Mona Sena - Bigi

ben1to

Újonc
2020. 02. 02.
68
177
V4 karakter
Mona Sena
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Mona Sena

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Bigi

Panasz oka, leírása, kifejtése:
MG

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
VIDEÓ , KÉPEK

Megjegyzés:
A videón jól látható, hogy akkor érkezem oda bankhoz, majd kérdés nélkül túrni kezd, bármiféle meggyőződés nélkül.
Az admin ügy alatt tisztázódott, hogy ő volt, aki rámlőtt. A bíráló admin számára elküldöm a logot az ügyről, ha szükséges.

Bigi

outsmarted
SzerverAdmin
v4
2024. 04. 15.
61
80
V4 karakter
celin prela
Szia,
nem teljesen értem, hogy mit vársz, amikor a domb és az utca között van tűzharc, te meg behajtasz a tűzharc közepére,(ott először nem is te voltál a célpont, hanem az m8, csak mivel elhaladtál keresztbe, takarásba került, de az általad mellékelt "KÉPEK" bizonyítékok közül a másodikban jó látható.) Három lövést kaptál, nem sérültél, a megtúrás kicsit erős kifejezés. De még ígyis, hogy a keresztlövés után is a társaid felé vetted az irányt, abbahagytam a feléd irányuló lövést, pedig simán megtúrhattalak volna jobban, ha ez lett volna a célom, inkább a társaidat fókuszáltam.

Bigi

outsmarted
SzerverAdmin
v4
2024. 04. 15.
61
80
V4 karakter
celin prela
Ha már kialakult a tűzharc, és te keresztül hajtasz rajta akkor ne várd el, hogy nem fogsz lövést kapni. Ha ebben a szituációban mint egy átlagos civil vettél volna részt, akkor nem az lett volna a helyes, hogy a tűzharc egyik résztvevői felé veszed az irányt, hanem elhajtasz az ellenkező irányba, ebben az esetben balra. Mindezek ellenére is három golyót kapott a kocsid, a karaktered egyet sem, majd mint ahogy az előző hozzászólásomban is leírtam, inkább a társaidra szögeztem a figyelmem, tőlem egyetlen egy lövést sem kaptál a továbbiakban.