Nagy Player szám

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

notoriousdancso

Teflon Don
2019. 01. 10.
1 050
4 303
V4 karakter
John DiBello
LV karakter
Jude Bonner
Véleményem szerint meg lehetne oldani a problémát anélkül is, hogy limitálnák a szerver férőhelyét.

Mostanság nagyobb probléma a Network Trouble mint a lag.

• Tetszik
Reactions: Kolbász. és Butch

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Értem én a logikát az ötleted mögött, csak az a baj hogy ez nem ide való. Tudom hogy sok GTA V RP szerón bevett szokás, de tudtommal ott nem igazán tudsz venni PP, így ott így oldották meg az üzleti részét a dolognak.
SGS szerverekre fölöslegesnek tartom ezt az ötletet. A többiek nagyon jól leírták már, és egyet értek velük. Az RP-re nagyon rossz hatással lenne ha valaki ez miatt nem tudna feljönni a szeróra és 1 órát állna sorba.

Nem támogatom

tomeszLV

Írnok deák
2020. 06. 10.
587
1 272
Eger
LV karakter
Sebastian Nordammer
Nos köszönöm az értelmes avagy nem teljesen érhető hozzászólásokat de mindenkivel ellentétben ez egy bevett szokás más szervereken nem csak GTA V RP-ben. Tudom hogy a szerveren a legtöbb ember nem akar fizetni semmiért, bár ez a rendszer akkor aktiválódott volna amikor 500 környékén vannak fent kb péntek és szombat este. Többi nap változatlan lett volna. Úgy érzem itt több ember mélységesen felháborodott amit nem értek. Bár ez főként a gyengébb géppel rendelkező játékosok élvezetét szolgálta volna. Több barátomnak sincs több száz ezres gépe és nekik élvezhetetlen a jaték ekkor. Itt még az a probléma hogy nagyon sok embernek mikor kedve szottyan felmegy és tolja. Ez rendben is van így. Bár a le-fel lépegetést ennél a rendszernél mindenki 2x meggondolná. Mégegyszer köszönöm a hozzászólásokat. [Z/H]

Dave

Klaviatúra gyilkos
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
819
420
24
V4 karakter
Roland Harless
LV karakter
David Westwood
V2 karakter
Roland Harless
Az Update miatt van jelenleg 100-200 emberrel több a szerveren, de néha nincs is ennyivel több fent.
Újdonság jött be amit mindenki elkezdett csinálni, kipróbálni milyen.
Ugyan ez volt amikor a sima farm is bejött, majd csökkentve lettek a farmok létszáma, mivel csomó farmot nem vette ki senki.
Valószínű ugyan az lesz most is...megnézik 1-2 hónap múlva mennyire van igény és vesznek ki farmot illetve a player szám is kevesebb lesz majd valószínű valamennyivel.

• Tetszik
Reactions: Morozno

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 778
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
Javarészt a farmok, meg a HD állatok, utánfutók okozzák a laggot, ezt így elmondom neked. Attól, mert, hogy nem lesz annyi játékos, farmból lesz bőven.

• Tetszik
Reactions: adamq2000

Csoka

Zöldfülű
2019. 01. 10.
171
179
21
LV karakter
Bowen Hobbs
Középkategóriás gépem van, mindenhol 30 fps minimum megvan, (még akkoris megvolt, amikor driver problémákkal küzdöttem), neharagudj, de ha neked ennyi fpsed van, általad említett fullos géppel, ne a szerverbe keresd a problémát.

$Boss$

Újonc
2020. 09. 28.
3
3
24.) Tilos a hozzászólás vadászat/hunterkedés. (Rövid időn belül sok hozzászólás szerzése, általában a legtöbbjük értelmetlen, levehető belőle, hogy az illető nem olvasta el a témát.) Büntetés: 100 büntetőpont.
Hali!
Elolvastam az ötleted meg a hozzászólásokat és azok alapján szerintem is tök felesleges lenne.

• Vicces
Reactions: notkrisz

12virtues

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
363
497
V4 karakter
-
LV karakter
ernesto cadaval.
Amíg divat lesz az új update, addig erre kell számítanod sajnos.
Ez a játékosszám korlátozás nagy hülyeség lenne, gondolom te sem szeretnél várni arra hogy feljuss.
Az MTA-hoz alapvetően nem kell " Több száz ezres gép" , mivel maximum 50 - 60 ezer forintból megoldod ha csak MTA-ra építed a gépet , de ez most lényegtelen.
Aki gyengébb géppel játszik, az egy idő után megszokja majd azt, hogy korlátozottak a lehetőségei FPS szempontból , hidd el én is így voltam, tudom hogy milyen 15 - 12 FPS-el játszani.
Ez a prémium előfizetős dolog , amiről beszéltél az megint csak értelmetlen, mert szerintem a szerver játékosainak a fele biztos költött már pár ezer forintot a szerverre, tehát gondolkodásom szerint úgy képzelted el ezt a korlátozást, mint valami Minecraft rang extrákat.
Nincs sok értelme az ötletednek, mivel a végén még neked is visszaütne az ötlet ha megvalósítják.

bajnok10

Barangoló
Támogató
2019. 10. 06.
112
1 321
V4 karakter
Adonis Robustelli
Hát figyelj, nem tudom, hogy neked mi a fullos gép, viszont nekem egy 1060-al simán megvan 400-500 playernél is four dragons mellett a 35-40 fps minimum.

• Tetszik
Reactions: Kolbász.

Targinjo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
212
266
V4 karakter
Valerie Hayakawa
LV karakter
Targo Vieria
Mondjuk nem a vidikarin múlik...sa régi játék és csak 1 magot kezel a procidból...1 magon erős gépen fut jól az mta

Hedi

Barangoló
2019. 05. 08.
115
114
otamoon.hu
V4 karakter
Jessica Morten
LV karakter
Jessica Morten
Én erre annyit tudok mondani hogy nincs atomrekatrotom se fullos gépem agy is sima V3 30-35 fps LV pedig 30-55 FPS közöt 600 400 playernél szerintem felesleges nem semmi értelme várni

J0K3R // The Soprano

Újonc
Támogató
2020. 03. 21.
29
14
V4 karakter
Angelina Surenos
LV karakter
Angelina Soprano
Hát én magában nem értem a ötleted mert ha "fullos" géppel szaggatna a játék akkor én már rég nem játszanák mert van egy trágya AMD grafikusom DDR3as ramok meg egy öreg I5 és nincs FPS problémám stabil 35-40 FPSt tud bárhol. Meglehet oldani a FPS gondot az internet elég nagy hely és biztos vannak fórumok ahol erről beszélnek
És a fizetős részt nem értem. Olyan mintha valami battlepass lenne a szerveren. És vegyük a nagyobb játékos neveket akik sorba nyerik a havi legtöbbet PP-zőt. Tőlük és kérnél külön prémium rangot?
Na és a fő kérdés 500-600 ember mind előfizetne akkor is sorba kéne álni még ha előfizettek akkor is? Nem látom senki anyagi hátterét de szerintem ha nagyon szeret játszani előfizet aztán jönne a káos a FB oldalon mert a előfizető se tudna felmenni mert mindenki előfizetett.
Az én szerény véleményem az hogy hülyeség.

• Tetszik

Wexen

every second counts
2019. 03. 24.
1 268
1 567
V4 karakter
Gregory D Watson
LV karakter
Garrett Cantrell
Ez nem sokkal genereálna nagyobb fps-t. Próbáld meg a gépedet gyorsítani. Egyáltalán nem támogatom.

• Tetszik
Reactions: bajnok10

Just Marcus

Újonc
2021. 01. 25.
30
15
LV karakter
Dave R Thomson
Nem támogatom! Én inkább játszok 20 fps-el teli szerveren mint 40el "üres" szerveren. Szerintem a szervernek ez is a szépsége,hogy szinte minden délután sokat játszanak és nem hinném,hogy ezt ki kéne ölni a szerverből :)

• Tetszik

sn0wLV

csak igy van
2020. 02. 13.
268
548
Budapest
V4 karakter
-
LV karakter
Cesar Alcaraz
V2 karakter
-
Szerintem ez hülyeség...
Összegezve:
Ha kifagysz egy rp közepén, és nincs ilyen megvásárolt cuccod, off az egész.
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? - Mint egy minecraft szerón, kész vicc.
Nagyobb probléma a Network Trouble, mint a kevés fps.
Valszeg jobb egy teli szerveren 20 fps-el, mint egy üres szerveren 40-el. - Ez a szerver varázsa, hogy szinte mindig játszanak rajta.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.