyújtó gyakorlatokat végeztünk, aztán belekezdtünk az egyszerűbb jóga pózok felvételébe. Ha valamit rosszul csináltam, azonnal odalépett hozzám és segített a helyes testtartásban. Eközben még pár idegen szót is sikerült elsajátítanom a különböző pózok neveiből. A hajlékonyságomat is fejlesztettem, illetve sokkal megkönnyebbülten jöttem ki. Csak ajánlani tudom az oktatást.

HOGYAN VEHETEK RÉSZT A JÓGÁN?

A Kérdés jogosan merülhet fel önökben. Ennek a módja roppant egyszerű. Vegyék fel a kapcsolatot Chihiro-val! Erre szerencsére több lehetőségünk is van, mert a cég kellően alkalmaszkodik a modern körülményekhez. Ha csak bővebb információt szeretnének az oktatásról akkor látogassank el waboldalára! Ezt az alábbi linken tehetik meg: https://joga-oktatas.webnode.hu/ . Vagy vegyék fel Chihiro-val a kapcsolatot személyesen a Los Santos, Santa Maria beach 72-es házszám alatt vagy keressék telefonon a +38-76-640-6411 -as telefonszámon.

 

Okolpotus

lázad a vérem
2021. 08. 12.
60
376
V4 karakter
Sterling Daniel
fejl-c.png

Korrupt pünzügyőr! Vanessa Jager | Szeptember 21. 2023
Egy balesettről kaptam információt, 2023. Szeptember 20.-án a Dilimore-t és Los Santost összekötő útjának kereszteződésében. Kiérkezve a helyszínre egyből megkezdtem az elsősegély nyújtást. Sajnálatos de a balesetett okozó pénzügyőr nem volt képes még csak mentőt se hívni, nem hogy segíteni. Magunk intéztük a segítség hívást a sérülttel és a kísérőmmel Tony-val. Igazából a kötelezettségét elmulasztó pénzügyőrről is szólhatna ez a cikk, de sajnos rosszabb dolog is történt ennél. Elkezdtem végezni a munkámat, hogy Önöket tudjam tájékoztatni mind a balesettről mind a kötelezettségét elmulasztó Severe Carlos pü.őrmesterről. Amikor is megérkezett Vos pü.főtörzsőrmester, aki a balesett helyszíneléssel nem törődve vont engem intézkedés alá. Szájízzel de eleget tettem kéréseinek. Azzal volt elfoglalva, hogy ne tudósítsak a helyszínelésről. Mikor válaszoltam neki, hogy én nem a a helyszínelésről tervezek írni. Ekkor felszólított, hogy hagyjam el akkor a területet. Ezzel vitatkoztam egy ideig, de eleget tettem a felszólításnak. Közben Vos-t félre hívta egy rendőrtiszt. Majd sietve tért vissza, hogy engem bilincsbe verjen. Előállítottak Rendőri utasítás megszegéséért és Hatóság félrevezetése indokokkal. Természetesen egyiket se követtem el, de még is a Nemzeti Adó- és Vámhivatal egyik kihallgatójában találtam magam. Mr.Vos egy külön egységgel szálítatott be engem, akik még a legálisan nálam lévő fegyveremnek a lőszerei-nek "Illegális" birtoklását is rám akarták kenni. De megérkezett Vos! Aki átnézte a kamerámat és közölte, hogy szabadon távozhatok. De! Nem készíthettek cikket az incidesnről! Ha még is megteszem akkor megkeress, előállít és megszünteti a cégemet! Természetesen ezt elfogadtam, hogy ne csukjanak le ártatlanul.

Kérem mindenki vigyázzon Mr.Vos-sal! És amennyiben korrupciót észlelnek egy Rendfenttartó szervezet egyik tagjától kérem jelezzék Nekem!

 

Okolpotus

lázad a vérem
2021. 08. 12.
60
376
V4 karakter
Sterling Daniel
fejl-c.png


A Rendvédelem tartja rettegésben a lakosságot!
Vanessa Jager | Október 07. 2023



Vírusként terjednek a különböző rendvédelmi személyekről készült videók amikor azt hangoztatják, hogy a különböző rendvédelmi szervek vagy épp maga a rendvédelem nevében ölnek civileket és/vagy társaikat! 2023. október 05-én láttak napvilágot az első videók, ezekben Hughes törzs- és Diego őrmesterek által levezényelt kivégzések láthatóak. A rendőrség nem volt hajlandó közleményt kiadni az esetről, nyilatkozni se voltak hajlandóak. Ezzel megerősítik a gyanút, hogy sajnos ezek a videók valósak. A videók megrázó felvételeket tartalmaznak! Felakavaró Képkockák!


Az LCN-s kollégák egyből Terrorista csoportra mutogatnak. Pedig mindenki aki már tapasztalt rendőri intézkedést tudja, hogy rendszeresek a túlkapások és a korrupció. Az is tény, hogy egy közúti igazoltatáshoz gépfegyverekkel sétálnak oda az intézkedés alá vont személyhez, akarva vagy épp akaratlanul ezzel megfélelmítve az intézkedés alá vont személyt. Ezekről az LCN munkatársai nem tesznek említést. De arról igen, hogy kényszerítve lettek a rendőrök, hogy hajtsák végre ezeket a merényleteket. Viszont ezek a rendőrök esküjük szerint életüket adják, hogy az állampolgárok békében élhessenek, az LCN próbálja mentesíteni a rendőröket bűneik alól. Valószínűsíthetően annak köszönhető, hogy rendvédelmi által működtetett cégről beszélünk.

Egy biztos! Lakosságunk veszélyben van! Kérek mindenkit fokozottan figyeljen saját és embertársai testi épségére! Nehéz időket élünk, ahol nem tudunk megbízni azokban sem akik esküjük szerint, életük árrán is megvédenek minket!





 
Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.