Molcher fivérek visszatérnek

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Coron!ta02

Újonc
2019. 01. 10.
18
23
V4 karakter
Molcher D Moises
V2 karakter
Molcher Moises
Sziasztok!

Ez a topic igazából a videókról fog szólni, meg azokról akik hozzá fognak szólni. Az alap koncepció, hogy egy testvérpáros akik régen együtt éltek egy bandában Los Santos területén a 18th Street Gang tagja/jefe-ként visszatérnek a városba és felelevenítik a hétköznapokat. Kissé megöregedve, szinte nincstelenül ( 0-ról kezdtük újra ) megpróbáljuk a szerencsét. Az alap ötletet az adta, hogy szerettünk volna csatlakozni a Playboy 13 frakcióhoz, de elküldtek minket valami oknál fogva , így IC ellenük fordultunk. Ebben a topicban videós beszámoló lesz részről részre miként alakul majd a testvérpár élete a városban. A szabadulástól kezdve egészen a leszámolási pillanatokig. A lényeget a videósorozatot követve tudjátok majd figyelemmel követni, nem szeretnénk több szót róla mondani, mindenkinek legyen egy kis ötletelgetése, találgatása mi lehet majd az új részben. Rendszerességet nem állítunk fel, mivel magunk sem tudjuk IC hogy alakul, egyelőre van anyag és lesz is.​

Köszönettel,

Sittes és Anulu.

Batyu

🥟
SzerverAdmin
LV
2019. 01. 19.
217
1 099
21
Eger
LV karakter
Kasen Galloway
Hát figyelj akartatok csatlakozni eléggé szerencsétlenül amit tudtok is.
Gyenge próbálkozások sorozata volt főleg azzal a rablással amit csináltatok
kiváncsi leszek mit alkottok ebben a topicban de ez mondjuk érdekes volt az elején, hogy
"előveszi a telefonját és felhívja a telefonját"
ez érdekes egy megmozdulás de csak így tovább!

HugoAlvaro

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 11.
227
149
V4 karakter
Hugo Alvaro
LV karakter
Hugo De Alvaro
V2 karakter
Hugo De Alvaro
Sajnos nem tudok veled egyet érteni, nekünk is fájhatott volna az amit műveltetek, de mi legalább nem hagytuk abba és ment a dis ide-oda. Ha annyira baj hogy valakit elbírtunk rabolni, legyetek 10en a placcon 0-24 és nem fog előfordulni. ;)

Danesz

❄️?
Támogató
2019. 01. 10.
911
7 891
22
Hatvan
V4 karakter
Jamel Dorsey
Sajnos nem tudok veled egyet érteni, nekünk is fájhatott volna az amit műveltetek, de mi legalább nem hagytuk abba és ment a dis ide-oda. Ha annyira baj hogy valakit elbírtunk rabolni, legyetek 10en a placcon 0-24 és nem fog előfordulni. ;)
Haver, ha meg kell magyarázni, hogy ez miért gáz, ott már valós gond van. Nem sikerült egy frakcióba a tgf, és ezért visszajöttök 25x, amiből csak a jail származott nektek. Lehet, hogy v2-n ez a norma, de sajnos ez v3. Ha valami nem sikerül, inkább el kell fogadni és megpróbálni valami mást, nem azon az egy dolgon lovagolni, főleg nem ilyen sztorikkal, hogy hol 13 hol 18-as banda tagjai vagytok, meg stb.. ?

hasiis

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
77
251
30
V4 karakter
Severe_Tasse
Hali, srácok szerintem fére értettétek kicsit @Justin mondanivalóját amikor meg lett beszélve tsen. Ő mondta, hogy ha rivalizálni akartok akkor csináljatok NS frakciót. De kétlem, hogy ez a történet elegendő lenne hozzá. Már ott elvan bukva a story, hogy létezik 18th street gang jelenleg is és ott nem ti vagytok a "Jefek" sőt közötök nincs a frakcióhoz.

Coron!ta02

Újonc
2019. 01. 10.
18
23
V4 karakter
Molcher D Moises
V2 karakter
Molcher Moises
Valóban nem vagyunk a frakció tagjai és nem is akarunk. Ketten játszunk csak. Az hogy egy karakter mit mond el a játékban nem kell a valóságot tükröznie, de látom Ti ezt nem tudjátok. A régebbi karakterünk idősebb verzióját játszuk. Admin is elmondta, nem kell hozzá frakció, sem tömeg. Az, hogy a játékban mindent az adminnal akartok megoldani ami a ti károtokra vonatkozik, nem a mi problémánk. A játék adta lehetőséggel élni szeretnénk és foglalkozni azzal amit elkezdtünk. Nyugodtan lehet ócsárolni, nevetni egymás dolgain, attól függetlenül mi csináljuk ami jól esik.
Nem kötelező sem nézni, sem foglalkozni vele. Ez csak egy felület, hogy legyen láthatósága mit miért csinálunk ha admin kérdezi.

tibesz

sziasztok
2019. 03. 02.
760
3 741
LV karakter
Shakur King
Inkább csináljatok egy topicot karaktertörténetekhez, szerintem kettő embernek az reálisabb. Másrészt a videókban a jailek, segítségek, blipek, payday eléggé illúzióromboló, szerintem inkább képekkel próbálkozzatok..

• Tetszik
Reactions: dzsoi

hasiis

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
77
251
30
V4 karakter
Severe_Tasse
Valóban nem vagyunk a frakció tagjai és nem is akarunk. Ketten játszunk csak. Az hogy egy karakter mit mond el a játékban nem kell a valóságot tükröznie, de látom Ti ezt nem tudjátok. A régebbi karakterünk idősebb verzióját játszuk. Admin is elmondta, nem kell hozzá frakció, sem tömeg. Az, hogy a játékban mindent az adminnal akartok megoldani ami a ti károtokra vonatkozik, nem a mi problémánk. A játék adta lehetőséggel élni szeretnénk és foglalkozni azzal amit elkezdtünk. Nyugodtan lehet ócsárolni, nevetni egymás dolgain, attól függetlenül mi csináljuk ami jól esik.
Nem kötelező sem nézni, sem foglalkozni vele. Ez csak egy felület, hogy legyen láthatósága mit miért csinálunk ha admin kérdezi.

A régebbi karakteretek idősebb változatát? Van valami története annak a régebbi karaktereteknek? Nem reális amit csináltok azért intézük adminnal. Viszont ha ti azt szeretnétek, hogy amint meglátunk ott kilőjjünk és bámuld a fehérképernyőt csak szólj van elég lőszer. De utána ne menj az adminhoz, hogy le DM-eltek.

Coron!ta02

Újonc
2019. 01. 10.
18
23
V4 karakter
Molcher D Moises
V2 karakter
Molcher Moises
A régi v2-es fórumon volt karaktertörténetem igen, illetve a régi játékostársak tudják a történetünket, pl topo is mivel együtt csináltuk a frakciót egy idő után, miután a BP-vel bejöttek hozzánk a frakcióba. (18th Street Gangba) A kijelentésedre annyit tudok reagálni, IC szerintem fogalmatok sincs az egészről egyelőre, tehát jobban teszed ha te és a társaid nem lőttök ránk mikor ott vagyunk, mert ez nem egy IC topic, amiről tudtok a játékban. Tehát nyugodtan mehetnénk adminhoz ha lelőttök ok okozat nélkül. Majd a játékban alakul a konfliktus, nem minden a létszám és a pénz.
Én bízom s tudom is hogy ésszel, kreatív ötletekkel többet és hatékonyabb játékot érünk el majd ellenetek mint a puszta lövöldözéssel.
Egyébként számos játékosotok hal meg napról napra a placcon a rendőrök által vagy a gantoni pirosak területén, ők úgy tűnik halhatatlanok a frakció szemében. Golyó általi halál azért súlyosabb mint egy elütés vagy éhség halál.
Tanácsot és kritikát nyugodtan lehet írni továbbra is, attól hogy egy frakció összefog két játékos ellen, nem lesztek többek, s a kedvünk sem veszi el.

• Vicces
Reactions: dzsoi és Danesz

hasiis

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
77
251
30
V4 karakter
Severe_Tasse
A régi v2-es fórumon volt karaktertörténetem igen, illetve a régi játékostársak tudják a történetünket, pl topo is mivel együtt csináltuk a frakciót egy idő után, miután a BP-vel bejöttek hozzánk a frakcióba. (18th Street Gangba) A kijelentésedre annyit tudok reagálni, IC szerintem fogalmatok sincs az egészről egyelőre, tehát jobban teszed ha te és a társaid nem lőttök ránk mikor ott vagyunk, mert ez nem egy IC topic, amiről tudtok a játékban. Tehát nyugodtan mehetnénk adminhoz ha lelőttök ok okozat nélkül. Majd a játékban alakul a konfliktus, nem minden a létszám és a pénz.
Én bízom s tudom is hogy ésszel, kreatív ötletekkel többet és hatékonyabb játékot érünk el majd ellenetek mint a puszta lövöldözéssel.
Egyébként számos játékosotok hal meg napról napra a placcon a rendőrök által vagy a gantoni pirosak területén, ők úgy tűnik halhatatlanok a frakció szemében. Golyó általi halál azért súlyosabb mint egy elütés vagy éhség halál.
Tanácsot és kritikát nyugodtan lehet írni továbbra is, attól hogy egy frakció összefog két játékos ellen, nem lesztek többek, s a kedvünk sem veszi el.

A két személyes hadsereged akar rivalizálni a frakció ellen nem mi ellenetek. Ez V3 ne a múltban élj írj történetet aminek van realitása. Mint mondtam jelenleg is van a szerveren 18th Street gang és nem vagytok benne szóval ne a múltra alapoz. Az meg hogy oda mentek civilként két emberrel rabolgatni sehol se reális egy banda területén. Ne csodálkozatok akkor ti se ha admin ügy lesz. ;)

• Tetszik

Coron!ta02

Újonc
2019. 01. 10.
18
23
V4 karakter
Molcher D Moises
V2 karakter
Molcher Moises
Nem két személyes hadsereg, szimplán jól érezzük magunkat a játékban. Próbálunk új szint hozni, legalább ti is kijöttök majd az AFK-ból és nem csak a rendőrök lesznek ott. Témát részemről lezártam, majd IC alakulnak a dolgok.

• Vicces

hasiis

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
77
251
30
V4 karakter
Severe_Tasse
Nem két személyes hadsereg, szimplán jól érezzük magunkat a játékban. Próbálunk új szint hozni, legalább ti is kijöttök majd az AFK-ból és nem csak a rendőrök lesznek ott. Témát részemről lezártam, majd IC alakulnak a dolgok.

Ha neked ez az RP új szint akkor csak gratulálni tudok. "/me előveszi a telefonját és felhívja a telefonját." ezt a videóból van idézve amit felraktál csak, hogy tiszta legyen.

• Vicces
Reactions: Danesz

Coron!ta02

Újonc
2019. 01. 10.
18
23
V4 karakter
Molcher D Moises
V2 karakter
Molcher Moises
Nem én raktam fel és nem is én írtam, hanem a játákostársam/barátom. Az tud csak hibázni aki csinál is valamit :)

• Vicces
Reactions: Danesz

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 695
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Hasis legyszi te ne beszelj az rp szintrol, amig egy ideig szamodra a jatek a lovoldozesbol allt, es ez szerintem elmond mindent.

Skacok, nektek par tanacs.

Az hogy egy karakter mit mond el a játékban nem kell a valóságot tükröznie
De, igen. Ez a lenyege a szervernek, hogy egy realis karaktert alakits a szerveren.

Ez csak egy felület, hogy legyen láthatósága mit miért csinálunk ha admin kérdezi.
Ezen goondolodj el, nagyon ugy tunik h csak azert csinalod ezt, h legyen valami alibid.
Egy NS frakcionak nem ez a lenyege.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.