Shawn Claybrooks
Írnok deák
Előre is köszönöm az indokolatlan vicces reakciókat, itt hagyok még egy kommentet. Nem a sebességgel van a probléma, hanem inkább azzal, hogy a játékosok nagy része ha meglátja azt, hogy STOP, akkor azt jelenti számukra, hogy 200-zal be kell ugrani a kereszteződésbe bármiféle szétnézés nélkül. Ha nem is állnak meg teljesen, legalább szétnézni szét kéne.
Ez csak egy a sok közül
A forgalmas helyeken jelentősen változott az általad említett közlekedési stílus. Ezt nem OOC, hanem IC-vel értük el. Meg vannak rá a megfelelő eszközök. Miközben 2023-ban 10 ből 9 autós úgy ment, ahogyan te írod, 2024 re megváltozott az arány nagyjából 10-ből 3 ra. Semmiféle OOC szankció nem kell, ez csupán egy visszajelzés a Rendőrség minőségének e téren. Mindig lesznek kihágók, mindig lesznek ellenpéldák, ezt nem lehet 100%-ban megszüntetni. Azért erősen érezhető az, hogy ez az egész közlekedési stílus változik pozitív irányba változik a szerveren. Sosem lesz tökéletes, és itt évekről beszélünk, hogy eredmény legyen, mert ez egy hosszútávú dolog, nem beszélve a monotonitásról kontroll szinten. Azért vagyunk mi, hogy ezt megoldjuk, mert ez az egyik hatáskörünk IC.
És várom mik azok a példák a sok közül, mert akkor tudjuk mit kell tenni
Itt a sebbeségérzet a ludas, 50 el megyek olyan mintha 20 a tötyögnék. 250 nél azt érzem hogy 150 et megyek. Ezt kellene egy kicsit megreformálni.
Fontos mérlegelni azt is, hogy hogy egy gta-ról beszélünk, amiben általában nincs teljes mértékben betartva az, ami irl be van. Nem is várható el. Viszont vannak szabályok itt is, amelyek nem betartása vezet ahhoz, hogy baleset van. Egyértelműen az összes baleset 99% a sebességtúllépésből van a szerveren. És itt nem azt mondom, hogy zakatoljál SF-ben 30-al egy nem forgalmas területen. Hanem Seeringen, Blueberryben, LS Centre térségében betartod, legalább is nem léped meg többszörösen a sebességet amellett hogy nem mész át a piroson, stoppon, stb.
Ha olyan helyen vagy, ahol egyértelműen rengetegen vannak, tartsd be (ne menj a 1,5-2x fel a megengedettnél) és észre fogod venni, hogy nem fogsz gyakran telepre menni. Ha valaki úgy vezet időben érszeveszed, korrigálsz. Ritka amikor nincs időd reagálni. Én szerintem az elmúlt hónapban 2x baleseteztem ezzel a stílussal, úgy hogy aktív vagyok. Aki meg csak a W betűt tudja nyomni, meg a spacet kanyarnál, az pedig mindig ugyanabban a gödörben lesz, szidni fogja a játékosokat, akik belé mennek, s szidni fogják őket, akikbe ő belemegy napi szinten. És a Rendőrség is gyakran csuklani fog miatta.