Ne törjön ki a jármű kereke

Shawn Claybrooks

Írnok deák
2020. 04. 02.
591
2 258
Blueberry
V4 karakter
Shawn Claybrooks
Előre is köszönöm az indokolatlan vicces reakciókat, itt hagyok még egy kommentet. Nem a sebességgel van a probléma, hanem inkább azzal, hogy a játékosok nagy része ha meglátja azt, hogy STOP, akkor azt jelenti számukra, hogy 200-zal be kell ugrani a kereszteződésbe bármiféle szétnézés nélkül. Ha nem is állnak meg teljesen, legalább szétnézni szét kéne.

Ez csak egy a sok közül

A forgalmas helyeken jelentősen változott az általad említett közlekedési stílus. Ezt nem OOC, hanem IC-vel értük el. Meg vannak rá a megfelelő eszközök. Miközben 2023-ban 10 ből 9 autós úgy ment, ahogyan te írod, 2024 re megváltozott az arány nagyjából 10-ből 3 ra. Semmiféle OOC szankció nem kell, ez csupán egy visszajelzés a Rendőrség minőségének e téren. Mindig lesznek kihágók, mindig lesznek ellenpéldák, ezt nem lehet 100%-ban megszüntetni. Azért erősen érezhető az, hogy ez az egész közlekedési stílus változik pozitív irányba változik a szerveren. Sosem lesz tökéletes, és itt évekről beszélünk, hogy eredmény legyen, mert ez egy hosszútávú dolog, nem beszélve a monotonitásról kontroll szinten. Azért vagyunk mi, hogy ezt megoldjuk, mert ez az egyik hatáskörünk IC.

És várom mik azok a példák a sok közül, mert akkor tudjuk mit kell tenni😎

Itt a sebbeségérzet a ludas, 50 el megyek olyan mintha 20 a tötyögnék. 250 nél azt érzem hogy 150 et megyek. Ezt kellene egy kicsit megreformálni.

Fontos mérlegelni azt is, hogy hogy egy gta-ról beszélünk, amiben általában nincs teljes mértékben betartva az, ami irl be van. Nem is várható el. Viszont vannak szabályok itt is, amelyek nem betartása vezet ahhoz, hogy baleset van. Egyértelműen az összes baleset 99% a sebességtúllépésből van a szerveren. És itt nem azt mondom, hogy zakatoljál SF-ben 30-al egy nem forgalmas területen. Hanem Seeringen, Blueberryben, LS Centre térségében betartod, legalább is nem léped meg többszörösen a sebességet amellett hogy nem mész át a piroson, stoppon, stb.

Ha olyan helyen vagy, ahol egyértelműen rengetegen vannak, tartsd be (ne menj a 1,5-2x fel a megengedettnél) és észre fogod venni, hogy nem fogsz gyakran telepre menni. Ha valaki úgy vezet időben érszeveszed, korrigálsz. Ritka amikor nincs időd reagálni. Én szerintem az elmúlt hónapban 2x baleseteztem ezzel a stílussal, úgy hogy aktív vagyok. Aki meg csak a W betűt tudja nyomni, meg a spacet kanyarnál, az pedig mindig ugyanabban a gödörben lesz, szidni fogja a játékosokat, akik belé mennek, s szidni fogják őket, akikbe ő belemegy napi szinten. És a Rendőrség is gyakran csuklani fog miatta.

Marshall B

Újonc
2024. 01. 03.
21
39
17
V4 karakter
Marshall Bryce
A forgalmas helyeken jelentősen változott az általad említett közlekedési stílus. Ezt nem OOC, hanem IC-vel értük el. Meg vannak rá a megfelelő eszközök. Miközben 2023-ban 10 ből 9 autós úgy ment, ahogyan te írod, 2024 re megváltozott az arány nagyjából 10-ből 3 ra. Semmiféle OOC szankció nem kell, ez csupán egy visszajelzés a Rendőrség minőségének e téren. Mindig lesznek kihágók, mindig lesznek ellenpéldák, ezt nem lehet 100%-ban megszüntetni. Azért erősen érezhető az, hogy ez az egész közlekedési stílus változik pozitív irányba változik a szerveren. Sosem lesz tökéletes, és itt évekről beszélünk, hogy eredmény legyen, mert ez egy hosszútávú dolog, nem beszélve a monotonitásról kontroll szinten. Azért vagyunk mi, hogy ezt megoldjuk, mert ez az egyik hatáskörünk IC.

Fontos mérlegelni azt is, hogy hogy egy gta-ról beszélünk, amiben általában nincs teljes mértékben betartva az, ami irl be van. Nem is várható el. Viszont vannak szabályok itt is, amelyek nem betartása vezet ahhoz, hogy baleset van. Egyértelműen az összes baleset 99% a sebességtúllépésből van a szerveren. És itt nem azt mondom, hogy zakatoljál SF-ben 30-al egy nem forgalmas területen. Hanem Seeringen, Blueberryben, LS Centre térségében betartod, legalább is nem léped meg többszörösen a sebességet amellett hogy nem mész át a piroson, stoppon, stb.

Ha olyan helyen vagy, ahol egyértelműen rengetegen vannak, tartsd be (ne menj a 1,5-2x fel a megengedettnél) és észre fogod venni, hogy nem fogsz gyakran telepre menni. Ha valaki úgy vezet időben érszeveszed, korrigálsz. Ritka amikor nincs időd reagálni. Én szerintem az elmúlt hónapban 2x baleseteztem ezzel a stílussal, úgy hogy aktív vagyok. Aki meg csak a W betűt tudja nyomni, meg a spacet kanyarnál, az pedig mindig ugyanabban a gödörben lesz, szidni fogja a játékosokat, akik belé mennek, s szidni fogják őket, akikbe ő belemegy napi szinten. És a Rendőrség is gyakran csuklani fog miatta.
az öreg valami matematikus?

Seelöwe

Zöldfülű
Támogató
2021. 11. 14.
182
227
19
Dunaújváros
guns.lol
V4 karakter
🇩🇪 Mario Gantzmann
Szerintem addig nem lenne probléma a kerék kitörésével, amig nem kis sebességen történik meg. Nevetséges, hogy aligha megyek 30-50 között és akkor is képes kitörni a kocsim kereke, ha rossz napja van a szervernek...
Értem Én, hogy arra törekednek ezzel is, hogy "realisztikusabbá" tegyék a játékélményt, csak azt felejti el mindenki, hogy ez még mindig egy játék - a túlzásba vitt realisztika később vissza fog ütni, szerintem. Bár van még ezen a témán kivül jó pár dolog, ami abszolút nem reális a szerveren, mégis bent van, de akkor meg ne mondjuk azt a szerverről, hogy "valóságon alapuló RP szerver" xddd

Nem mellesleg én nem látom azt, hogy hasznos lenne a Derék Csempének képzelő játékosokkal szemben ez a törésrendszer, sőt...

• Tetszik
Reactions: DaveV4

csakegyjatekos

Zöldfülű
2021. 02. 11.
200
508
V4 karakter
Vin Asten
LV karakter
-
V2 karakter
-
Az egész járműtörés rendszer azért lett így csinálva, hogy ne vezessenek ökör módjára a játékosok. Valamennyi embert sikerült visszafogni, de a többség még mindig eszeveszettül közlekedik (mert a legtöbb venomos kocsival 7 másodperc alatt 200-on vagy), ezért van a sok baleset. Ha most könnyítenének ezen a törés rendszeren szerintetek hányan kapnának önbizalmat ahhoz hogy 300-zal elözgessenek mindenkit? Konkrétan visszatérne az, ami V3-ba ment. Ha még a realitásról beszélünk, IRL ha kiviszel egy oszlopot 50-nel a több százezres kár még a kisebb probléma de te is keményen megsérülhetsz. És igen tudom hogy ezután kapni fogom azt hogy "ez még mindig egy játék", na ja de nektek nem tudom miért jobb minden nap szereltetni ahelyett, hogy normálisan közlekednétek és nem egy keréktörés miatt menne a hiszti (amivel egyébként elgurulhatsz telepre)..

Utoljára szerkesztve:

Seelöwe

Zöldfülű
Támogató
2021. 11. 14.
182
227
19
Dunaújváros
guns.lol
V4 karakter
🇩🇪 Mario Gantzmann
Örülök annak, ha Te máshogy tapasztalod, én úgy látom, hogy semmit sem változtatott ez az új törésrendszer, ugyanúgy száguldanak állat módra a játékosok.

• Fire
Reactions: kapyez

kapyez

Újonc
Támogató
2021. 08. 05.
72
137
24
V4 karakter
Lucius Milbourne
LV karakter
Lucius Milbourne
V2 karakter
-
Örülök annak, ha Te máshogy tapasztalod, én úgy látom, hogy semmit sem változtatott ez az új törésrendszer, ugyanúgy száguldanak állat módra a játékosok.
Amúgy funfact de valóban, egy fixkártya és repülnek tovább eszetlenül avagy a rosszabik véglet hogy 2-3 kitört kerékkel lövig 100-150-el a szerelőtelepig, természetesen megálni már csak úgy tudnak hogy valamit telibebasznak. Amikor ez bejött a V4-el alig lehetett szabad vontatóst találni, most jelenleg ott tartunk hogy minden vontatós akit találok 4-5 perc múlva már ott is van, mert inkább elszáguldanak még kitört kerékkel is a szerelőig, cserébe a vontatósnak negyed annyi a melója.

• Tetszik
Reactions: Dexxy és Seelöwe

Seelöwe

Zöldfülű
Támogató
2021. 11. 14.
182
227
19
Dunaújváros
guns.lol
V4 karakter
🇩🇪 Mario Gantzmann
az meg csak ráadás, hogy amig elgurulok a legközelebbi telepig egy lyukas kerékkel, addigra a többi is kilyukad, miért is ne alapon xdd

csakegyjatekos

Zöldfülű
2021. 02. 11.
200
508
V4 karakter
Vin Asten
LV karakter
-
V2 karakter
-
az meg csak ráadás, hogy amig elgurulok a legközelebbi telepig egy lyukas kerékkel, addigra a többi is kilyukad, miért is ne alapon xdd
Örülj neki, hogy ez még engedélyezve van hogy 4 lyukas gumival tovább mehetsz és nem kell vontatót hívnod. V3-ban ezért szankcionáltak. A legjobb, amikor beléd durrannak 150-nel lyukas gumival.

Domaboss

Újonc
2025. 01. 20.
6
6
V4 karakter
Merle Hicks
V2 karakter
Rich Delperro
Én amúgy támogatom az ötletet, mivel nem egyszer fordult elő, pl a lámpával belekoccanok valamibe, a lámpának semmi baja kerék kiszakad. Egyébként nem nem lenne vele baj de ez még mindig MTA, ami nem a hitboxokról híres. Egyébként az emberek vezetésén semmi nem változtat, annyi hogy ak zedőknek ez így nagyon kellemetlen főleg mikor belédrepeszt egy több tíz milliós autó, majd elhajt, mert neki ugye mit számít. A futómű szátmegy ilyenkor ami önmagában elég lenne, ez a kerékkitörés igazából csak kínlódást és kapkodást eredményez, de azoknak leginkább akiknek pénzük is alig van.