gyenge gépem van , de eddig nem crasheltem nem laggoltam ennyit mint amióta bekerült ez az UPDATESzerintem is a régi sokkal jobb volt, örülnék/nénk neki ha visszakerülne.
Szerintme a legjobb lenne, ha ki tudnád választani a dinamikus, és az előző modpanel közül amelyiket használni szeretnéd, +a dinamikuson belül azt lehessen állítani, hogy melyik mod egyaltalán be se töltsön, tehát dinamikusan betöltene ugyanúgy, de nem mindegyik.Helló, gyors leszek.
Ugyan az az ötlet mint a V3as topicba, örülne szerintem jó pár játékos ha a régi modpaneles megoldás elérhető lenne, bekapcsolt dinamikus járműbetöltéssel ahogy bemegyek egy interiorba kitölt az összes autó, amint kimegyek kezdi előlről egyesével betölteni, sokkal instabilabb az fps ezzel, továbbra is szeretném/nénk manuálisan állítgatni a nem kívánt járműmodokat. Amióta bent van csak crashelek.
v3 topic
Igen, az SRT8 nekem is ilyen, más autónál nem tapasztaltam. Már elértem azt a pontot, amikor félóránként crashelek és nem megyek 25FPS felé forgalmas helyen.sziasztok nektek is ilyenek az autók???????????????
összes verda ezt produkálja nálamsziasztok nektek is ilyenek az autók???????????????
BMW M5 E34-nél is fennáll ez a probléma.sziasztok nektek is ilyenek az autók???????????????