Tekintve, hogy évek óta beszélünk v4-ről mégis olyan update csomagok jönnek amik egész maprészeket tartalmaznak rendszer újradolgozásokkal így szerintem nincs kizárva.Az ötlet amúgy nem lenne rossz. De amennyi időt szántak a frakciófejlesztésekre, olyannyira nem fogják ezeket v4 előtt megcsinálni.
Senki nem mondta, nem értem miért kel félre érteni, egy kisebb ötlet volt látszódjon a neved a fejed felett.Egyedi nametaghez még az lenne jó, hogy ha írná, hogy én titán vip vagyok.
Ha arra gondolsz, hogy a saját neved látszódjon, akkor annak sincs sok értelme. Ha elfelejted a neved akkor nyomni kell egy home gombot vagy egy tabot és máris eszedbe jut.Senki nem mondta, nem értem miért kel félre érteni, egy kisebb ötlet volt látszódjon a neved a fejed felett.
Tudom, rosszul írtam le, saját magad lásd a fejed felett, nyilván home-ban ki tudnàd kapcsolni ha zavar, ezzel lezárom.most is látszódik a neved a fejed felett
Kezdő játékosoknak talán jól jönneTudom, rosszul írtam le, saját magad lásd a fejed felett, nyilván home-ban ki tudnàd kapcsolni ha zavar, ezzel lezárom.
Így már világosabb, tehát te nem az egyedi nametagre gondoltál pl. BeneLV hanem arra hogy az IC Neved látszódjon a karaktered feje felett? Ha jól értelmeztem támogatom.Tudom, rosszul írtam le, saját magad lásd a fejed felett, nyilván home-ban ki tudnàd kapcsolni ha zavar, ezzel lezárom.
Nem egyedire, épp azért volt odaírva 'saját' magyarán, a te neved látszon a fejed felett.Így már világosabb, tehát te nem az egyedi nametagre gondoltál pl. BeneLV hanem arra hogy az IC Neved látszódjon a karaktered feje felett? Ha jól értelmeztem támogatom.
Akár ez is jó lenne, de szerintem elég lenne ha látnád a saját neved a fejed fölött.Szívesebben eltöröltetném a nevet a fejed felől, esetlegesen egy id maradhatna. Segítené azt, hogy valaki 'véletlen' ne mg-zze ki a neved ismeretlenül. Nem tartom jó ötletnek a nametag-ot, fun lenne belőle.
Nem igazán látom értelmét, van ilyen funkció ahol látod az id-d, neved és a szinted.Akár ez is jó lenne, de szerintem elég lenne ha látnád a saját neved a fejed fölött.