Molcher fivérek visszatérnek

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

hasiis

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
77
251
30
V4 karakter
Severe_Tasse
Hasis legyszi te ne beszelj az rp szintrol, amig egy ideig szamodra a jatek a lovoldozesbol allt, es ez szerintem elmond mindent.

Igen valóban szeretem lőni és még most is de ettől eltekintve RP se maradt el attól, hogy nem veled rpztem. :)

• Vicces
Reactions: real beno

russzo

The Real Yugoboss
2019. 01. 10.
577
3 040
Budapest
V4 karakter
Dominick Massino
Elég lesz mindenkitől a szócsatából. Mindenki a saját területén seperjen és úgy gondolom van is ott mit seperni. Következőekben csak a frakciót alkotó emberek élményképeiről illetve videóiról szóljon.

Valdo

Újonc
2019. 01. 10.
33
112
25
Los Santos
V4 karakter
Raul Flores
A mappolásunk használatát szeretnénk fenntartani a frakció tagoknak illetve a frakcióval kapcsolatban lévő és aktívan rpző egyéneknek ha nem probléma.

Egyébként Anulu az a bizonyos Anulu akire gondolok?

95881971_2590696387834992_1856022722002288640_n.jpg

Utoljára szerkesztve:

Coron!ta02

Újonc
2019. 01. 10.
18
23
V4 karakter
Molcher D Moises
V2 karakter
Molcher Moises
Úgy tudom volt pár névhasználatú ember aki használta, de aki aktívan az én voltam.
Régi V2 18th street gang leader egy évig a régi v2, illetve a mostani v2-n is Camorra leader több mint egy évig és MS13 leader.
Elnézést, nem tudtuk hogy játszik ott valaki, mert sose látunk ott senkit. IC mindenképp ha elküldenek minket h ne legyünk arrafelé akkor elmegyünk.

uncseh

soundcloud.com/uncseh
2019. 01. 10.
730
2 449
V4 karakter
jákovics róbert
LV karakter
connor west
És a fivérek fosztogatása balul sült el.
btw ahogy valdo, én is megkérem, hogy Las Collinasba lévő frakció mapolásunknál és frakció interiorunkba ne folytassatok a továbbiakban RP-t.
le lesztek lőve ne itt követelőzz hanem IC lépj fel ez ellen !

++ nekem tetszik nagyon jó főleg a zenék az rp videó alatt

Wezli

Barangoló
2019. 01. 10.
99
778
28
Erdély
V4 karakter
Yahto Hawkins
Észkáááá-moszkááá xd Nézzük a jó oldalát, reklámozzák a kartel szigetét meg a Colinas-i labort. szükség van ilyen seemta videósokra akik nem kereskednek a videóikban, valamilyen szinten rp-zgetnek, NPC-ket fosztogatnak. btw asszem ha ic elkapnak titeket rituálisan lesztek megetetve a szenyor P. vérebeivel.

parkin lot pimpin

Fórum Mester
2019. 01. 10.
1 425
5 823
LV karakter
miles carson
Csak egy tanács, nooffens.
Ha már /videostory/ ami ebben a topicban fellelhető.

- /headmove parancs
- 90-es fov.
- chatnek egy fekete háttér sem árt.
- esetleg editkor (vegasba pl.) valami kis filmes effectet dobhatnátok rá.
- néhai narrálás.

Sokkal élvezhetőbb lenne az egész, de amint látom volt egy próbálkozásotok adott frakciónál. Ne ez legyen az indíték. Legyen egy célotok amit a karakterrel el szeretnétek érni, fejleszteni. Ez, hogy el lettetek utasítva nem egy biztos életcél. Hajrá.

• Tetszik
Reactions: Kefe és Coron!ta02

Lan da dxn

Újonc
2020. 06. 02.
4
16
V4 karakter
Ian Vedez
Zseniális a leírás.
Reális karakter egy fiktív városban, igaza van a srácoknak. Még ha akarnám se tudnám komolyan venni.

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 779
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
Pár dolog amit itt szeretnék hagyni. Kép<Videó valamint ezt inkább karaktertörténethez csináljátok.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.