modpanel

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

szdavid

vulneratus non victus
2019. 08. 06.
180
658
27
LV karakter
Francis Werrnick
unknown.png

ez új nekem mondjuk
E34-el is sokszor ugyan ez a helyzet, ha vissza emlékszel @orion tegnap este pont ezért buggoltam bele. Azt írta bevan töltve minden, aztán mégsem, csak rá 3-4 percre jött meg a gépecske.

• Vicces
Reactions: Milus

LucasLV

Írnok deák
Támogató
2020. 05. 25.
664
1 023
Győr
LV karakter
Lucas Saliven
V2 karakter
Lucas Saliven
jó a mostani, csak nincs még kiforrva, nyilván finomítanak rajta.

Riveraa

Újonc
Támogató
2021. 08. 01.
71
81
LV karakter
Matthew Rivera
Szerintem is a régi sokkal jobb volt, örülnék/nénk neki ha visszakerülne.

thecsabesz

Újonc
2019. 02. 09.
27
25
19
Debrecen
V4 karakter
leonardo francesco
LV karakter
leonardo francesco
V2 karakter
x
Az alap koncepció amit az SGS csapata megálmodott az nem lenne rossz alapvetően, de valóban javításra szorul a script. Eddig crash ügyileg semmit sem tapasztaltam a modpanellel kapcsolatban, de FPS-em az csökkent legalább 10-15-el. Remélem mihamarabb javítva lesz ez a probléma.

• Tetszik
Reactions: abader és Szofi

adomaa01

Újonc
2021. 12. 27.
9
4
Helló, gyors leszek.

Ugyan az az ötlet mint a V3as topicba, örülne szerintem jó pár játékos ha a régi modpaneles megoldás elérhető lenne, bekapcsolt dinamikus járműbetöltéssel ahogy bemegyek egy interiorba kitölt az összes autó, amint kimegyek kezdi előlről egyesével betölteni, sokkal instabilabb az fps ezzel, továbbra is szeretném/nénk manuálisan állítgatni a nem kívánt járműmodokat. Amióta bent van csak crashelek.

v3 topic :D
Szerintme a legjobb lenne, ha ki tudnád választani a dinamikus, és az előző modpanel közül amelyiket használni szeretnéd, +a dinamikuson belül azt lehessen állítani, hogy melyik mod egyaltalán be se töltsön, tehát dinamikusan betöltene ugyanúgy, de nem mindegyik.

benec

Pötyögtető
2019. 01. 10.
427
2 823
21
V4 karakter
Hazrat Barat
LV karakter
Quantavius Bass
V2 karakter
Berc Bence
sziasztok nektek is ilyenek az autók???????????????
unknown.png

• Tetszik
Reactions: Martin

HuoTheOne

Barangoló
2019. 01. 10.
93
311
30
Cyprus
V4 karakter
Jurgen Vans
LV karakter
Hugo Cabret
V2 karakter
Nincs
Nekem ami nagyon zavar, kilepesnel crash-el allandoan, igy az elmentett beallitasaim peldaul animok amiket kedvencekbe rakok, mindig eltunik es ujra kell raknom oket..

• Tetszik
Reactions: béencé és stan
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.