Néhány Ötlet V4 Elött.

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Mágneshorgászat? Félig meddig erre van a reefer,nem?

• Tetszik
Reactions: v3rtasors

Asharoth

Barangoló
2019. 04. 24.
111
165
LV karakter
Barbara Jones
Karakter testereszabást személy szerint nagyon adnám mert kicsit unalmas a sok azonos karakter az utcákon.
Kutyákkal személy szerint én nem foglalkozom de ártani nem ártana senkinek szóval miért is ne
A buvárkodást szerintem kb senki nem használná ha nem lenne pl egy munkához kötelező elem viszont ha behoznák ide is a v2-es búváreventet azt én személy szerint nagyon adnám :D
Mágneshorgászat pedig már tudtommal benne van a játékban a reefer-ön bár ráférne már arra is egy kis modernizálás.
Akkumlátor merülés szerintem elég király és idegesítő dolog lenne egyszerre de ha bejönne hát egye fene +1 lépés a realitás felé
Ötleteid közül egyedül a nametag-et nem támogatom.Ha az emberek feje felett lennének random kiírások olyan lenne mint ha egy samp-os dm szerveren lennénk szerintem legalábbis minden más ötleted viszont szivesen látnám!

• Tetszik
Reactions: béencé

Papii

Legenda
2019. 01. 09.
558
500
Saalbach-Hinterglemm
V4 karakter
Alexander Luttenberg
LV karakter
Alexander Hemsworth
Az ötlet amúgy nem lenne rossz. De amennyi időt szántak a frakciófejlesztésekre, olyannyira nem fogják ezeket v4 előtt megcsinálni.

• Szomorú
Reactions: Galvez

Asharoth

Barangoló
2019. 04. 24.
111
165
LV karakter
Barbara Jones
Az ötlet amúgy nem lenne rossz. De amennyi időt szántak a frakciófejlesztésekre, olyannyira nem fogják ezeket v4 előtt megcsinálni.
Tekintve, hogy évek óta beszélünk v4-ről mégis olyan update csomagok jönnek amik egész maprészeket tartalmaznak rendszer újradolgozásokkal így szerintem nincs kizárva.
Nyilván nem egybe mindet de 1-et vagy 2-t hátha hozzáadnak
+reménykedni mindig szabad. :D

LucasLV

Írnok deák
Támogató
2020. 05. 25.
664
1 023
Győr
LV karakter
Lucas Saliven
V2 karakter
Lucas Saliven
Egyedi nametaghez még az lenne jó, hogy ha írná, hogy én titán vip vagyok.
Senki nem mondta, nem értem miért kel félre érteni, egy kisebb ötlet volt látszódjon a neved a fejed felett.

destiny

valósághű
2021. 07. 18.
95
236
V4 karakter
frederick_gilroy
LV karakter
tazwell_mack
Senki nem mondta, nem értem miért kel félre érteni, egy kisebb ötlet volt látszódjon a neved a fejed felett.
Ha arra gondolsz, hogy a saját neved látszódjon, akkor annak sincs sok értelme. Ha elfelejted a neved akkor nyomni kell egy home gombot vagy egy tabot és máris eszedbe jut.

Asharoth

Barangoló
2019. 04. 24.
111
165
LV karakter
Barbara Jones
Tudom, rosszul írtam le, saját magad lásd a fejed felett, nyilván home-ban ki tudnàd kapcsolni ha zavar, ezzel lezárom.
Kezdő játékosoknak talán jól jönne
Bár hud kiegészítőnek is oda lehet húzni a nevet ami még a szintet is írja ezzel full értelmetlen lenne

béencé

Zöldfülű
Támogató
2022. 03. 14.
151
274
igen
V4 karakter
darren rivers
LV karakter
sverre nguyen
Tudom, rosszul írtam le, saját magad lásd a fejed felett, nyilván home-ban ki tudnàd kapcsolni ha zavar, ezzel lezárom.
Így már világosabb, tehát te nem az egyedi nametagre gondoltál pl. BeneLV hanem arra hogy az IC Neved látszódjon a karaktered feje felett? Ha jól értelmeztem támogatom.

LucasLV

Írnok deák
Támogató
2020. 05. 25.
664
1 023
Győr
LV karakter
Lucas Saliven
V2 karakter
Lucas Saliven
Így már világosabb, tehát te nem az egyedi nametagre gondoltál pl. BeneLV hanem arra hogy az IC Neved látszódjon a karaktered feje felett? Ha jól értelmeztem támogatom.
Nem egyedire, épp azért volt odaírva 'saját' magyarán, a te neved látszon a fejed felett.

PecsriK

Zöldfülű
Támogató
2019. 10. 08.
187
116
25
California
LV karakter
Patrick Morris
Szívesebben eltöröltetném a nevet a fejed felől, esetlegesen egy id maradhatna. Segítené azt, hogy valaki 'véletlen' ne mg-zze ki a neved ismeretlenül. Nem tartom jó ötletnek a nametag-ot, fun lenne belőle.

béencé

Zöldfülű
Támogató
2022. 03. 14.
151
274
igen
V4 karakter
darren rivers
LV karakter
sverre nguyen
Szívesebben eltöröltetném a nevet a fejed felől, esetlegesen egy id maradhatna. Segítené azt, hogy valaki 'véletlen' ne mg-zze ki a neved ismeretlenül. Nem tartom jó ötletnek a nametag-ot, fun lenne belőle.
Akár ez is jó lenne, de szerintem elég lenne ha látnád a saját neved a fejed fölött.

v3rtasors

Barangoló
2020. 12. 16.
145
332
V4 karakter
Negan Wright
LV karakter
Negan Wright
sajat neved minek akarod latni? sajat karaktered nevet csak tudja az ember.

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség