"nem indul el a launcher" hiba javítási módja.

ChillBro

Zöldfülű
Támogató
2019. 04. 15.
173
224
👾
xyl.lol
V4 karakter
levie.d.anderson
LV karakter
sophie.spencer
V2 karakter
sophie.spencer
Sziasztok!
Discordon láttam több embert is, akinek hasonló volt a problémája mint az enyém. Nekem sikeresen megoldódott, ezért most próbálok nektek segíteni egy kicsit.

Az én problémámat a teljes Windows újratelepítés (nem a rendszerből, hanem úgy nevezett boot pendriveról) oldotta meg. Viszont fontos az is, hogy miféle rendszert teszünk fel a gépünkre.

Nekem speciál a reviOS oldotta meg a problémát, ami nem más mint egy nagyrészt kipucolt Windows rendszer. Ez növeli kisrészben a gépünk teljesítményét azzal, hogy a felesleges dolgokat kipucolja a gépből.

Ennek a telepítésének a lépései pedig...

• Elsőként, keressünk egy minimum 8GB kapacitású pendrivet, ez a legfőbb dolog.
  • Másodszor, menjünk fel a reviOS hivatalos oldalára, ahonnan telepítjük a rendszert. https://www.revi.cc/
  • Harmadszor, töltsük le a rufust, ez egy boot pendrive kreáló alkalmazás - nagy szükségünk lesz rá, hiszen ez is az egyik főbb elem. https://rufus.ie/en/
  • Negyedszer, nyissuk meg a rufust, ide tápláljuk be a már letöltött iso fájlunkat (reviOS iso fájlát.)
    Ebben a rufusban, ha állítottuk a dolgokat lehetőleg hagyjunk mindent az alapértelmezett beállításon, hiszen valószínűleg az lesz a megfelelő.
  • Ezt követően ha kész a telepítő pendrivunk FONTOS HOGY MINDEN ADATOT MENTSÜNK A GÉPRŐL, MIVEL EZEK A TELEPÍTÉS SORÁN ELVESZNEK.
    Ezt a mentést megtehetjük mega-ra, google drivera és egyéb helyekre.
  • Ezután indítsuk újra a számítógépet, majd folyamatosan spammeljük a del/f2 gombot - vagy azt amelyiket a ti esetetekben belép a BIOS rendszerben.
  • Itt a boot optionsba válasszuk ki az USBnket, ami valószínűleg UEFI kezdődéssel fog bírni.
  • Ha megvan, mentsd le a beállításokat.
  • Ekkor a gép újraindul, és bedob a Windows telepítőjébe.
  • Itt ki lehet törölni az összes parcellát. Ezekre már úgy sem lesz szükség.
  • Fontos, ha kitöröltük a parcellákat, akkor ne felejtsünk el újat létrehozni a "new" gomb/icon segítségével.
  • Ez után települ a Windows, ez egy hosszasabb folyamat.
  • Itt megadhatjuk a PC nevét, illetve a jelszót és a "biztonsági kérdéseket"
  • Ha bedobott minket a rendszer, fontos hogy még ne indítsunk el semmit hiszen ilyenkor még van az operációs rendszernek pár tisztító programja, amit le kell futtatnia a megfelelő működéshez.
  • Ha lefutottak fontos hogy telepítsünk egy antivirust, valami kis ingyenes is megteheti. Én személyesen a malwarebytes-t használom mivel ingyenes és ahoz képes egész jól teszi a dolgát.
  • Ezután telepítsük a GTA:SA-t a saját forrásainkból, illetve a SeeMTA rendszerét.
Videó a telepítésről ( nem saját )

Remélem legalább egy pár embernek tudtam segíteni ezzel a kis dologgal. Ez a dolog nem teljesen biztos hogy megoldja a problémátokat, viszont nekem segített illetve növelte kis mértékben az FPS számot is.