Néma S.G.H. jelentkezési lapja | Második felvonás

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Néma

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 14.
307
2 826
31
Budapest
joga-oktatas.webnode.hu
V4 karakter
🇯🇵 Chihiro Tatsumoto
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Néma , Chihiro Tatsumoto🇯🇵, 30 éves.
Hány játszott perccel rendelkezel?
758 358 perc,
percek.png

Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Az SGH adminsegédek válaszolnak a játékosok kérdéseire a szabályzattal, a szerepjátékkal és a szerverrel kapcsolatban. Ezzel segítenek tehermentesíteni az adminokat, akik a gyakorlati problémák megoldására fókuszálnak.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Mióta a szerveren játszom, mindig is segítettem a játékosokat. Mivel már nincs bérlő a szerveren, ezért sokszor találkozok Városházához, Autokerhez, UrmaTrans-hoz futó játékosokkal. Általában mindig segítek nekik, megválaszolom a kérdéseiket és tanácsokat adok. Adminsegédként a távolból is szeretném ezt végezni.
Miért pont téged válasszunk?
Jelentős tapasztalatot szereztem a szerver működéséről, a játszott óráim alapján. Úgy gondolom, hogy alaposan ismerem a szabályzatot, így képes vagyok a legtöbb kérdésre válaszolni. Az elmúlt egy évben sok Panaszkönyvet elolvastam, amelyek segítettek jobban megérteni a szabályokat.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Szerencsére Homeofficból adódóan 6-7 órákat is hétköznap, illetve a hétvégék nagy részét.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Igen, mert egy játékos az átverésből szerzett pénzét szétosztogatta, amiből én is kaptam.
bannok.png
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Igen! Eddig 11 alkalommal.
5 alkalommal bug miatt. (Valamiért vonzottam őket, főleg V1, V2-ben)
1 IC jail. A rendőr nem tudott bezárni a cellába. (Nem volt fenn leader aki fegyházba vitt volna)
1 Derby (V1-ben, kezdőként azthiszem 60 percre)
1 RP hiánya, NonRP-s vezetés (V3-ban, 90 perc, nememlékszem)
1 RP hiánya motorról való leesésnél. (2019-04-24, 30 perc, Johan)
1 RP nélküli fegyverelővétel (2019-11-15, 60 perc, PitPat)
1 NonRP. (kiegfun 2024-11-15, 200 perc, Fede)
bannok.png
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: Kedvesség, türelmesség, segítőkészség.
Negatív: Csendesség, lustaság, rendetlenség.

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Nem szeretnék továbbra se adminisztrátor lenni.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
A szerveren szerepjátékot kell játszani, ami azt jelenti, hogy bele kell élned magad a kitalált karaktered személyiségébe, és úgy kell cselekedned, ahogy a karaktered viselkedne az adott szituációban. A karaktered irányításához az alapvető parancsokat, mint a /me, /do, /ame, vagy /megprobal.
A scriptekről és rendszerekről rengeteg információ található a help.see-game.com weboldalon. Itt részletesen végigmennék a legfontosabb pontokon, és kérdés esetén részletezném azokat. Emellett kiemelném a szabályzatot, amelynek betartása nagyon fontos.
Elmagyaráznám a fórum hasznosságát, mint például a leírások, frakciók, hirdetések, Los Santosi Élet vagy a kérdések. Végül kitérnék a közösségi oldalakra: TS, Discord és Facebook használatára, valamint ezek előnyeire.

SoneX

Aktív fórumozó
Támogató
2022. 10. 19.
296
404
V4 karakter
Shane Riley
LV karakter
-
V2 karakter
-
Szia!
Mióta a szerveren játszok mindig felbukkansz előttem! Igazi régi bútordarab vagy a szerveren!(értsd jól!)
Kreatív emberkének tartalak, illetve jó roleplay-es tagnak!
Csak is TÁMOGATNI tudlak!
Sok sikert!

• Imádom
Reactions: Néma

AlexLV

"I mean it"🐧
2019. 02. 16.
845
921
24
KSVRD
forum.see-game.com
V4 karakter
Kiril Tsankov
LV karakter
Valentino Sean
V2 karakter
Raul Moya
Hali, ismerlek már egy ideje, segítőkész vagy nagyon, a mi frakció topikunkat is átalakítottad csak szimpla szívességből. Sok sikert kívánok szerintem megállnád a helyed, támogatom!

• Fire
Reactions: Néma

fumo

fumo friday
2020. 05. 24.
1 546
4 460
Mosonmagyaróvár
V4 karakter
yoichi aira
LV karakter
cino tani
V2 karakter
krisztián lovász
Szia, mivel nem szeretnél adminisztrátor lenni a szerveren nem hinném, hogy sok értelme van az SGH jelentkezési lapodnak.
Te is örök SGH vagy, szóval szerintem ez egy kicsit ellentmondásos dolog.
Persze ezzel nincs semmi gondom, csak a leírott mondatod egészét üti ez.
Szerintem SGH-ként is bőven tud a szerveren megfelelő módon segíteni mások számára. nem hiszem, hogy kevesebbet érne ő azzal, hogy nem tud jailezni meg fixet adni.

Reila

Zöldfülű
2022. 12. 23.
217
1 617
Palermo
theclubmanagement.hu
V4 karakter
Reila Cortez 🦊
Véleményem szerint az egyik legkreatívabb tag vagy, aki egyben segítőkész, inspiráló!
A fentebb említett jail-ed én továbbra is eléggé jogtalannak tartom, nem csak azért, mert téged még provokálva sem tudunk kicsit "megmókáztatni", hanem azért is, mert a kevés lehetőséghez mérten, még így is az egyik legkiemelkedőbb igényességgel fejlesztettél/alkotsz meg mindent legyen szó fórumról, frakciós dolgokról és roleplay-ről!

Bármiben IS támogatnám a jelentkezésed, te csak adsz a közösségnek!

Független, hogy admin akarsz lenni vagy sem, szerintem a segítségadás/tehermentesítés -akár playernek, akár adminnak- bőven elfér ilyen létszám mellett, főleg ha az ember még megbízható is.

Utoljára szerkesztve:

Tonyy.

Follow me, I'll show you
2019. 01. 10.
715
4 038
21
V4 karakter
Sanna Norddahl
Te is örök SGH vagy, szóval szerintem ez egy kicsit ellentmondásos dolog.
Benne van a mondatodban, hogy ÖRÖK SGH ami azt jelenti, hogy neki nem kell adminnak lennie.
Azért van SGH lap nyitva mert kell az admin és nem örök SGH adminsegédeket akarnak gyűjteni meg olyanokat akik 3 hónapot ülnek rajta majd leadják mert nem mennek adminnak, ez elég logikus szerintem.

DriftV4

Modern Verne
Támogató
2022. 01. 07.
1 270
594
21
Nagyegyháza
www.youtube.com
V4 karakter
Ivan Styles
LV karakter
Marco Posey
V2 karakter
Marco Posey
Szia!

Mindig tartalmas Rp-ket és lehetőségeket adtál nekünk játékosoknak, úgy gondolom teljes mértékben megálnád a helyed SGH-ként. Kicsit reflektálnék arra hogy nem szeretnél admin lenni:

Én még régen V2-n SGH voltam 6 hónapon keresztül úgy hogy nem válaltam az admint. Jó ez itt a V4 és teljesen mások a szabályok és a rendszer, de úgy gondolom hogy szerintem enélkül is simán lehetnél SGH, lehetséges hogy késöbb megváltozik a véleményed.:)

Sok sikert kívánok neked!
Pacsi!
Drift

FreaK.

zangara crime family
Very Important Person
2020. 12. 21.
2 942
15 455
20
Nagykanizsa
V4 karakter
Nathan Frease
Tartalmasnak nem nevezném, hogy egy vígjátékba illő kínai karaktert alakít. Ilyen komolytalan embereket nem fogunk felvenni a csapatba. Mindenesetre köszönjük az ajánlásokat. Remélem nem árulok el nagy titkot, hogy sosem voltak figyelembe véve a random "támogatom" kommentek. Hiába írjátok ide, hogy had legyen sgh 3 hónapot, nem fog megváltozni a jelenlegi rendszer. Ha nem tudtok semmi érdemlegeset írni egy sgh lap alá akkor inkább semmit se írjatok.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.