Nagy Player szám

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

tomeszLV

Írnok deák
2020. 06. 10.
587
1 272
Eger
LV karakter
Sebastian Nordammer
Nos akkor, üdvözlök mindenkit tömör, rövid és lényegre térő leszek. Szerintem amikor 600 ember van fent és egy fullos géppel is 22 fps és 14 fps között ugrál helytől függően akkor élvezhetetlen a szerveren töltött idő? Na de akkor hogy lehet megoldani a dolgot? Nos nagyon egyszerű player limitet leteszik 300-400 közé vagy valami ilyesmi mélységekbe aki ez a szám fölött akar bejelentkezni az vár, amíg valaki le nem lép. Nos nagyon sok RP szerveren ez a bevett szokás, kisebb jatekosszámnál is. Mert nem lehet élvezni így a játékot. Illetve úgynevezett sorok jöhetnek létre pl: 50 ember vár hogy másik 50 lelépjen. Aki nem akar várni az fizessen elő Prémium Rangra X összegért. Na az a lényeg ezt meg kellene oldani ezt a problémát, köszöntem aki elolvasta.

ogjay

Zöldfülű
Támogató
2019. 09. 28.
184
218
Stuttgart
linktr.ee
V4 karakter
jayden.cartier
LV karakter
jaden.capalot
Mi van esetleg ha valaki farmot hosszabbítani/locsolni akar de nem tudja mert órákat kell rá várni vagy esetleg valami meeting van valamelyik frakciónál és ott kell lenni a szerveren időre de sokat kell rá várni? vagy ki kickelnek és sokat kell várnod mire visszalépsz mert elfoglalják a helyed?

tomeszLV

Írnok deák
2020. 06. 10.
587
1 272
Eger
LV karakter
Sebastian Nordammer
Mi van esetleg ha valaki farmot hosszabbítani/locsolni akar de nem tudja mert órákat kell rá várni vagy esetleg valami meeting van valamelyik frakciónál és ott kell lenni a szerveren időre de sokat kell rá várni? vagy ki kickelnek és sokat kell várnod mire visszalépsz mert elfoglalják a helyed?
Frakció meetingek álltalában Ts 3 OOC dolgok ott történnek, hát ez csak 1-2 allkalommal lenne mert pl: egy hétfő este nem lenne ilyen mikor 270 vannak, szóval többi dolog meg hát így jártak farm hosszabításra van 24 óra kiirja mindig szóval az megoldható...

aKodi

Újonc
2020. 03. 26.
71
79
19
V4 karakter
Nincs
LV karakter
Duke Vinyard
V2 karakter
Nincs
Fullos géppel 22-14 fps? -Mi számít neked fullos gépnek?
Az ötletet magát nem támogatom mert felesleges le csökkenteni a max player számot mivel igy se egy helyen van mind a 500-600 player és egy jó páran ebből egy inti be vannak és várják a kamatot.

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Ennek semmi értelme, hozzá kell szokni, sok jó barátomnak nagyon rossz gépe van mégse nyavalyog az FPS miatt. Erre nincsen szükség másrészről azért, mert az új update miatt vannak ennyien, később nem lesz ennyi player egy hétköznap délután. Valamint a frakció meetingek sem véletlen vannak hétvégén, mert ekkor többen ráérnek. Ha zavar téged az FPS szám akkor menj fel este későn, éjjel 2-kor alig vannak 50-en átlagban.

Avicii

Zöldfülű
2019. 06. 04.
217
77
Invercargill
LV karakter
Tane Trishul
Személyes véleményem!

Ebből nem lesz semmi, jó ahogy most van. Egyébként meg ez a nagy player szám csak az update miatt van szóval kb 1 hónap múlva megint kb 250-300 an leszenek a szerveren.

• Tetszik
Reactions: Morozno

KOZKA

Fórum Mester
2019. 06. 30.
1 573
993
Taktaharkány
V4 karakter
Denis_Twain [banned]
LV karakter
Theodore_D_Xavier
V2 karakter
❌
Feleslegesnek érzem ezt a prémium rangos témát ... te szívesen fizetnél azért , hogy játsz ? Oké vannak fizetős játékok , de azt 1x kell megvenni és eldöntheted , hogy költesz-e még rá ! Nyilván van több korosztály a szerveren , vannak akik megtudják engedni maguknak a jó gépet és a fizetés lehetőségét . Vannak akik nem . Teljesen rossz ötlet , nem támogatom ...

Milus

?????? ??
2019. 01. 10.
314
679
Nyíregy
V4 karakter
roy_canali
LV karakter
kash_olson
Nekem meg van így is a 30 fpsem mindenhol, meg szeretem ha sokan vagyunk, nem kell ez.

moonrise

Lelkes fórumhasználó
2020. 01. 03.
341
1 120
waitzen.
LV karakter
neda.simic
V2 karakter
nara.umi
Szerintem teljesen felesleges, nekem sincs egy 900 milliós cofigom, mégis megvan a minimum 30 mindenhol, egyátalán nem támogatom ezt az ötletet.

• Tetszik
Reactions: Suba és PaTKa01

Joshua

Veterán
Támogató
2019. 01. 09.
566
479
21
Monor
forum.see-game.com
LV karakter
Abdul Ahmad Ramiz
Szia, figyelj egy kérdésem lenne hozzád. A te saját farmot bérben van és neked például mai nap kellene hosszabbítani majd nem tudsz felmenni mert korlátozva van a player szám, ezért nem sikerült meghosszabbítani majd a szerveren bant fogsz kapni ez miatt ami örök kitiltás, majd te fel leszel háborodva hogy miért kaptál bant, szóval azt szeretném tudni hogy örülnél neki? Szerintem nem nagyon, egy jó tanács hogy olyan ötletet írj ami hasznos lenne a szerverre is nem rontaná el másik játékélményét, ha nem szeretnél kevés fpsel játszani akkor vásárolni kell egy drágább gépet ahogy én is csináltam, máskor kérlek jobban gondolj bele milyen ötleteket írsz mert ez egyáltalán nem vicces, ne csináljunk már Minecraft szervert egy MTA szerverből//teló

voiceofaveteran

Feelin' like it's seventh grade
2020. 04. 08.
327
595
V4 karakter
Dimitry Degtyarev
LV karakter
Dimitry Degtyarev
Teljesen felesleges, eventekkor, meg amikor általában több játékos elérhető a szerveren, akkor órákat kéne várni a várólistán.
Plusz a várólista miatt sokan inkább fel sem lépnének a szerverre, hanem mennének mással játszani, ezáltal csökkenne a playerszám.
Szerintem te nem gondoltad át eléggé ezt az ötletet, fejlesztő(k) nem fognak ilyesmit betenni.

LVT53

Újonc
2019. 02. 06.
28
29
21
Budapest
V4 karakter
Artemis Cloud
LV karakter
Artemis Cloud
Ez az ötlet borzalmas, viszont ami igaz az igaz, az előző update óta több fps-em van v3on még 820playernél is mint itt LV-n ugyan azzal a géppel.

• Tetszik
Reactions: azöreg
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.