modpanel

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

dj ess enjoyer

top suicide
2019. 01. 12.
2 091
6 853
V4 karakter
Jack Stand
LV karakter
Quantavious Luttrell
Helló, gyors leszek.

Ugyan az az ötlet mint a V3as topicba, örülne szerintem jó pár játékos ha a régi modpaneles megoldás elérhető lenne, bekapcsolt dinamikus járműbetöltéssel ahogy bemegyek egy interiorba kitölt az összes autó, amint kimegyek kezdi előlről egyesével betölteni, sokkal instabilabb az fps ezzel, továbbra is szeretném/nénk manuálisan állítgatni a nem kívánt járműmodokat. Amióta bent van csak crashelek.

v3 topic :D

Kikapcsoljam

Thawne
2019. 05. 17.
448
1 212
V4 karakter
Nazar Altan
LV karakter
Aiden Reed
Ezt a topicot támogatom a legjobban. Minden áldott ötödik vontatásnál crashelek. 20-35 FPS az átlag.

• Tetszik
Reactions: joccó

benec

Pötyögtető
2019. 01. 10.
427
2 823
21
V4 karakter
Hazrat Barat
LV karakter
Quantavius Bass
V2 karakter
Berc Bence
dinamikus modpanel (y)😲🦳
unknown.png

csakgeri

arabos a pacekom habibti
2019. 02. 25.
193
265
V4 karakter
Estienne Heroux
LV karakter
Vicente Montilla
Ha van topic, amit mindenki támogat, az ez lesz. Remélem hamar visszakerül...

Tilidine Meister

Barangoló
2019. 05. 16.
99
136
V4 karakter
Russel Jenkins
LV karakter
Charles Gallagher
Ehhez nekem is hozzá kell szólnom, mert kéne vissza az előző modpanel megoldás.. Performance boosterként lett feltűntetve, de közbe csak veszi le az FPS-st.. Bár az elképzelést sem értem, hiszen minden autó betöltése nagyon terheli a processzort és a ramot. Bár megsúgom, /modpanel és ki tudod ezt kapcsolni hogy így kitöltögesse az autó modokat, de viszont nem tudsz kikapcsolni semmit.. Támogatom, kérjük vissza az előző modpanelt!

• Tetszik
Reactions: Burn

azadrake

Aktív fórumozó
2019. 01. 22.
246
1 719
zalaegerszeg?
V4 karakter
cerise.watt
image.png

amióta lvzek ujra (7honapja) 4x crasheltem (kb), ma 3órát bírtam folyamatos játékkal. nem tudom hogy ennek van ehhez köze de eddig simán bírtam crash nélkül akár 12órát is.

• Tetszik
Reactions: Angel és adrakee

02Pali

Zöldfülű
Támogató
2020. 07. 03.
169
158
25
Nyiregyháza
V4 karakter
Janson R Corleone
LV karakter
Janson Kenwar
Igen ez nekem is gondot okoz eddig volt sok fps,amióta ez be került le esett az fps meg a crasheket is dobálja

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Sajnos ez a dinamikus mod betöltés nem a legjobb, frakció garázsban az orrom előtt töltöttek be a kocsik, majdnem ki is fagytam akkorát esett az FPS-em. Ezek után ki is kapcsoltam a dinamikus betöltést. Viszont én kifagyással szerencsére nem találkoztam, pedig fent voltam egy huzamban ma 3 órát.
A régi modpanel jobb volt olyan szinten, hogy ”felseleges” modokat (pl:biciklik, ritka autók) modját ki lehetett kapcsolni, ami azért kímélte az erőforrást.

dj ess enjoyer

top suicide
2019. 01. 12.
2 091
6 853
V4 karakter
Jack Stand
LV karakter
Quantavious Luttrell
A régi modpanel jobb volt olyan szinten, hogy ”felseleges” modokat (pl:biciklik, ritka autók) modját ki lehetett kapcsolni, ami azért kímélte az erőforrást.
Nekem példáúl felesleges volt az amc modjának bekapcsolása mert mindenki tudja hogy manana az az amc stb, remélem ha visszakerül akkor minden autóra lesz lehetőség, amire eddig is volt, bár azt se bánnám ha az M8at ki lehetne kapcsolni.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: azadrake és norbo

béencé

Zöldfülű
Támogató
2022. 03. 14.
151
274
igen
V4 karakter
darren rivers
LV karakter
sverre nguyen
Egyet kell értenem, diavetítésben játszok 20-25fps-sel és eddig 61 volt.
Edit: A másik nagy baj pedig hogyha kilépek akkor crashnek jelzi, ezzel az összes beállításomat visszarakva, a tegnapi nap folyamán számoltam és 7 crash volt.

Utoljára szerkesztve:

norbo

Aktív fórumozó
2020. 04. 29.
230
603
21
V4 karakter
hassan bryant
amúgy, jó lenne ha az összes jármű modot ki lehetne kapcsolni, nekem az jelentős fps növelést okozna.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.