Elutasítva Nem tudom - Cameron

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 08. 28.
3
0
LV karakter
Miklós Miki Mikike
zoldlogo.png

Neved:
< Nem tudom már :/ ( Account név: Ishooo ) >

A ban időpontja:
< 2018 február környéke >

A ban időtartama:
< 2030 >

Neve, aki bannolt:
< Cameron >

A ban oka:
< Én kértem >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Tehát 2018 február környékén arra jutottam, hogy már nem fogok játszani a szerveren és kiakartam banoltatni az accountomat. Szóltam Cameronnak, de ő nem akart kibanoltatni :( :D. Azon úgymond ''veszekedtünk'', hogy banoljon ki vagy ne x'D. A végén arra jutott, hogy nem fog kibanolni, mert nem volt oka. Én viszont valamiért nagyon kiakartam banoltatni az accountomat, mert nem akartam már játszani, de nem akartam non által, ezért arra jutottam, hogy egy nagyon csúnya fegyverhez nyúluk és a következőket mondottam Cameronnak = Bocs haver, semmi személyes, csak formalitás, további jó játékot sok sikert meg mindent, de ezt muszáj megtennem... és még a végére irtam, hogy kurva anyád, hogy legyen oka kibanolni. Kb ennyi volt, én kérvényeztem... mert nem gondoltam volna, hogy visszatérnék játszani, de nem így lett. :D Visszatértem. Fordulatok fordulatára visszakerültem oda, ahol elkezdtem az egészet. Viszont szeretném ott elkezdeni, ahol abbahagytam, de hajlandó vagyok új accountot kezdeni, ha szükséges. Jobb is lenne... egy új kezdet. >

Lole

📸 @bencewirth
2019. 01. 10.
984
796
25
Makó
V4 karakter
Awni Shaiq
Ne szórakozz már ott írja UCPn a nevedet, majd írd meg újra normálisan a neveddel.

Cameron

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 09.
1 280
392
V4 karakter
Gary Sean
LV karakter
Gary Sean
Ha nem tudod a neved semmid, akkor a bant se tudom levenni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.