Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Néma

Hány játszott perccel rendelkezel?
758 358 perc,

Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Az SGH adminsegédek válaszolnak a játékosok kérdéseire a szabályzattal, a szerepjátékkal és a szerverrel kapcsolatban. Ezzel segítenek tehermentesíteni az adminokat, akik a gyakorlati problémák megoldására fókuszálnak.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Mióta a szerveren játszom, mindig is segítettem a játékosokat. Mivel már nincs bérlő a szerveren, ezért sokszor találkozok Városházához, Autokerhez, UrmaTrans-hoz futó játékosokkal. Általában mindig segítek nekik, megválaszolom a kérdéseiket és tanácsokat adok. Adminsegédként a távolból is szeretném ezt végezni.
Miért pont téged válasszunk?
Jelentős tapasztalatot szereztem a szerver működéséről, a játszott óráim alapján. Úgy gondolom, hogy alaposan ismerem a szabályzatot, így képes vagyok a legtöbb kérdésre válaszolni. Az elmúlt egy évben sok Panaszkönyvet elolvastam, amelyek segítettek jobban megérteni a szabályokat.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Szerencsére Homeofficból adódóan 6-7 órákat is hétköznap, illetve a hétvégék nagy részét.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Igen, mert egy játékos az átverésből szerzett pénzét szétosztogatta, amiből én is kaptam.

Igen! Eddig 11 alkalommal.
5 alkalommal bug miatt. (Valamiért vonzottam őket, főleg V1, V2-ben)
1 IC jail. A rendőr nem tudott bezárni a cellába. (Nem volt fenn leader aki fegyházba vitt volna)
1 Derby (V1-ben, kezdőként azthiszem 60 percre)
1 RP hiánya, NonRP-s vezetés (V3-ban, 90 perc, nememlékszem)
1 RP hiánya motorról való leesésnél. (2019-04-24, 30 perc, Johan)
1 RP nélküli fegyverelővétel (2019-11-15, 60 perc, PitPat)
1 NonRP. (kiegfun 2024-11-15, 200 perc, Fede)
1 IC jail. A rendőr nem tudott bezárni a cellába. (Nem volt fenn leader aki fegyházba vitt volna)
1 Derby (V1-ben, kezdőként azthiszem 60 percre)
1 RP hiánya, NonRP-s vezetés (V3-ban, 90 perc, nememlékszem)
1 RP hiánya motorról való leesésnél. (2019-04-24, 30 perc, Johan)
1 RP nélküli fegyverelővétel (2019-11-15, 60 perc, PitPat)
1 NonRP. (kiegfun 2024-11-15, 200 perc, Fede)

Pozitív: Kedvesség, türelmesség, segítőkészség.
Negatív: Csendesség, lustaság, rendetlenség.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Nem szeretnék továbbra se adminisztrátor lenni.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
A szerveren szerepjátékot kell játszani, ami azt jelenti, hogy bele kell élned magad a kitalált karaktered személyiségébe, és úgy kell cselekedned, ahogy a karaktered viselkedne az adott szituációban. A karaktered irányításához az alapvető parancsokat, mint a /me, /do, /ame, vagy /megprobal.
A scriptekről és rendszerekről rengeteg információ található a help.see-game.com weboldalon. Itt részletesen végigmennék a legfontosabb pontokon, és kérdés esetén részletezném azokat. Emellett kiemelném a szabályzatot, amelynek betartása nagyon fontos.
Elmagyaráznám a fórum hasznosságát, mint például a leírások, frakciók, hirdetések, Los Santosi Élet vagy a kérdések. Végül kitérnék a közösségi oldalakra: TS, Discord és Facebook használatára, valamint ezek előnyeire.